0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 730 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї " Спортпрогноз". 

1. Олімпік - Карпати 

В останньому турі чемпіонату Олімпік вперше поступився в цьому сезоні, програвши Шахтарю 2:0, а Карпати зіграли внічию з Александрією 0:0. Донеччани посідають 4 місце та бореться з Ворсклою за третє. Карпати займають 3 місце з кінця та намагаються не потрапити до зони вильоту. Чи зможе Олімпік піднятися у таблиці? 

2. Сталь - Зірка 

Сталь поступилася в останніх двох матчах, а Зірка несподівано перемогла Зорю. Команди знаходяться поруч та різниця між ними в один бал. Сталь має більше шансів, але Зірка дуже непередбачувана, як завершиться матч за 6 очок? 

3. Рома - Інтер 

В першому турі Серії А обидві команди перемогли в своїх матчах непростих суперників : Рома здолала Аталанту на виїзді 0:1, а Інтер вдома переміг Фіорентину 3:0. Команди спробують знову зачепитися за зону Ліги Чемпіонів та Ліги Європи, тому матч буде цікавим та результативним. Хто переможе в матчі італійської класики? 

4. Беневенто - Болонья 

Новачок чемпіонату в першому турі поступився Сампдорії з рахунком 2:1, а Болонья зіграла внічию 1:1 з Торіно. Чи зможе новачок Серії А здолати аутсайдера минулого сезону? 

5. Леванте - Депортиво 

В першому турі Ла Ліги Леванте сенсаційно переміг Вільярреал 1:0, а Депортиво без шансів поступилися Мадридському Реалу 0:3. Яка з команд зможе здобути прийнятний результат? 

6. Жирона - Малага 

Перший тур команди провели по-різному, адже Малага програла вдома Ейбару 0:1, а Жирона ледь не перемогла Атлетіко Мадрид, який відігрався в кінцівці матчу, тому нічия 2:2. Як завершиться цей матч? 

7. Аугсбург - Боруссія (Менхенгладбах) 

В першому турі Бундесліги команди здобули дзеркально різні результати : Аугсбург програв Гамбургу 1:0, а Боруссія перемогла Кельн з аналогічним рахунком 1:0. Чи зможе Боруссія продовжити переможну серію? 

8. Айнтрахт - Вольфсбург 

В першому матчі Бундесліги Айнтрахт розписав нульову нічию з Фрайбургом, а Вольфсбург вдома без шансів поступився Боруссії з Дортмунда 0:3. Чи зможуть вовки реабілітуватися в матчі проти міцного Айнтрахта?

9. Ньюкасл - Вест Хем 

Обидві команди програли в перших двох турах АПЛ та посідають останні місця,сороки програли Тоттенхему 0:2 та Хаддерсфілду 1:0, а молотобійці поступилися МЮ 0:4 та Саутгемптону 3:2. Яка з команд зможе набрати перші очки в сезоні? 

10. Хаддерсфілд - Саутгемптон 

Новачок АПЛ став справжнім відкриттям сезону, перемігши в перших двох турах спочатку Крістал Пелес 0:3 і згодом Ньюкасл 1:0, та займають одну з перших позицій. Святі теж вдало грають, набрали 4 очки, зігравши внічию 0:0 із Свонсі та перемігши Вест Хем 3:2. Чи продовжить амбітний новачок свою переможну серію? 

11. Нант - Ліон 

Нант програв в перших двох турах, поступившись Ліллю 3:0 та Марселю 0:1, але в останньому турі перемогли Труа 0:1. Ліон переграв Страсбур 4:0, Ренн 1:2 та розписав бойову нічию 3:3 з Бордо. Чи зможе Ліон продовжити переслідувати ПСЖ? 

12. Ам'єн - Ніцца 

Ам'єн в чемпіонаті являється абсолютним аутсайдером, програвши всі 3 матчі та не забивши жодного м'яча. Спочатку ПСЖ 2:0, Анже 0:2 та Сент-Етьєну 3:0, а Ніцца програла Сент-Етьєну 1:0, Труа 1:2 та перемогли Генгам 2:0. Але орли змогли вибити Аякс з Ліги Європи та потрапити в груповий раунд, тому будуть працювати над покращенням позицій. Чи зможуть вони здобути легкі 3 очки?


Ми у Viber!