0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 720 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

1. Ворскла - Динамо Київ 

Зустрічаються команди з верхньої частини турнірної таблиці. Полтавчани перемогли Зірку в останньому турі, а до цього здолали Карпати. Але в суперниках у Ворскли Динамо, яке виграло всі три матчі, та прикро вилетіло з Ліги Чемпіонів, програвши Янг Бойз 2:0. Кияни спробують реабілітуватися та продовжити переможну серію. Чи зможе Ворскла зробити сенсацію? 

2. Чорноморець - Олександрія 

В чемпіонаті команди ще не перемагали, моряки ж взагалі програли всі 3 матчі, Олександрія двічі зіграла внічию, програла та ще не забивала. Але гості змогли здобути історичну перемогу в Лізі Європи та пройти до наступного етапу, здолавши Астру 1:0. Хто здобуде першу перемогу? 

3. Зірка - Верес 

Ці команди також не перемагали в Прем'єр-Лізі, щоправда Верес зіграв тричі внічию 0:0, і цей матч може не стати виключенням, адже Зірка не славиться своїм нападом. Чи зможе хтось здобути перемогу, або ж команди знову поділяють очки? 

4. Сент-Етьєн - Ніцца 

Ніцца змогла пройти Аякс завдяки виїзній нічиї в Лізі Чемпіонів, тож вони спробують розпочати вдало і в Лізі 1, в якій посіли високе третє місце. Господарі ж були лише восьмими, тому фаворитом можна вважати саме гостей. Чи доведуть вони це перемогою? 

5. Труа - Ренн 

Новачок сезону прийматиме команду, яка посіла 9 сходинку. Тому Ренн намагатиметься розпочати сезон з перемоги, але на що здатний новачок, чи зможе Труа яскраво війти в Лігу 1? 

6. Анжер - Бордо 

Господарі закінчили сезон на 12 місці, але дійшли до фіналу кубка Франції, де поступилися ПСЖ. Гості ж були шостими, але поступилися Відеотону 1:0 та вилетіли з Ліги Європи. Чи зможуть вони закрити поразку перемогою в першому турі? 

7. Рапід (Відень ) - Аустрія 

Рапід переміг в останньому матчі чемпіонату, до цього зігравши внічию, та займає лідируючі позиції. Аустрія програла обидва матчі, забила лише 2 м'ячі та посідає останню сходинку. Але Аустрія перемогла АЕЛ в Лізі Європи та змогла пройти далі. Чи зможуть вони здобути перші очки в чемпіонаті? 

8. Вольфсбергер  - Альтах 

Господарі програли обидва матчі, не забили жодного голу та вважаються аутсайдерами, займаючи останнє місце. Гості змогли пройти Гент, перемігши 3:1 в Лізі Європи, але поступилися в минулому турі, тож розраховують на легку перемогу. Чи вдасться їм набрати прості 3 бали? 

9. Маттерсбург - Штурм 

Зустрічаються команди, які посідають високі місця, адже господарі перемогли та зіграли внічию, а гості взагалі перемогли в обох матчах.  Але Штурм вилетів з розіграшу Ліги Європи, поступившись Фенербахче. Як закінчиться матч сильних суперників? 

10. Зеніт - Спартак 

Зеніт переміг в усіх трьох матчах, йдучи без особливих проблем, та пройшли до наступного етапу Ліги Європи. Спартак після перемоги в Суперкубку, одного разу переміг та двічі втратив очки, зігравши внічию. Обидві команди спробують перемогти, щоб посунути суперника в боротьбі за чемпіонство, хто виявиться сильнішим в принциповій дуелі? 

11. Боруссія (Дортмунд) - Баварія 

В матчі за суперкубок команди знову будуть вирішувати, хто кращий, в останніх розіграшах перемагала Баварія. Але форма підопічних Анчелотті в товариських матчах була явно далека від оптимальної, а на користь джмелів може зіграти домашня арена. Яка з команд стартуватиме в сезоні з трофеєм? 

12. Арсенал (Лондон) - Челсі 

Каноніри перемагали в двох останніх матчах за Суперкубок, в 2014 році здолавши якраз Челсі. Сині програли Арсеналу в фіналі кубка Англії, тому намагатимуться взяти реванш. Чи зможуть підопічні Конте відповісти Арсеналу перемогою або ж команда Венгера знов повезе додому Ком'юніті Шилд?


Ми у Viber!