0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 725 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

1. Марітіму - Динамо Київ 

Після вильоту з Ліги Чемпіонів Динамо потрібно пройти португальців, щоб потрапити до групового раунду Ліги Європи. Динамо вважається фаворитом, адже йде на першому місці в чемпіонаті, де не програвало та пропустило лише 1 гол. Марітіму зіграв 2 тури в чемпіонаті з перемінним успіхом : одного разу програв та в іншому матчі переміг. Чи зможуть підопічні Хацкевича забезпечити комфортну перевагу перед матчем-відповіддю? 

2. БАТЕ - Олександрія 

Олександрія змогла пройти в останній раунд кваліфікації, здолавши Астру та зупинилися на крок від Ліги Європи. Щоправда в чемпіонаті ситуація майже зворотня - Олександрія тричі зіграла внічию та двічі програла. БАТЕ після вильоту з ЛЧ від Славії чергував перемогу та поразку, поступившись мінському Динамо в принциповому матчі. Білоруси вдало грають вдома, тож Олександрія знаходиться в позиції андердога, але підопічні Шарана вже довели, що можуть здивувати. Чи вдасться їм цього разу, щоб цього вистачило для історичного виходу в ЛЄ? 

3. Аполлон - Мідтьюлланн

Після вдалих виступів в ЛЄ, де Аполлон пройшов 2 попередні раунди, кіпріоти здолали найкращу місцеву команду - АПОЕЛ в матчі за Суперкубок (1:2). Мідтьюлланн також пройшов 2 етапи кваліфікації та чергував перемоги з поразками в чемпіонаті, тричі перемігши та двічі поступившись. Кіпріоти мають перевагу домашньої арени, тому мають дещо більше шансів на успіх. Хто виявиться кращим в цьому матчі? 

4. Хафнарфьюрдюр - Брага 

Гості змогли пробитися до останнього раунду кваліфікації, але їм потрібно пройти сильнішого суперника, щоб потрапити в групу. В останніх матчах чемпіонату ісландці не програвали, але вилетіли з кубка країни. Брага поступилася в першому турі Бенфіці, але перемогла в другому. Чи вдасться португальцям пройти непоступливих ісландців? 

5. Вардар - Фенербахче 

Македонці вилетіли з Ліги Чемпіонів та потрапили на майже не прохідного для них суперника в ЛЄ. До того ж вони поступилися в першому турі чемпіонату, але й турки зіграли внічию в першому матчі сезону. Фенербахче беззаперечний фаворит, чи доведуть вони це? 

6. Панатінаїкос - Атлетік (Більбао) 

Обидві команди пройшли по одному етапу плей-офф Ліги Європи, здолавши Габалу та Динамо Бухарест відповідно. До того ж, обидва клуби не розпочинали гру в домашньому чемпіонаті, тож знаходяться не в оптимальній формі, але фаворитом все ж будуть іспанці. Хто переможе в цьому протистоянні? 

7. Альтах - Маккабі (Тель-Авів) 

Ці команди вже зіграли дуже багато матчів в цьому сезоні. Австрійці пройшли три раунди кваліфікації та зіграли 4 матчі в чемпіонаті, здобули 1 перемогу, а згодом програли в трьох матчах поспіль. Команда з Ізраїлю теж провела 6 матчів в Лізі Європи та 4 в чемпіонаті, зігравши лише 1 раз внічию і перемігши в усіх інших 9 іграх, пропустивши в них 2 м'ячі. Статистика каже, що Маккабі не програє, а Альтах навряд чи виграє, то як завершиться цей матч? 

8. Віторул - Зальцбург 

Обидва клуби потрапили до Ліги Європи, вилетівши з Ліги Чемпіонів, де їх вибили АПОЕЛ та Рієка відповідно. Румунці не дуже вдало проводять чемпіонат, в 6 матчах тричі програли, одного разу перемогли та зіграли два останніх матчі в нульову нічию. Зальцбург ще не поступався в цьому сезоні, переміг в 3 матчах чемпіонату та один зіграли внічию. Чи зможуть австрійці продовжити безпрограшну серію? 

9. Осієк - Аустрія 

Команди також зіграли немало матчів, Осієк пройшов три раунди, зіграв 5 матчів в чемпіонаті, тричі зіграв внічию та переміг двічі в останніх двох матчах. Аустрія пройшла один етап кваліфікації, зіграла 4 матчі в чемпіонаті, вперше перемігши в останньому турі. Румуни мають невелику перевагу, чи вдасться їм скористатися нею? 

10. Рода - Вітесс

Другий тур чемпіонату Голландії зіграють команди, які мають різні турнірні задачі, адже Рода - аутсайдер, який ледь залишився в еліті, а Вітесс посів 5 місце та вважається командою вище середнього рівня. Це і довів перший тур, в якому Рода поступилася 2:4, а Вітесс переміг 1:0, до цього ледь не здолавши чемпіона Фейенорд в матчі за Суперкубок (1:2). Зможе Вітесс набрати легкі 3 очки? 

11. Стандарт - Зюльте-Варегем 

Команди тримаються поруч у таблиці : Стандарт зіграв три матчі і всі з різним результатом, а Зюльте переміг у двох перших та поступився в останньому, тому матч між майже рівними командами. Хто виявиться сильнішим? 

12. Бертон Альбіон - Бірмінгем 

Команди знаходяться далеко одна від одної, адже Бірмінгем зумів здобути одну перемогу, одного разу зіграв внічию та програв, а от Бертон посідає останнє місце, програвши всі три матчі Кардіфу, Халлу та Мідлсбро, тому Бірмінгем має шанс здобути легкі три бали та піднятися в таблиці. Як завершиться цей матч?


Ми у Viber!