0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 732 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї " Спортпрогноз". 

1. Болгарія - Швеція 

Шведи ділять перше місце з Францією, обидві мають по 13 очок, але за рахунок різниці голів вони вище, а Болгарія - четверта з 9 балами, тож для подальшої боротьби Болгарії потрібно перемагати лідера групи, хоча шведи програли лише одного разу, а в аналогічному матчі Швеція перемогла 3:0. Як завершиться цей матч? 

2. Кіпр - Боснія і Герцеговина 

Кіпріоти мають 7 очок та знаходяться на 4 місці, а Боснія - на третьому з 11 балами та відстає від другої Греції на одне очко. Обидві команди мають набрати якомога більше очок в цьому матчі, щоб продвинутись у таблиці. В аналогічному матчі Боснія і Герцеговина перемогла вдома з рахунком 2:0. Хто переможе цього разу?

3. Казахстан - Чорногорія 

Матч між командами, які знаходяться в різних частинах таблиці, адже Чорногорія має друге місце та 10 очок, так само як і у Данії, але краща різниця голів, а Казахстан - останній з лише двома балами та без жодної перемоги. В першому матчі Чорногорія розгромила суперника з рахунком 5:0, і цього разу сподівається на легкі очки? Як зіграють команди в цій зустрічі? 

4. Данія - Польща 

Данія йде третьою та має порівну очок з Чорногорією, але має гіршу різницю голів, а Польща лише одного разу втратила очки, зігравши внічию з Чорногорією, тому посідає перше місце та майже забезпечила собі вихід з групи, для цього їм необхідно перемагати конкурента, а Данія спробує наблизитися до зони виходу. Кому вдасться здобути надважливу перемогу в цьому матчі? 

5. Литва - Шотландія 

Обидві команди далекі від зони потрапляння на ЧС, бо Литва передостання  та має 5 очок, а Шотландія - четверта, та має 8 балів. Але у шотландців є можливість піднятися за рахунок перемоги, а в першому матчі команди зіграли внічию 1:1. Чи зможуть шотландці продовжити боротьбу за вихід до ЧС? 

6. Уругвай - Аргентина 

Топ-матч між командами-суперниками за вихід на ЧС. Уругвай має 23 очки та посідає третє місце, а Аргентина має 22 бали та знаходиться на 5 місці. В матчі першого кола Лионель Мессі приніс перемогу Аргентині, як і в більшій половині матчів. Як завершиться матч між одними з найсильніших нападів у світі? 

7. Венесуела - Колумбія 

Команди мають абсолютно різні турнірні цілі, тому що Венесуела посідає останнє місце та має лише 5 балів, а Колумбія знаходиться на другій позиції та має 24 очки. Колумбийцям потрібно триматися на цій позиції, тому вони зобов'язані перемагати немотивовану Венесуелу. Чи вдасться їм набрати легкі 3 очки? 

8. США - Коста Ріка 

Команди знаходяться на відстані в три очки одна від одної, посідаючи третє та друге місце відповідно. Американцям потрібно перемагати та наздоганяти Коста Ріку, але вони все одно знаходяться в зоні виходу на ЧС. В першому матчі Коста Ріка перемогла суперника з розгромним рахунком 4:0, тож американці намагатимуться помститися. Як завершиться матч за 6 очок? 

9. Трінідад і Тобаго - Гондурас 

Команди з дна турнірної таблиці, але Гондурас ще має теоретичні шанси на вихід, адже відстає від США на три бали, тому має перемагати. В першому матчі Гондурас переміг 3:1, чи вдасться їм перемогти і в цьому? 

10. Латвія (U-21) - Україна (U-21)

Перший матч для збірної України в дуже непростій групі, тому перемога буде потрібна якомога більше. Латвія вже зіграла в першому матчі, поділивши очки з Андоррою, тому намагатимуться здобути очки і в матчі з Україною. Чи зможе Україна розпочати кваліфікацію на Євро з важливої перемоги? 

11. Нідерланди (U-21) Англія (U-21)

Матч між потенційними лідерами групи та суперниками збірної України. Англійці дуже непогано виступили на минулому Євро, поступившись в півфіналі Німеччині в серії пенальті 2:2 (2:3). Як завершиться цей матч між топ-командами? 

12. Білорусь (U-21) - Греція (U-21)

Білоруси вже зіграли один матч та перемогли Сан-Марино з мінімальним рахунком 1:0. Греки ще не грали, але вважаються одними з фаворитів групи. Чи зможуть білоруси продовжити перемагати?


Ми у Viber!