0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 731 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї " Спортпрогноз". 

1. Олександрія - Ворскла 

Після поразки вдома від Бате в Лізі Європи, Олександрія намагатиметься реабілітуватися та здобути першу перемогу в чемпіонаті. Ворскла посідає третє місце, а в останньому турі полтавчани переграли Маріуполь. Чи зможе Олександрія вперше перемогти такого складного суперника? 

2. Ліверпуль - Арсенал (Лондон) 

Арсенал в минулому турі поступився Сток Сіті та втратив лідерство. Ліверпуль переміг Крістал Пелес 1:0 та продовжує йти без втрат. Який з титанів англійського футболу переможе в цьому протистоянні? 

3. Ганновер - Шальке 

в першому турі Ганновер переміг на виїзді Майнц 0:1, а Шальке здолав срібного призера РБ Лейпциг вдома 2:0, один з голів забив Євген Коноплянка. Яка з команд першою втратить очки? 

4. Ейбар - Атлетік (Більбао) 

В першому матчі Ла Ліги Ейбар набрав три очки, перемігши на виїзді Малагу 0:1. Атлетік зіграв внічию з Хетафе 0:0, після чого вдруге переміг Панатінаїкос в Лізі Європи та вийшов до групового раунду, де одним із суперників басків буде Зоря. Чи зможе Атлетік перемогти в чемпіонаті непростий Ейбар? 

5. Штурм - Зальцбург 

Зустрічаються лідери чемпіонату. Штурм ще не втрачав очок, вигравши п'ять з п'яти можливих матчів та знаходиться на першій позиції. Зальцбург лише одного разу зіграв внічию та переміг в інших чотирьох іграх. Як завершиться матч за перше місце? 

6. К'єво - Лаціо 

В першому турі Серії А К'єво в гостях переміг Удінезе 1:2, а Лаціо зіграв в нульову нічию з новачком ліги СПАЛом. Чи зможуть римляни здобути першу перемогу в чемпіонаті проти не простого К'єво?

7. Кротоне - Верона 

Обидві команди поступилися в першому турі сезону, господарі програли Мілану 0:3, гості поступилися Наполі 1:3. Яка з команд зможе набрати перші очки в очній зустрічі? 

8. СПАЛ - Удінезе

Новачок Серії А в першому ж матчі сезону зумів зіграти внічию з Лаціо, а Удінезе поступився К'єво вдома 1:2. Чи вдасться новачку продовжувати дивувати всю Італію? 

9. Монако - Марсель 

Марсель переміг в перших двох турах Діжон 3:0 та Нант 0:1, а в минулому турі зіграв внічию з Анжером 1:1. До того Олімпік переміг Домжале та кваліфікувався до групового раунду Ліги Європи. Монако після втрати багатьох гравців продовжує перемагати за рахунок голів Фалькао, який відзначився 5 разів та приніс команді три перемоги з трьох можливих. Чи зможуть монегаски продовжити переслідувати ПСЖ? 

10. Анжер - Лілль 

Господарі ще не поступалися в чемпіонаті, двічі зіграли внічию з Бордо 2:2 та Марселем та перемогли Ам'єн. Лілль переміг в першому турі, але потім двічі програв не сильним суперникам, тому намагатиметься перемогти у цьому матчі. Хто здобуде важливі очки в цій зустрічі? 

11. Гент - Андерлехт 

Андерлехт посідає низьку позицію та переміг лише одного разу в чотирьох іграх, але Гент лише зміг одного разу зіграти внічию та тричі програв. Хто зможе здобути надважливі три очки в цьому матчі? 

12. Остенде - Антверпен 

Остенде програв всі чотири матчі, та займає останнє місце в таблиці. Антверпен непогано грає в чемпіонаті, здобувши дві перемоги та одну нічию в чотирьох іграх.  Чи зможе Антверпен взяти легкі три бали в матчі з аутсайдером?


Ми у Viber!