0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 733 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї " Спортпрогноз". 

1. Україна - Туреччина 

Україні потрібна перемога, адже Туреччина є прямим конкурентом, бо має стільки ж очок, скільки й Україна, 11. В першому матчі Україна не змогла втримати перевагу, і матч завершився внічию 2:2. Чи вдасться Україні здобути перемогу цього разу?

2. Фінляндія - Ісландія 

Ісландія має 13 очок та ділить перше місце з Хорватією, а Фінляндія - передостання та має лише 1 бал. В першому матчі Ісландія перемогла та намагатиметься перемогти знову. Чи зможуть ісландці втриматися в зоні виходу? 

3. Іспанія - Італія 

Матч між абсолютними лідерами групи, які мають по 16 очок, лише одного разу зігравши внічию, як раз в першому матчі, який завершився з рахунком 1:1. Іспанці знаходяться у кращій позиції, бо мають більшу різницю голів, тому їх влаштовуватиме нічия, а італійцям більш потрібно перемагати. Як завершиться цей топ-матч за 6 очок? 

4. Грузія - Ірландія 

Грузія знаходиться на передостанній позиції та має лише 3 очки, а Ірландія ділить перше місце з Сербією, маючи 12 балів. У Грузії шансів на вихід майже не залишилося, тому Ірландія має шанс здобути важливу перемогу. В першому матчі Ірландія перемогла 1:0, як буде цього разу? 

5. Уельс - Австрія 

Команди знаходяться близько до зони виходу з групи, ділять третє та четверте місце, мають по 8 очок, тож перемога для кожної команди надважлива, а поразка - неприпустима. Перший матч завершився внічию 2:2, хто виявиться кращим в цьому матчі? 

6. Білорусь - Швеція 

Шведи посідають друге місце в групі, мають 13 очок, але поступилися в останньому матчі кваліфікації. Білорусь має 5 балів, знаходиться на передостанній позиції, а в останньому турі взагалі поступилися Люксембургу. Хто переможе в цьому матчі? 

7. Естонія - Кіпр 

Естонія знаходиться на 5 місці та має стільки ж очок, а Кіпр - на четвертому, але має 10 очок. В минулому турі Естонія зіграла внічию з Грецією 0:0, а Кіпр переміг конкурента Боснію і Герцеговину, створивши неймовірний камбек в другому таймі. Чи зможуть кіпріоти продовжити перемагати? 

8. Греція - Бельгія 

Греки посідають друге місце в групі з 13 балами, а в останньому турі поділили очки з Естонією. Бельгія є лідером групи, маючи 19 очок, а в останньому турі розгромила Гібралтар 9:0, а між собою команди зіграли внічию. Чи продовжить Бельгія свою домінацію? 

9. Угорщина - Португалія 

Матч між недавніми суперникам на Євро. Угорщина займає третє місце та має 10 очок, а в минулому турі змогла перемогли Латвію 3:1. Португалія - друга в групі, має 18 очок, а в останньому турі без проблем перемогла Фарерські острови, а в аналогічному матчі перемогли Угорщину 3:0. Хто вийде переможцем в цій зустрічі? 

10. Вірменія - Данія 

Вірменія посідає передостаннє місце, має 6 очок та майже не має шансів на вихід з групи. Данія без проблем змогла перемогти Польщу 4:0, та тепер ділить другу позицію з Чорногорією, а в аналогічному матчі Данія перемогла 1:0. Чи зможе Данія ще продвинутися до зони виходу з групи? 

11. Чорногорія - Румунія 

Чорногорія посідає друге місце та має 13 очок, а в минулому турі команда перемогла Казахстан 0:3. Румунія теж змогла перемогти Вірменію та залишає за собою шанс виходу з групи, для цього необхідно перемагати конкурента. В першому матчі була нічия, як буде в цьому випадку? 

12. Північна Ірландія - Чехія 

Сенсаційні ірландці знаходяться на другій позиції та мають 16 очок, більше лише у Німеччини, в останньому турі перемогли Сан-Марино 0:3. Чехи - треті, мають 9 балів, а в минулому турі поступилися Німеччині 1:2. Аналогічний матч завершився внічию 0:0, а в цьому фаворитом є Ірландія. Чи зможуть неймовірні ірландці знов шокувати весь світ та майже забезпечити собі вихід з групи?


Ми у Viber!