0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 218 тиражу

Анонс 218 тиражу 

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз". 

1. Янг Бойз - Динамо (Київ) 

В першому матчі кияни здобули комфортну перемогу 3:1, тож швейцарцям буде складно відігратися. Якщо взяти до уваги прекрасну форму киян, які здобули 3 перемоги в чемпіонаті, остання над Карпатами 5:0, та посідають першу сходинку у лізі. Янг Бойз перемогли в чемпіонаті Грассхоперс 4:0 і також займають перше місце. Чи вдасться підопічним Хацкевича зберегти перевагу та пройти далі? 

2. БАТЕ - Славія (Прага) 

Чехи змогли перемогти в першому поєдинку з рахунком 1:0, завдяки реалізованому пенальті та вилученню гравця БАТЕ. Перевага мінімальна, тому білоруси намагатимуться забити та найголовніше не пропустити. Обидві команди здобули перемоги в останньому турі своїх чемпіонатів, то хто з них пройде до наступної стадії? 

3. АПОЄЛ - Віторул 

Гості здобули мінімальну перемогу 1:0 в першому матчі, забивши на 75 хвилині переможний м'яч. АПОЄЛ вже пройшов першу стадію, тож зупинятися не збирається, якщо взяти до уваги чемпіонат Кіпру, який ще не розпочався, то АПОЕЛ викладе всі сили на матч відповідь. У Віторула в чемпіонаті не все так добре, дві поспіль поразки, та всього 3 очки за 4 гри. Тож румуни будуть сподіватися на збереження вдалого результату, кому вдасться пройти далі? 

4. Істанбул Башакшехір - Брюгге 

Перший матч став прикрасою туру, команди зіграли в бойову нічию 3:3. Бельгійці забили двічі ще за перші 15 хвилин, згодом турки відповіли тричі, а вже під кінець гри Брюгге встановив остаточний рахунок, вирвавши нічию. Також Брюгге переміг Локерен в чемпіонаті 0:4, турецька ліга ще не розпочалася. Команди рівні за силою, але досвід Брюгге може зіграти ключову роль для виходу в наступний раунд. Як закінчиться цей поєдинок? 

5. Вікторія (Плзень) - Стяуа 

В першому матчі команди розписали мирову 2:2, обмінявшись голами у обох таймах, першою забивала Вікторія, Стяуа двічі відігралися. Чехи взяли 3 очки в першому турі чемпіонату, а румуни двічі перемогли, а в останньому матчі зіграли внічию. Обидві команди мають досвід гри в Лізі Чемпіонів та сили в них приблизно рівні, тож ніхто не хоче зупинятися. Кому вдасться пройти до наступного раунду? 

6. Лудогорець - Хапоель (Беер-Шева)

В першій зустрічі цих команд Хапоель досить несподівано переміг з рахунком 2:0, забивши по голу в кожному з таймів. Обидві команди пройшли по одній стадії в ЛЧ та зіграли в чемпіонаті : Лудогорець переміг та зіграв у нічию, а Хапоель в першому турі теж здобув перемогу. Лудогорець вважаеться фаворитом, але перемоги їм може не вистачити. Щоправда болгарці вже програвали в першому матчі, але змогли вийти далі в попередньому раунді кваліфікації. Чи зможе Лудогорець відігратися або Хапоель не втратить перевагу та здобуде прийнятний результат? 

7. Хафнарфьордюр - Марибор 

В першому матчі словени мінімально перемогли 1:0, завдяки голу в другому таймі. Обидва клуби вдало пройшли попередній раунд, та грають в чемпіонаті. Ісландці посідають 4 місце, вони перемогли в останньому матчі чемпіонату і кубка, а Марибор виграв всі три перших тура і посідає першу сходинку. Команди небагато забивають, тож все може вирішити один гол. Хто виявиться сильнішим, щоб пройти далі? 

8. Аякс - Ніцца 

Найсильніша й найцікавіша пара команд, що грають на цій стадії. Перший матч завершився внічию 1:1, на гол Ніцци від Маріо Балотеллі голандці відповіли голом ван Бека. Цей результат майже не дає переваги жодній з команд, тому цей матч стане ще більш інтригуючим, не виключаючи навіть додатковий час, адже сили команд відносно однакові. Аякс має побільше досвіду, хоч коллектив дуже молодий, а у Ніцци є Маріо Балотеллі, який може самостійно вирішити долю матчу. Чи зможе фіналіст Ліги Європи здолати сенсаційного дебютанта Ліги Чемпіонів?  

9. Русенборг - Селтик 

Матч між чемпіонами Норвегії та Шотландії завершився сухою нічиєю 0:0, при абсолютно рівній грі та великій кількості боротьби. Тож команди майже рівні, але у Селтика і більш досвідчений, і майстерніший колектив, що може допомогти кельтам пройти в наступний раунд. Норвежці посідають першу сходинку в чемпіонаті, тому вони намагатимуться знайти успіх і на євроарені. У минулому турі кваліфікації вони пройшли Дандолк у додатковий час 2:1, тож не виключно, що і цей поєдинок може не виявити переможця в основний час. Але фаворитом все ж є Селтик, та чи зможуть вони це довести у матчі проти непоступливих скандинавів і залишити їх за бортом Ліги Чемпіонів? 

10. Рієка - Зальцбург 

В першій грі команди не змогли виявити сильнішого, звівши матч унічию 1:1. В останніх турах чемпіонатів хорвати перемогли, а от австрійці зіграли внічию з не досить сильним суперником, що свідчить про економію сил перед матчем-відповіддю, який Ред Булл Зальцбург бажає виграти, щоправда не менш, ніж їх суперник. Хто ж виявиться кращим у двобої між чемпіонами? 

11. Легія - Астана 

Перший матч доволі нескладно виграв клуб з Казахстану. Астана двічі забили в першому таймі, у другому Легія змогла відіграти один м'яч, а вже в компенсований час казахи встановили остаточний рахунок 3:1. Можливо, що саме цей останній гол і стане вирішальним, адже Астана не програвала в офіційних матчах з травня, і досить мало пропускає. Тому Легії потрібно буде докласти неймовірних зусиль, щоб здолати суперника. Чи вдасться їм перемогти, або ж Астана доведе свою перевагу і без проблем крокуватиме далі? 

12. АЄЛ (Лімасол) - Аустрія 

В першому матчі команди розписали мирову 0:0, особливо не атакуючи та зосередившись на боротьбі. Команди мають відносно рівні шанси на успіх, але невелику перевагу мають кіпріоти, які добре обороняються. Аустрія програла в домашньому чемпіонаті Штурму 2:3, тож знаходиться не в кращому психологічному стані, але підходять до матчу з бажанням перекреслити цю поразку перемогою над АЄЛом та виходом у наступний раунд Ліги Європи. Хто зможе перемогти в цьому поєдинку?

Ми у Viber!