0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 711 тиражу

1. Шахтар - Динамо 

Матч відкриття сезону, у якому зустрінуться чемпіон та володар кубка Шахтар  та срібний призер чемпіонату і фіналіст кубка Динамо. У минулому сезоні "гірники" одержали 4 перемоги з 6 можливих,звели один матч унічию та програли в серії пенальті в матчі за Суперкубок .

Чи продовжить Шахтар переможну ходу або ж Динамо відсвяткує перемогу удруге поспіль?

2. Анжи - ЦСКА

Перший тур чемпіонату Росії, у якому зустрінуться команди, з різних частин турнірної таблиці. "Армійці" посіли 2 місце, а Анжи - 12. Команди зіграли внічию в аналогічному матчі 1 туру минулого сезону, а в другому матчі перемогу здобув ЦСКА  (4:0). Чи зможуть москвичі розпочати сезон з перемоги? 

3. Рубін - Краснодар 

Інший поєдинок першого туру між командами різного рівня. "Бики" посіли 4 місце минулого року, а Рубін лише 9. Також кубанці переграли своїх суперників в обох матчах з однаковим рахунком 1:0. Чи зможе Рубін помститися? 

4. Ліллестрем - Стабек 

Команди знаходяться на відстані 3 очок одна від одної, але гості займають 5 місце, а "канарки" на 10. В першому колі Ліллестрем переміг 4:2, а Стабек переміг у 2 останніх матчах. Обидві команди мають найменше нічиїх у лізі - по 3. Стабек має найгіршу оборону, пропустивши 28 голів. Хто переможе цього разу? 

5. Хеугесунн - Олесунн 

Матч за 6 очок. Клуби мають рівну кількість балів та знаходяться на 8 та 6 місцях відповідно. Гості поступилися в 2 останніх зустрічах та програли матч першого кола з рахунком 0:1. Господарі ж не програють вже 5 матчів у лізі та 10 в усіх змаганнях. 

Чи продовжить свою серію Хеугесунн? 

6. Бранн - Сарпсборг

І знову команди-сусіди , що займають 2 і 3 місце відповідно, мають порівну очок та перемог. Перша зустріч завершилася внічию 1:1. Господарі не виграють уже 3 матчі, забивши лише один м'яч.  Гості ж звели останні 3 поєдинки внічию,а перемагали в останнє місяць тому. Як завершиться дуель за 6 очок?

7. Крістіансунн - Волеренга 

Господарі потужно виступають в кубку, але в чемпіонаті займають лише 14 позицію. Востаннє вдома вони перемагали ще в травні, а їх суперник з того ж часу не програвав взагалі, піднявшись на 7 сходинку. В першому колі гості перемогли з рахунком 1:0. Чи зможе "гордість Осло" продовжити безпрограшну серію?

8. Ільвес - ХІК 

5 місце приймає одноосібного лідера чемпіонату, котрий не програє вже 10 матчів. Господарі ж чередують перемоги з нічиїми і поразками, провівши так 3 матчі. В матчі першого кола сенсації не відбулося - 2:0 перемога ХІКа. Як закінчиться цього разу? 

9. ВПС - Інтер (Турку) 

Команда, що посідає 2 сходинку проти 6 місця. ВПС не програє вже 7 матчів, але має досить ненадійну оборону, пропустивши 20 голів. Гості ж в останньому матчі перемогли, до цього зіграли внічию з:  лідером чемпіонату. В першому колі переміг ВПС з рахунком 1:0. Чи зможе Інтер здивувати суперника та скоротити відстань до мінімальної? 

10. Лахті - РоПС 

Господарі посідають 3 сходинку та не програють вже 9 матчів. Гості на 8 позиції, не знають поразок 3 гри,а в очній зустрічі першого кола перемогли свого суперника з рахунком 1:0. "Трутні" небагато забивають, але ще менше пропускають : лише 10 голів, це 2 результат ліги. Хто продовжить свою серію?

11. ЯЮК - СІК 

Зустрічаються аутсайдери чемпіонату : 14 та 12 місце відповідно. І якщо гості ще мають хоч якусь мотивацію та чергує перемоги з поразками, то от господарі перемогли лише одного разу, програли останні 5 матчів, поступилися в першому-  колі (0:1) та пропустили 38 м'ячів. Чи зможе СІК здобути легкі 3 бали?

12. ХІФК - КуПС 

Передостання команда приймає сьому. Господарі перемогли лише двічі в сезоні та програли аналогічний матч в першому колі з рахунком 1:2. Гості ж з 7 останніх ігор перемогли лише в одній. Також чорно-жовті нерідко залишаються вдесятьох - 4 червоні картки за сезон. Яка з команд зможе покращити своє становище?


Ми у Viber!