0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 714 тиражу

Шахтар (Донецьк) - Динамо (Київ) 

В аналогічному матчі за Суперкубок "гірники" перемогли з рахунком 2:0 та майже повністю переграли Динамо. В першому турі обидві команди здобули перемогу : Шахтар здолав Ворсклу 3:0, а Динамо - Чорноморець 2:1. Обидві команди підходять до матчу в гарній формі, тому чи зможе команда Хацкевича перемогти свого головного конкурента або команда Фонсеки знов доведе свою домінацію в українському ель-классіко? 

Верес - Олександрія 

Новачок чемпіонату прийматиме команду, що гратиме в Лізі Європи. Щоправда, господарі вже змогли набрати перше очко в прем'єр-лізі, зігравши внічию з Маріуполем 0:0. А гості програли Олімпіку 0:2 та явно не набрали ігрову форму. Обидва клуби ще не забивали голів, та грають в не атакуючий футбол. Тож чи зможе Олександрія набирати перші бали або ж новачок знову здивує? 

Карпати - Ворскла 

Зустрічаються команди, що спробують зачепитися за топ 6. Але розпочали вони по-різному : Карпати розписали мирову з Зіркою 1:1, а Ворскла поступилася Шахтарю 0:3. Чи вдасться полтавчанам виправдатися або ж львів'яни здобудуть першу перемогу? 

Зірка - Олімпік 

Олімпік після вдалої гри проти Олександрії (2:0), впевнено крокує до Ліги Європи, а Зірка, зігравши внічию з Карпатами (1:1) теж має непоганий настрій. Як закінчиться ця зустріч : перемогою на класі від досвідчених гостей або сюрпризом від господарів? 

Янг Бойз - Базель 

Друге місце приймає чемпіона в першому турі, що може бути цікавіше? Суперник київського Динамо в Лізі Чемпіонів в минулому сезоні зумів двічі перемогти чемпіона, одного разу зіграв внічию та одного разу поступився йому. Тож команди налаштовані розпочати сезон з перемоги, кому вдасться виграти в принциповому матчі? 

Лозанна - Санкт-Галлен

Зустрічаються клуби з нижньої частини турнірної таблиці минулого чемпіонату, які посіли 9 та 7 місце. Господарі зуміли зберегти прописку в еліті, тож спробують розпочати сезон вдало, щоб знову не опинитися в зоні вильоту, а гості спробують зачепитися за єврокубкові місця. Санкт-Галлен тричі переміг Лозанну та лише одного разу поступився, але боротьба буде цікавою. Хто розпочне сезон з хорошої ноти? 

Люцерн - Лугано 

Команди, які посіли 5 і 3 місце відповідно та потрапили до євро зони. В минулому сезоні Люцерн тричі переміг Лугано та одного разу гостям вдалося здобути вікторію. Господарі вилетіли в кваліфікації до ЛЄ, поступившись Ос'єку в різниці голів (0:2, 2:1). Хто більше налаштований на перемогу цього разу? 

Тун - Сьон 

6 місце приймає 4 місце. Туну не вистачило 5 очок, щоб посісти єврокубкове місце, а Сьон зумів потрапити до єврозони, обігнавши Тун на 6 балів. Турнірне положення підтвердила і статистика зустрічей : 3 перемоги Сьона і лише одна Туна. Чи зможуть господарі відквитати перемогу або гості знов підтвердять різницю в класі? 

ЛАСК - Адміра

Новачок чемпіонату Австрії приймає команду, яка посіла 6 сходинку та не змогла зачепитися за єврозону. Команди не перетиналися в минулому сезоні, тож новачок захоче здивувати досвідченого суперника. Чи вдасться їм розпочати сезон в Бундеслізі з перемоги? 

Альтах - Аустрія

Зустрічаються команди із зони єврокубків : 4 та 2 сходинка відповідно. Господарі пройшли 2 тури кваліфікації, залишивши позаду Сачхере (0:1, 1:1) та Динамо Брест (1:1, 0:3), тож вони вже набрали ігрову форму. В минулому сезоні Альтах теж був успішнішим в очних зустрічах : 2 перемоги, одна нічия та одна звитяга Аустрії. Чи зможуть гості підтвердити свій статус срібного призера або ж господарі продовжать безпрограшну ходу? 

КуПС - Лахті 

Команди знаходяться поруч та їх відділяє всього одне очко (4 та 3 місце відповідно). Господарі перемогли в 2-х останніх зустрічах, а гості не програють вже 10 ігор та востаннє поступилися якраз в очній зустрічі з рахунком 1:2. Чия серія закінчиться та як завершиться матч за 6 очок? 

РоПС - СІК (Сейнайокі) 

Матч за 6 балів, бо команди знаходяться на 9 та 8 місцях з різницею в 1 очко. Гості чергують перемоги, нічиї та поразки, а господарі не програють вже 4 гри. В очній зустрічі перемогу здобув СІК з рахунком 3:0. Чи зможуть господарі відповісти супернику перемогою?


Ми у Viber!