0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 722 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

1. Верес - Зоря 

Команди знаходяться в різних частинах турнірної таблиці, адже Верес тричі зіграв внічию 0:0, а згодом переміг Зірку 1:3 на виїзді, продуктивно зігравши в нападі. Зоря ж навпаки : зіграла 2 матчі внічию та двічі програла, в попередньому турі поступившись Олімпіку 0:2. Чи зможе Зоря набрати перші три очки в матчі проти сильного та непоступливого новачка?

2. Сталь - Ворскла

Сталь після двох перемог в перших матчах, двічі поступилася в наступних, програвши Шахтарю та в останньому матчі Карпатам 3:1. Ворскла спромоглася зіграти внічию з Динамо, ставши першою командою, яка це зробила в новому сезоні, та набрала 7 очок. Команди сусіди по турнірній таблиці, тому кожна буде битися за перемогу. Хто вийде переможцем в матчі за 6 очок? 

3. Евертон - Сток Сіті 

В першому турі англійської прем'єр-ліги зустрінуться міцні середняки, але все ж фаворитом вважається Евертон, адже іриски зайняли вище місце в минулому сезоні, та вже грають в Лізі Європи. В попередньому чемпіонаті Евертон переміг Сток одного разу, а інший матч завершився внічию. Хто розпочне сезон з перемоги? 

4. Саутгемптон - Суонсі 

В минулому сезоні Саутгемптон посів 8 місце, ледь не дотягнувши до зони єврокубків. Суонсі був біля зони вильоту, зайнявши 15 місце. В попередньому розіграші АПЛ "святі" та "лебеді" обмінялися домашніми перемогами з мінімальною різницею в один м'яч. Більше шансів на перемогу матиме Саутгемптон, але в АПЛ все можливо. Кому вдасться вдало розпочати чемпіонат? 

5. Вест Бромвіч - Борнмут 

Команди були сусідами по турнірній таблиці, зайнявши 10 та 9 місце. Середняки АПЛ в минулому сезоні обмінялися домашніми перемогами, тож суперники мають рівні шанси, але через перевагу домашнього стадіону, кращі шанси саме у Вест Брома. Чи зможуть вони цим скористатися, щоб розпочати сезон перемогою? 

6. Нант - Марсель 

В першому турі Нант поступився Ліллю 0:3, а Марсель з тим же рахунком здолав Діжон. Також Марсель пройшов в Лізі Європи Остенде, після перемоги 4:2 зіграли внічию 0:0. Тож явним фаворитом вважаються саме вони, але чи доведуть провансальці свою перевагу черговими 3 очками? 

7. Кан - Сент-Етьєн 

В минулому турі Кан програв Монпельє з рахунком 0:1, а Сент-Етьєн здобув непросту перемогу над Ніццою 1:0. Але різниця в класі говорить на користь Сент-Етьєна, що потрібно довести результатом. Чи вдасться їм продовжити переможний шлях та здолати аутсайдера Ліги 1? 

8. Ам'єн - Анжер 

В першому матчі Ліги 1 Ам'єн поступився ПСЖ 0:2, а Анжер зіграв в бойову нічию з Бордо 2:2, відігравшись в самому кінці матча. Хто зможе перемогти в цьому матчі : новачок ліги або фіналіст кубка Франції? 

9. Мехелен - Гент 

Команди розпочали сезон по-різному : Мехелен двічі зіграв внічию, забив тричі та стільки ж пропустив. Гент же взагалі провалив початок сезону, вилетівши з Ліги Європи від Альтаха (1:1, 1:3) та двічі програвши в чемпіонаті країни. Чи зможе Гент покращити ситуацію або ж команда продовжить йти без перемог? 

10. Ейпен - Кортрейк 

Клуби ніколи не вважалися дуже сильними, та якщо гості після поразки в першому турі, змогли перемогти в наступному з рахунком 1:0, то господарі програли обидва матчі з сумарним рахунком 1:8. Тому Кортрейк може сподіватися на вдалий результат, то як закінчиться цей матч? 

11. ЦСКА (Москва) - Спартак (Москва) 

Після нищівної поразки від Зеніта 1:5 в минулому турі, діючий чемпіон сподівається перемогти в столичному дербі свого заклятого суперника. Зробити це буде непросто, але ЦСКА двічі поступався вдома Локомотиву та Рубіну, та переміг в інших трьох матчах. Тож що може бути краще, ніж матч між споконвічними ворогами за 6 очок? 

12. Анжі - Динамо (Москва) 

Команди об'єднує те, що вони змогли перемогти лише одного разу, обидві здолали лише Амкар, але різниця в тому, що Динамо все ж зіграли внічию в одному з інших матчів, а от Анжі програло всі інші. Як завершиться матч між командами знизу турнірної таблиці?


Ми у Viber!