0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 713 тиражу

1. ХІК (Фінляндія) - Шкендія (Македонія) 

Перший поєдинок між цими командами завершився несподіваною перемогою македонців 3:1, завдяки хет-трику Браімі. До того ж лідер чемпіонату Фінляндії ще й втратив очки в внутрішньому змаганні , звівши 2 останні матчі внічию. Гості ж двічі перемогли Дачію в першому раунді з загальним рахунком 7:0. Тож чи зможуть фіни відігратися або македонці доведуть цей матч до логічного завершення та пройдуть далі? 

2. ВПС (Фінляндія) - Брондбю (Данія)

В першій зустрічі перемогу 2:0 здобули гості, зробивши матч-відповідь для фінів дуже складним. До того ж данці в хорошій формі після перемоги в 1 турі чемпіонату з рахунком 4:0. Фіни теж перемогли в лізі, а наступний матч гратимуть проти аутсайдера, тож без сумніву віддадуть всі сили, щоб відігратися. Чи вистачить цього для камбеку або ж скандинави виграють втретє поспіль? 

3. Тракай (Литва) - Норчепинг (Швеція) 

Перший матч шведи виграли вдома с рахунком 2:1. Щоправда в чемпіонаті у гостей не все добре, вони програли 3 останні матчі. Господарі ж навпаки не програвали 8 ігор до очної зустрічі. Чи зможуть шведи втримати перевагу та вийти далі? 

4. Динамо (Брест,Білорусія) - Альтах (Австрія) 

В першій грі команди не виявили переможця : нічия 1:1. Динамо догравало матч у меншості та витримало нічию. Команда Артема Мілевського в останніх трьох матчах на внутрішній арені не програвала, а гості зіграли лише один матч в кубку та перемогли 5:1. Обидва клуби підходять до матчу в хорошій формі, то хто ж зможе продовжити свій шлях у Лізі Европи? 

5. Заря (Бельци, Молдова) - Аполлон (Кіпр) 

Кіпріоти перемогли свого суперника з рахунком 3:0 та перетворили матч-відповідь у чисту формальність. Уже на 28 хвилині зустрічі господарі того матчу встановили остаточний рахунок. Молдаванина до того ж поступилися у 2 матчах в чемпіонаті з загальним рахунком 0:6. Чи зможе Аполлон знов довести різницю в класі? 

6. Зіря (Азербайджан) - Астра (Румунія) 

У першому колі румунці забезпечили комфортну перевагу 3:1 у другому таймі. Після цього гості здобули перемогу в першому турі чемпіонату (1:0). Господарі змогли пройти Діфферанж в першому раунді (1:2,2:0), але швидше за все завершить виступи в єврокубках, після впевненої гри "драконів". Чи зможе Зіря створити сенсацію або ж Астра знов переможе суперника без відчутних проблем? 

7. Левскі (Болгарія) - Хайдук (Хорватія) 

Хорвати перемогли з рахунком 1:0 в матчі першого кола, завдяки голу з пенальті в першому таймі. Гра була наповнена фолами та боротьбою, що вилилося у 9 жовтих карток. Також гості виграли у першому матчі нового сезону в Хорватії (3:1). Господарі грали лише в ЛЄ, де пройшли Сутьєску ( 0:0, 3:1). Хто вийде переможцем з цього двобою? 

8. Скендербеу (Албанія) - Кайрат (Казахстан) 

У першій зустрічі команди розписали мирову 1:1. Господарі в першому колі пройшли Сант Джулію (0:1, 5:0). Гості посідають другу сходинку у внутрішньому чемпіонаті, перемігши в останніх 9 матчах та не програвали з 6 травня (14 матчів). Чи зможе Кайрат продовжити безпрограшну серію, щоб пройти далі? 

9. Ягеллонія (Польща) - Габала (Азербайджан) 

В першому матчі команди не змогли виявити переможця 1:1. Поляки перемогли в першому турі чемпіонату (0:1) та пройшли Динамо з Батумі (0:1, 4:0). Підопічні Романа Григорчука ще не грали в цьому сезоні в офіційних матчах, тому результат першого кола можна вважати вдалим. Та чи вдасться гостям повторити успіх минулого сезону та потрапити в групову стадію? 

10. Младост (Подгоріца, Чорногорія) - Штурм (Австрія) 

В першій зустрічі несподівану перемогу здобули чорногорці 0:1. Вже на 2 хвилині вони відкрили рахунок з пенальті та протрималися до фінального свистка, не дивлячись на вилучення наприкінці зустрічі. Вони двічі переграли Гандзасар в першому раунді (0:1, 3:0). Австрійці збодули перемогу в матчі кубка (3:0). Але невелика перевага в наступному матчі їх суперника залишає гостям шанс на успіх. Чи зможе Штурм відігратися або ж Младост продовжить дивувати? 

11. Горіца (Словенія) - Паніоніос (Греція) 

Греки майже не залишили шансів суперникам на успіх, перемігши 2:0 (дубль Йешиля). Більш того словенці догравали матч вдесятьох, залишившись без одного з основних півзахисників же в середині гри. Також Горіца поступилася в першому турі чемпіонату (2:1). Греки провели лише перший матч сезону, але майже забезпечили собі вихід до наступного раунду. Чи зможе Паніоніос здобути прийнятний для себе результат або ж словенці зроблять сюрприз та переможуть? 

12. Широкі Брієг (Боснія і Герцеговина) - Абердин (Шотландія) 

В першому матчі боснійці дали бій більш іменитим шотландцям та звели матч внічию 1:1, відігравшись у другому таймі. Після проходу Ордабаси в першому раунді (0:0, 2:0), боснійці хочуть продовжити виступ в Лізі Європи. Для Абердина це був перший офіційний матч сезону, тож вони ще не набрали оптимальну форму. Чи буде цього достатньо, щоб пройти непоступливих боснійців та здобути перемогу?


Ми у Viber!