0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 719 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

1. Олександрія - Астра 

Завдяки безгольовий нічиї між командами в першому матчі, в Олександрії залишаються пристойні шанси на вихід в наступний тур. Колектив з України починає знаходити свою гру, не програє вже 3 матчі в усіх турнірах, а в останній грі нарешті забили перший м'яч у сезоні. Астра теж перемогла в чемпіонаті Румунії та сподівається на продовження шляху в Лізі Європи. Найголовніше для Олександрії не пропустити, і якщо вдасться забити. Чи вистачить їхніх зусиль для виходу в наступний раунд? 

2. Габала - Панатінаїкос 

В першому матчі греки здобули мінімальну перемогу з рахунком 1:0, реалізувавши пенальті в першому таймі. Азербайджанці мають можливість пройти далі, але для цього підопічним Григорчука, які вже пройшли один тур кваліфікації, потрібно не пропускати та забити грекам, що вважається дуже складним завданням, адже Панатінаїкос пропустив у минулому сезоні лише 19 голів. Чи зможе Габала здолати міцного суперника? 

3. Відеотон - Бордо 

Першу зустріч взяли французи, перемігши з рахунком 2:1 вдома, дубль оформив Сакаре. Але шанс угорська команда має : для цього їм треба перемагати вдома з різницею в 2 м'ячі або з рахунком 1:0. Завдання дуже непросте, адже Бордо в останній раз поступився в офіційному матчі на початку квітня, не програвши також і жодного товариського. Чи доведуть французи свій клас та пройдуть до наступного етапу? 

4. Спарта (Прага) - Црвена Звезда 

Ще більш складне завдання у чехів, після поразки від Црвени Звезди 0:2 на виїзді, завдяки голам у кожному з таймів. До того ж серби ще не програвали в цьому сезоні, перемогли в стартових турах чемпіонату та не пропускали в останніх 4 матчах. Спарта ще й зіграла внічию в першому турі, не забивши голів. Тож сербам щоб довести свою перевагу досить буде не пропустит більше двох голів, що з нинішньою сильною обороною команди та слабким нападом чехів буде неважко. Як завершиться матч за вихід в наступний тур Ліги Європи? 

5. Аполлон - Абердин 

Перший матч розпочався дуже активно, і шотландці відкрили рахунок. Зрівняти його кіпріотам вдалося лише через тайм, а через вилучення, за 12 хвилин до кінця Абердин вирвав перемогу 2:1. Ситуація не така ж і складна для Аполлону - забити та не пропустити, але шотландці вміють грати від рахунку, тож спробують зробити все, щоб відстояти потрібний результат. Хто виявиться сильнішим цього разу? 

6. Скендербеу - Млада Болеслав 

Перший матч завершився перемогою команди з Чехії 2:1 вдома, при чому всі голи були забиті гравцями Млади, адже після першого м'яча, автоголом відмітився футболіст чехів, а за 3 хвилини до завершення, Млада все ж вирвала перемогу. Але Скендербеу має досить непогані перспективи, потрібно лише забити один гол та не пропустити. Чехи програли в першому турі чемпіонату вдома з рахунком 1:2, а чи зможе клуб із Албанії перемогти? 

7. Лех - Утрехт 

Команди розписали безгольову нічию 0:0, але в матчі перевагу все ж мали поляки. Обидва клуби вже пройшли по етапу Ліги Європи, Утрехт лише один, а от Лех всі два, тож зупинятися ніхто не має бажання. Поляки перемогли в останньому матчі чемпіонату з рахунком 5:1, та спробують продовжити гольову феєрію в Лізі Європи, чи зможуть вони зробити ще один крок до групової стадії змагання? 

8. Альтах - Гент 

В першому матчі команди не виявили переможця, зігравши внічию 1:1. На гол австрійців на початку матчу, бельгійці відповіли за 15 хвилин до закінчення та встановили остаточний рахунок. Обидві команди програли в останньому турі своїх чемпіонатів : Гент поступився Сент-Труйдену 3:2, а Альтах був розбитий Адмірою 1:4. Австрійцям досить буде зіграти внічию 0:0, а от бельгійцям потрібен щонайменше один гол, то хто з них досягне успіху та перекриє поразку на внутрішній арені? 

9. Ружомберок - Евертон 

В першому поєдинку англійці здобули непросту перемогу вдома 1:0, єдиний гол забив Бейнс на 66 хвилині. Здається господарям не так то й складно відповісти перемогою, але фаворитом звичайно є Евертон, який знову спробує зайти далеко у Лігу Європи. Словаки перемогли в минулому турі чемпіонату 4:0, та спробують сенсаційно вибити іменитого суперника. Чи зможуть "іриски" підтвердити статус фаворита перемогою? 

10. Остенде - Марсель 

Перша гра між цими командами стала найяскравішою в усьому турі, адже команди забили 6 голів, а Марсель переміг 4:2, хет-триком відзначився Жермейн, який і приніс французам перемогу. Бельгійці поступилися в першому турі чемпіонату Бельгії, тож спробують зупинити серію поразок, а можливо і пройти далі. Для цього їм потрібно перемагати з різницею в 2 голи і більше, що виглядає майже нереально проти сильного Марселя. Як завершиться ця зустріч?

11. Осієк - ПСВ (Ейндховен) 

Найбільш неочікувана перемога дня сталася в Голландії, де ПСВ поступився хорватському Осієку з рахунком 0:1, єдиний гол було забити з пенальті в середині другого тайму. Хорвати впіймали кураж, та зіграли внічию з Динамо Загреб в чемпіонаті, тож сюрпризу можна очікувати і в цьому матчі. ПСВ потрібно забивати 2 або більше, щоб забезпечити вихід до наступного етапу, але не дивлячись на статус фаворита, їм це буде зробити непросто. Чи зможуть хорвати вибити більш іменитого суперника з Ліги Європи? 

12. Домжале - Фрайбург 

В першому матчі німці без особливих проблем перемогли з рахунком 1:0, єдиним голом відзначився Петерсен, який ще й не реалізував пенальті. Словенам потрібно забивати вдома та не пропустити, що зведе їхні шанси до нуля. Вони перемогли в 2х останніх матчах у чемпіонаті, тому й намагатимуться перемогти тяжкого німецького суперника. Хто зможе пройти до наступної стадії турніру?


Ми у Viber!