0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 715 тиражу

1. Динамо (Київ) - Янг Бойз 

Кияни розпочинають шлях в Лізі Чемпіонів з непростим суперником, який в минулому сезоні вибив донецький Шахтар. Швейцарці посіли 2 сходинку в чемпіонаті,та ще не грали в новому сезоні, Динамо розпочав чемпіонат з перемоги 2:1  над Чорноморцем. Чи зможуть підопічні Хацкевича здолати міцних швейцарців? 

2. Славія (Прага) - БАТЕ 

Білоруси завершили чемпіонат та вже пройшли попередній раунд кваліфікації, здолавши Алашкерт (1:1, 3:1). Чехи ще не грали та закінчили сезон у ранзі чемпіона. Хто забезпечить собі комфортну перевагу? 

3. АЕК (Афіни) - ЦСКА (Москва) 

Обидві команди закінчили сезон із срібними нагородами. Росіяни вже розпочали чемпіонат з перемоги в першому турі над Анжи та програли Локомотиву 3:1, а греки ще не грали в цьому чемпіонаті. На боці "коней" досвід, вони потрапляють до групового раунду майже у кожному сезоні. Чи зможуть москвичі в черговий раз пройти до групової стадії? 

4. Стяуа - Вікторія (Плзень) 

Вікторія посіла друге місце в минулому сезоні та ще не грала в нинішньому, а от Стяуа вже виграла 2 матчі в нинішньому році та посідає 1 місце. Обидві команди мають досвід виступу в ЛЧ, та хто виявиться сильнішим?

5. Вардар - Копенгаген 

Обидві команди пройшли в минулому раунді : Вардар здолав Мальме (1:1, 3:1), а Копенгаген переміг Жиліну завдяки різниці голів (3:1, 1:2). Гості зіграли в першому матчі внічию 1:1 з Ольборгом. Обидві команди небагато пропускають, тож результативністю цей матч навряд чи порадує. Хто виявиться кращим в цій дуелі? 

6. Партизан - Олімпіакос 

Обидві команди перемогли в минулому сезоні в чемпіонатах своїх країн. Греки ще не грали в новому сезоні, а серби пройшли Будучность (2:0, 0:0). Чи зможуть вони здивувати багаторазового учасника Ліги Чемпіонів?

7. Астана - Легія 

Астана посідає першу сходинку в чемпіонаті та рідко поступається та пропускає, за рахунок чого пройшли в 3 раунд кваліфікації. Поляки виграли внутрішню першість минулого сезону, щоправда в першому турі нового поступилися 1:3. Хто вийде переможцем в цій зустрічі? 

8. Зальцбург - Рієка 

Обидва клуби пройшли 2 тур кваліфікації : господарі здолали Хіберніан (3:0, 3:0), а гості - ТНС  (2:0, 5:1). Чемпіон та володар кубка Австрії ще не грав в чемпіонаті, а хорвати розпочали сезон з перемоги в першому турі. Кому вдасться продовжити переможну ходу? 

9. Хапоель (Беер-Шева) - Лудогорець 

Команди змогли пройти попередню стадію кваліфікації, але по-різному : ізраїльтяни здобули дві перемоги (2:1, 3:1), Лудогорець одного разу програв 2:1 , але відіграв перевагу і переміг 4:1. Хто здобуде прийнятний для себе результат? 

10. Віторул - АПОЕЛ 

Кіпріоти двічі перемогли Дюделанж з рахунком 1:0, завдяки дисциплінованій грі в обороні. Господарі зіграли лише 1 матч в новому чемпіонаті та виграли його. Обидва клуби являються золотими медалістами у своїх країнах. Як завершиться матч між чемпіонами? 

11. Ніцца - Аякс 

Матч найбільш іменитих команд, які мають різні турнірні задачі. Якщо для Ніцци, яка посіла 3 місце в складному чемпіонаті Франції тільки вихід в Лігу Чемпіонів це вже успіх, то для минулорічного фіналіста Ліги Європи амбіції повище. Голландці майже завжди грають у груповому раунді ЛЧ. Чи зможуть сенсаційні французи їм завадити? 

12. Брюгге - Істанбул Башакшехір 

Турки змогли здивувати та зайняли 2 місце в чемпіонаті, що дозволило їм вперше вийти в Лігу Чемпіонів, а от Брюгге вже звик грати в найпрестижнішому єврокубку, завдяки сріблу чемпіоната. Команди ще не грали в цьому сезоні, то хто розпочне свій шлях з перемоги? 


Ми у Viber!