0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 724 тиражу

1. Реал Мадрид - Барселона 

В першому матчі мадридці здобули перемогу 1:3, у Барселони відзначився Лионель Мессі, а за Реал забивали Піке(авт), Роналду та Асенсіо. Завдяки гостьовим голам, Реал має дуже комфортну перевагу, а Барселоні потрібно забивати мінімум тричі. У Мадрида буде відсутній Роналду, але повернеться Модріч, а у Барселони може зіграти Пауліньо. Чи зможе Барселона створити чергове диво, здолавши суперника в ель-классіко? 

2. Карабах - Копенгаген 

Перший матч останнього раунду кваліфікації до Ліги Чемпіонів. Копенгаген не перемагає в чемпіонаті вже 3 матчі, двічі зігравши внічию та програвши, а Карабах переміг в першому турі свого чемпіонату. Обидві команди пройшли по 2 етапа, тож хто продовжить свій шлях в найпрестижнішому турнірі Європи? 

3. Хоффенхайм - Ліверпуль 

Зустрічаються команди, які посіли четверті місця в своїх чемпіонатах. Ліверпуль вже зіграв у новому сезоні, розписавши нічию 3:3 з Уотфордом. Англійці звичайно вважаються фаворитами, але німці вміють створювати сенсації, чи доведе Ліверпуль свою перевагу? 

4. Янг Бойз - ЦСКА 

Швейцарці після перемоги над Динамо, потрапив на чергового суперника з СНГ. Росіяни без проблем пройшли АЕК, а в чемпіонаті перемогла діючого чемпіона Спартак. Янг Бойз в останньому турі крупно поступився Туну 0:4 вдома. Команди мають приблизно рівні шанси, але всім знайомо, як грає Янг Бойз вдома, і як складно це для інших. Хто переможе в цьому матчі? 

5. АПОЕЛ - Славія (Прага) 

Одна з пар, в якій зустрічаються не топ команди. АПОЕЛ поступився Аполлону в матчі за Суперкубок Кіпру 1:2. Славія після того, як пройшла Бате, перемогла в чемпіонаті та одного разу зіграла внічию. АПОЕЛ вважається фаворитом через досвід команди та перевагу домашньої арени. Хто вийде переможцем в цій зустрічі? 

6. Наполі - Ніцца

Ще один топ-матч між представниками 5 найкращих ліг світу. Неаполітанці ще не грали в новому сезоні, але найголовніше змогли зберегти всіх своїх лідерів. Ніцца пройшла Аякс в попередній стадії, але поступилася в 2 перших матчах Ліги 1, тому фаворитами будуть італійці, які до того ж грають вдома.  Як завершиться цей непередбачуваний матч? 

7. Істанбул Башакшехір - Севілья 

Турки пройшли Брюгге в попередньому раунді та перемогли в першому турі чемпіонату. До історичної події, якою для них буде вихід до групового етапу Ліги Чемпіонів, їм залишилося пройти багаторазового володаря Ліги Європи Севілью, яка посіла 4 місце в Ла Лізі та буде вважатися фаворитом. Хто переможе в цьому протистоянні? 

8. Халл Сіті - Вулвепхемптон 

Зустрічаються команди, які намагатимуться вийти в АПЛ в новому сезоні. В цьому ж Халл Леоніда Слуцького зіграв внічию з Астон Віллою 1:1 та переміг Брайтон 4:1. Вовки двічі перемогли : Мідлсбро 1:0 та Дербі 2:0, завдяки чому займають другу сходинку. Хто буде сильнішим в цьому матчі? 

9. Лідс - Фулхем 

Також пара команд, мета яких боротьба за вихід в премьєр-лігу. Лідс переміг Болтон 2:3  та зіграв внічию з Престоном 0:0. Дачники ж обидва матчі звели внічию 1:1 - з Норвічем та Редінгом. Чия серія без поразок закінчиться або ж команди знову поділять очки? 

10. Міллуолл - Іпсвіч 

Матч середняків Чемпіоншипу. Міллуолл поступився Ноттінгем Форест 0:1 та зіграв внічию з Болтоном 1:1. Іпсвіч несподівано переміг Бірмінгем 1:2 та Барнслі 1:0, і займає третю позицію. Чи зможуть вони продовжити переможну серію? 

11. Рединг - Астон Вілла 

Рединг програв КПР 0:2 та поділив очки з Фулхемом 1:1. Минулорічні учасники АПЛ зіграли внічию з Халл Сіті 1:1 та поступилися Кардіфу 0:3. Яка з команд зможе вперше перемогти, або буде нічия? 

12. Шеффілд Уенсдей - Сандерленд 

Ще один минулорічний учасник АПЛ, який прагне якомога швидше повернутися в еліту, гратиме проти середняка Чемпіоншипу. Сандерленд зіграв внічию з Дербі 1:1 та переміг Норвіч 1:3. Шеффілд програв Престону 1:0 та розписав нічию з КПР 1:1. Чи вдасться Сандерленду здобути легкі 3 очки та наблизитися до лідерів?


Ми у Viber!