0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 712 тиражу

1. Динамо Київ - Чорноморець

Кияни підходять до матчу не у доброму настрої, програвши матч за Суперкубок Шахтарю 0:2. Одесити ще не грали в цьому сезоні, а в минулому посіли 6 сходинку. В попередньому сезоні Динамо тричі перемагало суперника та одна гра завершилася внічию. Чи зможуть кияни перемогти цього разу? 

2. Ворскла - Шахтар 

Гірники майже без проблем перемогли Динамо в матчі за Суперкубок та спробують розпочати сезон з перемоги. Ворскла ж має інші пріоритети - потрапити у першу шістку, зупинившись за крок до цього минулого сезону. В минулорічний кампанії Шахтар двічі перемагав Ворсклу з мінімальним рахунком. Чи зможе Шахтар вдало почати або ж господарі спробують зачепитися за очки? 

3. Динамо Москва - Спартак 

Чемпіон ФНЛ проти чемпіона РФПЛ, який ще й зміг виграти Суперкубок Росії. Динамо повернувся до еліти російського футбола та спробує вразити суперника, але востаннє їм вдавалось це зробити аж у 2012 році. Хто розпочне сезон з вікторії : амбітний "новачок" чи впевнений чемпіон?

4. Алашкерт(Вірменія) - БАТЕ (Білорусія) 

Перший поєдинок цих команд завершився внічию з рахунком 1:1. Але на боці білорусів досвід та статистика : за останні 5 років вони 4 рази грали у груповій стадії турніру. Чи зможуть вони продовжити свої виступи в ЛЧ або вірмени зможуть створити сенсацію? 

5. Вардар (Македонія) - Мальме (Швеція)

В першому колі клуби розписали нічию 1:1 у Швеції. Господарі зайняли 1 місце в своєму чемпіонаті, гості - зараз посідають першу сходинку на внутрішній арені. Шанси команд майже рівні, щоправда шведи ще жодного разу не поступалися в гостях, а господарі мало пропускають, тому їм може і не знадобитися перемога, достатньо буде не пропустити. Яка з команд пройде далі?

6. Самтредія (Грузія) - Карабах (Азербайджан) 

Карабах не залишив жодного шансу супернику в домашньому матчі, розгромивши його з рахунком 5:0. Тож сподіватися грузинам можна лише на диво. Чи зможуть господарі продемонструвати достойну гру або ж немотивовані гості знову здобудуть легку перемогу? 

7. Вікінгур (Фарери) - Хафнарфьордюр ( Ісландія) 

В першому колі багаторазовий чемпіон Ісландії та чемпіон Фарер минулого року зіграли внічию 1:1. Господарі без проблем пройшли перше коло та спробують знову здивувати, бо грають в кваліфікації ЛЧ вперше. Ісландці вже багато разів не могли пройти до групового раунду, тож їхня мотивація не менша. Хто з команд продовжить писати історію? 

8. ТНС (Уельс) - Рієка (Хорватія) 

Хорвати перемогли в першому матчі впевнено з рахунком 2:0 та вже розпочали чемпіонат з аналогічної перемоги в 1 турі. Валійці змогли пройти перший раунд, перемігши з рахунком 4:3 (дод.час) клуб Европу. Але фаворитами звичайно будуть гості. Як закінчиться цей матч? 

9. Будучность (Черногорія) - Партизан  (Сербія) 

Серби без проблем перемогли в першій зустрічі з рахунком 2:0, тож у господарів шансів відверто небагато. Минулорічний чемпіон майже забезпечив собі вихід до наступної стадії. Чи зможуть господарі здивувати? 

10. Дюделанж (Люксембург) - АПОЕЛ ( Кіпр)

Першу зустріч кіпріоти змогли виграти лише завдяки одному забитому м'ячу. Тому у господарів є шанс відігратися та пройти далі, але фаворитом все ж таки є чемпіон Кіпру та декількоразовий учасник групового раунду Ліги Чемпіонів. Хто переможе в цій дуелі? 

11. Кукес (Албанія) - Шериф (Молдова) 

В першому колі переможцем вийшов чемпіон Молдови з мінімальною перевагою 1:0. В чемпіонаті цього сезону вони зіграли 2 матчі : один внічию та одна перемога. Але й чемпіон Албанії докладе усіх зусиль, щоб дебют команди в ЛЧ вдався більш вдалим. Кому вдасться пройти далі в цьому двобої? 

12. Гонвед ( Угорщина) - Хапоель (Беер-Шева, Ізраїль) 

В першому матчі ізраїльтяни перемогли з рахунком 2:1. Але чемпіон Угорщини просто не здасться, тому матч відповідь буде тяжким випробуванням для чемпіона Ізраїлю. Господарі вже перемогли в першому турі нового чемпіонату та сподіваються продовжити вдалу серію. Чи вдасться їм здобути вдалий результат або ж більш досвідчені гості пройдуть далі?


Ми у Viber!