0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 729 тиражу

1. Олександрія - Бате 

Перша зустріч закінчилася внічию 1:1, що стало дуже важливим і вдалим результатом для Олександрії. Українцям потрібно не пропустити вдома, щоб здійснити свою мрію - вихід в груповий раунд. Олександрія зіграла внічию в чемпіонаті України, тому віддасть всі сили на Лігу Європи. Чи вдасться Олександрії створити історію? 

2. Шериф - Легія 

В першому матчі команди зіграли внічию 1:1, Шериф зумів забити надважливий гол в кінці матчу, та залишив собі кращі шанси. Їм потрібно лише не пропустити вдома. Обидві команди перемогли в матчах чемпіонату та підходять до гри в оптимальній формі. Хто вийде переможцем в цій парі? 

3. Естерсунд - ПАОК 

В першій зустрічі греки перемогли з комфортним рахунком 3:1 та майже забезпечили собі вихід до групового раунду  Ліги Європи. Шведам потрібно двічі забити та не пропустити, а ПАОК при бажанні може зіграти на нуль. Як завершиться цей матч? 

4. Судува - Лудогорець 

Лудогорець переміг в першому матчі з рахунком 2:0, майже не залишивши шансів суперникам. Їм потрібно забивати мінімум двічі, не пропустивши. Але фаворитом вважається болгарський чемпіон, то чи зможуть вони знову перемогти та вийти в Лігу Європи? 

5. АЄК (Афіни) - Брюгге 

Перший матч завершився внічию 0:0, а греки догравала матч в меншості. Команди мають рівні шанси, адже один гол може вирішити долю всього матчу. Обидві команди перемогли в своїх чемпіонатах, тому готуються до вирішального для них матчу. Як завершиться ця непередбачувана зустріч? 

6. Відеотон - Партизан 

Перший матч завершився безгольовою нічиєю , тому у команд приблизно рівні шанси, адже сербам досить забити один гол, і вони можуть вийти до Ліги Європи. Хто вийде переможцем з цієї пари? 

7. Скендербеу - Динамо (Загреб) 

В першій грі албанці вели майже весь матч, але на останніх секундах Динамо зумів забити та зрівняв рахунок 1:1. Але Скендербеу має нормальні шанси на успіх, достатньо зіграти внічию 0:0. Динамо переміг в чемпіонаті, а їх суперник взагалі не грав в чемпіонаті в новому сезоні. Хто виявиться сильнішим цього разу? 

8. Русенборг - Аякс 

Русенборг сенсаційно переміг в Голландії Аякс в першому матчі з рахунком 0:1. Але у молодого складу Аякса є можливість відігратися, потрібно забити двічі, щоб пройти до групового раунду турніру, фіналістами якого вони були минулого сезону.  До того ж вони перемогли в чемпіонаті, а Русенборг в своєму поступився. Чи зможе Аякс потрапити до Ліги Європи? 

9. Црвена Звезда - Краснодар 

Росіяни перемогли в першому матчі, який став прикрасою туру, адже команди забили 5 голів на двох, 3:2. Але у сербів є можливість пройти, для цього потрібно перемагати вдома з різницею в один гол. Краснодар зіграв внічию в чемпіонаті з конкурентом Ростовом, тому спробує знову потрапити до єврокубків. Чи вдасться Краснодару зберегти свою перевагу та вийти в Лігу Європи? 

10. Хайдук - Евертон 

Англійці майже забезпечили собі вихід до Ліги Європи, перемігши суперника без проблем з рахунком 2:0. Іриски зіграли внічию з Манчестер Сіті в чемпіонаті та знаходяться в прекрасній ігровій формі. Хайдук теж переміг в останньому матчі чемпіонату, але шансів у них відверто небагато. Як закінчиться матч? 

11. Реал Сосьєдад - Вільярреал 

В першому турі Реал Сосьєдад переміг в прекрасному матчі Сельту на виїзді 2:3, а Вільярреал неочікувано поступився Леванте 1:0. Яка з команд зможе перемогти цього разу? 

12. Бетис - Сельта 

Андалусійці програли в першому турі Барселоні на Камп Ноу з рахунком 2:0, а Сельта поступилася вдома Реал Сосьєдаду 2:3. Обидві команди спробують набрати перші очки, та кому саме вдасться здобути прийнятний результат?


Ми у Viber!