0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 716 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Олімпік (Україна) - ПАОК (Греція)

Донеччани розпочнуть свій шлях в Лізі Європи проти непростих греків. Команда з України йде непогано у чемпіонаті, вигравши одну гру та один матч зіграли внічию, та не пропустили в цих матчах. Греки в офіційних матчах ще не брали участі, а в минулому сезоні посіли 2-гу сходинку. Чи зможе Олімпік продовжити безпрограшну серію?

2. Астра (Румунія) - Олександрія (Україна)

Інша українська команда гратиме в гостях у команди з Румунії, яка вже пройшла один раунд кваліфікації, здолавши Зіру (3:1, 0:0). Обидві команди вже розпочали чемпіонат, але по-різному : Олександрія програла та зіграла внічию у 2х перших турах, не забивши жодного голу; Астра ж одного разу перемогла 1:0 та поступилася 3:1. Чи вдасться Олександрії забити вперше у сезоні та розпочати вдало в Лізі Європи?

3. Тракай (Литва) - Шкендія (Македонія)

Господарі посідають друге місце в чемпіонаті, вигравши 5 із 7 останніх матчів, та вже пройшли 2 раунди кваліфікації, пройшли Сент-Джонсон (1:0, 2:1) та Норчепинг, програвши перший матч 1:2, але відігралися та перемогли в серії пенальті 3:1. Гості грали лише у єврокубках, також зіграли 4 матчі, перемогли Дачію (3:0, 4:0) та здолали чемпіона Фінляндії ХІК (3:1, 1:1). Обидва клуби у гарній фізичній формі та в доброму настрої, то хто ж переможе в цій зустрічі?

4. Судува (Литва) - Сьон (Швейцарія)

Ще одна литовська команда, яка посідає 3 місце в чемпіонаті, в останніх 5 матчах : 1 перемога, 2 нічиї та 2 поразки. В кваліфікації господарі пройшли спочатку Шахтар (Слгр) (2:1, 0:0), а згодом Лиєпаю з Латвії (2:0, 0:1). Сьон зіграв лише один матч в чемпіонаті, перегравши Тун з рахунком 1:0. Як закінчиться цей поєдинок?

5. Штурм (Австрія) - Фенербахче (Туреччина)

Одна з найцікавіших пар у кваліфікації, щоправда господарі вже провели декілька офіційних ігор, а от гості ще взагалі не грали, лише у товариських матчах, де не здобули жодної перемоги. Штурм спочатку пройшов Младость, поступившись 0:1, але відігрався і переміг 3:0, а згодом і виграли в першому турі чемпіонату. Хто вийде переможцем з цього двобою?

6. АЄК (Ларнака, Кіпр) - Динамо (Мінськ, Білорусь)

Господарі ще не грали в чемпіонаті, але пройшли 2 раунди кваліфікації, перегравши Лінкольн Сіті (5:0, 1:1) та Корк Сіті, двічі вигравши 1:0. Динамо посідає 3 місце в чемпіонаті країни, а в останньому матчі в кубку програло 0:1. Вони теж здолали вже двох суперників гра шляху в Лігу Європи : Рунавік (2:1, 0:2) та Работнічки (1:1, 3:0). Обидві команди ще не програвали в євро турнірі, то хто продовжить, а хто припинить свою серію?

7. АІК (Швеція) - Брага (Португалія)

Чергова пара суперників, які знаходяться в різних ігрових кондиціях, бо португальці, окрім товариських матчів взагалі не грали в новому сезоні, а шведи навпаки - провели 4 матчі в кваліфікації, не програв і не пропустив у жодному, здолали Класфік (0:0, 5:0) та Железнічар (0:0, 2:0) та перемогли в останньому матчі чемпіонату. Чи зможе екс-фіналіст Ліги Європи вдало розпочати свій шлях проти міцних шведів?

8. Ботев (Болгарія) - Марітіму (Португалія)

Аналогічна ситуація і в цій парі, гості ще не брали участь в офіційних матчах, а от господарі вже пройшли 2 тури в ЛЄ, залишивши позаду Партизани (1:0, 3:1) та Бейтар (1:1, 4:0) та зіграли 2 матчі в чемпіонаті : програли 0:1 та перемогли 3:2. Португальці лиш раз грали у груповій стадії турніру у 2013 році. Чи зможуть вони пройти непоступливих болгар?

9. Динамо (Бухарест, Румунія) - Атлетік (Більбао)

Обидва клуби небагато грали в новому сезоні : іспанці брали участь тільки в товариських спарингах, а румуни зіграли 2 матчі в чемпіонаті, перемогли в першому 1:0 та програли в другому 0:3. Команди знаходяться невідомо у якій формі, але досвідчені у виступах на євро арені, фіналісти Ліги Європи в 2012 баски, вважаються фаворитами цього двобою. Чи підтвердять вони цей статус перемогою в першій зустрічі сезону?

10. Брондбю (Данія) - Хайдук (Хорватія)

Господарі пройшли фінський ВПС, пермігши за сумою 2х матчів (2:0, 1:2) та провели 2 гри в чемпіонаті країни : в одному перемогли, а в іншому поступилися. У гостей схожа ситуація, вони здолали Левскі в ЛЄ в двох іграх (2:1, 2:0) і також зіграли в 2х турах в чемпіонаті, пермігши в одному матчі, а другий звели внічию. Хто переможе в цій парі?

11. Арка (Польща) - Мідтьюлланн (Данія)

Господарі вдало розпочали сезон, перегравши в матчі за Суперкубок Польщі чемпіона Легію 1:1 (4:3 пен) та в двох перших турах здобули 4 бали : одна перемога та одна нічия. Гості ж пройшли Ференцварош у двох результативних матчах з рахунком 7:3 (3:1, 4:2), одного разу перемогли в чемпіонаті та одного разу програли. Чим завершиться перший матч цього протистояння?

12. Црвена Звєзда – Спарта Прага (Чехія)

Обидві команди прагнуть заявити про себе на європейській арені, тож їх очна дуель, вочевидь, буде надзвичайно впертою та принциповою. Фаворитом протистояння виглядає Спарта, в якої і класу, і досвіду буде дещо побільше. Втім,в арсеналі Црвени Звєзди – молодість та шалена мотивація пройти далі. Чиї козирі будуть більш переконливими?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.25 четверга, 27 липня.


Ми у Viber!