0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 727 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

1. Карпати - Олександрія 

Олександрія змогла здобути важливу нічию в гостьовому матчі проти Бате на виїзді 1:1. Але у чемпіонаті у команди все абсолютно навпаки : жодної перемоги, 4 нічиї та 2 поразки. В останньому турі Олександрія поступилася Шахтарю 1:2. Карпати після першої перемоги в лізі над Сталлю, поступилися Маріуполю 3:0. Тож команди мають порівну очок та спробують посунути одна одну. Хто вийде переможцем? 

2. Зірка - Зоря 

В попередньому турі Зоря вперше перемогла в УПЛ, здолавши непоступливий Верес 0:1. Але дві поразки та дві нічиї до цього завдали Зорі немало проблем у потраплянні в топ 6. Луганчанам потрібно перемагати Зірку, яка програла в трьох останніх матчах та виглядає явним аутсайдером. Чи зможе Зоря повернутися до боротьби за єврозону? 

3. Ворскла - Маріуполь 

Полтавчани віднайшли свою гру, не програючи в останніх 4 матчах, з них три перемоги, в останньому турі над Сталлю, та одна нічия з Динамо. Маріуполь теж виступає дуже непогано, в останньому матчі здолавши Карпати та програли вони лише Шахтарю. Команди знаходяться поруч в топ 6 зоні, тож боротьба буде запеклою. Яка з команд виявиться сильнішою? 

4. Аталанта - Рома 

В першому турі Серії А зустрінуться команди, які посіли високі місця в чемпіонаті минулого сезону. Аталанта сенсаційно посіла 4 місце, а Рома здобула срібло, та йшла з Ювентусом поруч. Минулого сезону в аналогічному матчі Аталанта перемогла 2:1, а в іншому команди зіграли внічию 1:1. Як завершиться цей матч? 

5. Болонья - Торіно 

Ці команди посіли місця в середині турнірної таблиці та біля зони вильоту,аджеТоріно був 9, а Болонья лише 15. Болонья вже зіграла матч в кубку Італії, з якого вилетіла, поступившись 0:3 команді з серії Б, а Торіно переміг команду з нижнього дивізіону з рахунком 7:1. В минулому сезоні Торіно переміг Болонью вдома 5:1, а вдома у перемогла Болонья 2:0. Хто розпочне сезон з перемоги? 

6. Сассуоло - Дженоа 

Команди посіли місця приблизно поруч, Сассуоло був 12, а Дженоа ледь не потрапила в зону вильоту на 16 місці. Обидві команди змогли перемогти суперників в кубку Італії, здолавши своїх суперників з нижчих ліг 2:0 та 2:1 відповідно. В минулому сезоні Сассуоло двічі зміг перемогти Дженоа, вдома 2:0 та 0:1 на виїзді. Чи зможуть вони знов перемогти? 

7. Кортрейк - Брюгге 

Господарі програли в першому турі, але змогли перемогти в наступних двох, здолавши Ейпен та Локерен. Брюгге посідає перше місце, здобувши три перемоги з трьох можливих, забили 9 голів та пропустили лише двічі. Брюгге гратиме в Лізі Європи з АЕКом, зіграли виш перший матч внічию 0:0, тому у господарів є шанс посунути лідера. Чи зможе Брюгге продовжити перемагати та залишатися першим? 

8. Мускрон - Гент 

Мускрон зміг двічі перемогти та програв одного разу, але у кожному матчі з їх участю команди догравали в меншості. Але у Гента все набагато гірше, адже команда лише одного разу зіграла внічию, двічі програла та вилетіла з Ліги Європи. Чи вдасться їм нарешті перемогти? 

9. ЛАСК - Альтах 

Господарі непогано йдуть в чемпіонаті, мають 2 перемоги, одну нічию та програли лише Аустрії. Альтах зовсім невдало грає в Бундеслізі, бо після перемоги в першому турі, команда тричі поспіль програла. В Лізі Європи вони також поступилися Маккабі 0:1, тому намагатимуться відігратися та перемогти в чемпіонаті. Чи зможуть вони здобути успіх на двох фронтах одночасно? 

10. Маттесбург - Аустрія 

Новачок сезону досить вдало зміг зачепитися в чемпіонаті, маючи 5 очок в активі та в останньому матчі зігравши внічию. Аустрія нарешті перемогла в чемпіонаті, здолавши ЛАСК та здобула надважливу перемогу в Лізі Європи над Осієком 1:2. Хто переможе в цій зустрічі? 

11. Ростов - Краснодар 

Після не дуже вдалого старту, Ростов зміг перемогти в чотирьох останніх матчах та знаходиться в зоні єврокубків. Краснодар тричі переміг, двічі зіграв внічию та програв одного разу, а також переміг Црвену Звезду в матчі Ліги Європи вдома 3:2. Команди знаходяться на відстані 2 очок, то хто з них зможе покращити позиції та посунути свого суперника? 

12. Тоттенхем - Челсі 

Шпори перемогли в першому турі Ньюкасл з рахунком 2:0, змогли зберегти всіх лідерів та придбали правого захисника Санчеса за 40 млн євро. У Челсі все навпаки : після поразки в Суперкубку пенсіонери поступилися вдома Бернлі, залишившись без Педро та Фабрегаса через вилучення обох. Тому в Тоттенхема є прекрасний шанс помститися аристократам за минулий сезон. Як завершиться цей супер-матч?


Ми у Viber!