0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 717 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї "Спортпрогноз".

1. Олександрія - Зоря

Після невдалого старту в чемпіонаті обидві команди спробують набрати перші 3 очки, бо Зоря поступилася Сталі та зіграла внічию з Маріуполем, а Олександрія поступилася Олімпіку та розписала мирову з Вересом. До того ж, підопічні Шарана провели матч в кваліфікації до Ліги Європи, де зіграли внічию з Астрою в гостях 0:0. Цікаво, що Олександрія ще жодного разу не змогла забити, тож господарі спробують перервати засуху, а гості здобути нарешті перемогу та піднятися у таблиці. Кому вдасться здобути перемогу?

2. Маріуполь - Чорноморець

Господарі розпочали сезон в якості новачка, але аж ніяк не будуть хлопчиками для биття, що і підтвердили дві нічиї проти Зорі та Вересу. У моряків все набагато гірше : не дивлячись на відверто непогану гру, команда програла обидва матчі лідерам чемпіонату Динамо і Сталі. Тож мотивації у них не менше, а Маріуполь спробує продовжити безпрограшну серію, чи вдасться їм завдати одеситам третьої поразки поспіль?

3. Олімпік - Верес

Донеччани вдало розпочали новий сезон з перемоги над Олександрією та нічиєю з Зіркою, та непогано провели матч проти ПАОКа в Лізі Європи , розписавши нічию вдома 1:1. Господарі спробують зберегти сили та здобути перемогу малою кров'ю, але Верес, який не грав в прем'єр-лізі більше 20 років тому, у нинішньому розіграші ще не поступався і навіть не пропускав, тому легкої прогулянки Олімпіку можна не очікувати. Чи зможуть учасники ЛЄ нанести першої поразки непоступливому новачку?

4. Локерен - Брюгге

Перший тур чемпіонату Бельгії розпочнуть команди з різних частин таблиці : господарі зайняли 11 місце в минулому чемпіонаті, а гості - 2, що дозволило їм грати у кваліфікації Ліги Чемпіонів, де Брюгге в першому і єдиному офіційному матчі цього сезону зіграв у результативну нічию з Істамбулом 3:3. Чи вдасться їм розпочати чемпіонат з перемоги?

5. Ейпен - Зюльте-Варегем

І знову команди різних вагових категорій, бо господарі закінчили чемпіонат поруч із зоною вильоту, посівши 13 місце, а гості зайняли 3тю позицію та перемогли в національному кубку. Завдяки цьому вони брали участь у суперкубку, але поступилися Андерлехту 2:1. Зможуть гості здобути легку перемогу та вдало розпочати чемпіонат?

6. Сент-Трюйден - Гент

В цій парі також присутня велика різниця в турнірному положенні, адже команда, яка зайняла 14те місце приймає суперника з 4 позиції. Гент вже розпочав сезон з нічиї проти Альтах в Лізі Європи 1:1, тож буде намагатися не витратити сил перед матчем-відповіддю. Чи зуміє Гент довести різницю в класі?

7. Грассхоперс - Янг Бойз

Суперник київського Динамо в Лізі Чемпіонів зустрічатиметься з аутсайдером, який посів 8 з 10 місць в чемпіонаті, в той час як чорно-жовті - 2ге. В новому сезоні ж господарі поступилися в першому турі Цюрих (0:2), а гості переграли чемпіона - Базель (2:0). Після поразки 1:3 від Динамо на виїзді, Янг Бойз спробує зекономити сили перед другим матчем. Чи вдасться їм досягти вдалого результату перед Лігою Чемпіонів?

8. Лозанна - Сьон

У першому турі суперники мали різні успіхи : Лозанна зіграла внічию 3:3 з Санкт-Галленом, а Сьон зумів перемогти конкурента - Тун 1:0. Але на євроарені у гостей все набагато гірше, бо вони повністю поступилися Судуві 0:3. Тож Сьон намагатиметься продовжити переможний хід в чемпіонаті, а Лозанна - знову не програти. Хто виявиться успішнішим в цьому матчі?

9. Цюрих - Тун

Новачок сезону приймає міцного середняка, який ледь не дотягнув до зони єврокубків у минулому розіграші. Господарі увійшли в чемпіонат на хорошій ноті - переграли Грассхоперс 2:0, а от гості поступилися Сьону 0:1, залишившись у меншості. Чи зможе Тун вперше перемогти, або амбітний новачок створить неприємностей та здивує?

10. Санкт-Пельтен - Рапід (Відень)

Клуби по-різному розпочали сезон : господарі двічі програли; один раз у кубку, залишивши розіграш та перший тур чемпіонату з рахунком 2:3 Штурму; а гості пройшли в наступний раунд, перемігши у матчі кубка та зіграли внічию з Маттесбургом 2:2, дограваючи у меншості з середини першого тайму, згодом забили 2 м'ячі, але втримати перевагу не змогли. Тож фаворит майже очевидний, та чи здатний Рапід підтвердити свій статус?

11. Адміра - Альтах 

У команд ситуація дуже різна, якщо Адміра провела тільки 2 матчі : перемогла в кубку та програла Ласку в чемпіонаті 0:3, то Альтах зіграв вже цілих 7 зустрічей, але жодної не програли. Вони також перемогли в матчі у кубку Австрії, в першому турі чемпіонату здолали Аустрію 3:0 та пройшли 2 раунди кваліфікацї в Лігу Європи, залишивши позаду Сачхере (1:0, 1:1) та Динамо Брест (1:1, 0:3). Тепер Альтах вийшов на Гент та звів перший поєдинок унічию 1:1. Чи зупинить Адміра сильнішого суперника, або впевнений Альтах продовжить вдалу серію безпрограшних матчів перед 2 грою в ЛЄ? 

12. Монако - ПСЖ

Безперечно найцікавіший матч всього тижня, в якому зустрінуться володар кубка Франції та кубка ліги ПСЖ і чемпіон країни Монако в битві за суперкубок. В минулому сезоні в двох матчах в різних кубках Франції парижани знищували свого суперника : фінал кубка ліги 4:1 та півфінал кубка Франції 5:0. А в чемпіонаті монегаски переграли парижан в першому колі 3:1, а в другому розписали нічию 1:1, але найголовніше, що Монако зміг перемогти в Лізі 1 та зупинити гегемонію ПСЖ. Щоправда монегаски продали кілька ключових виконавців, тому фаворитом все ж є ПСЖ, але матч всього один, тож хто виявиться сильнішим у принциповій зустрічі найкращих команд Франції?



Ми у Viber!