0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 706 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Чилі – Німеччина, Кубок конфедерацій, фінал

Звівши лише унічию кожен з 3 попередніх матчів нинішнього Кубка конфедерацій, збірна Чилі тим не менше пробилася до фіналу. Це стало можливим завдяки перемозі в серії післяматчевих пенальті над Португалією, коли «команда обраних» так і не забила жодного 11-метрового. Тепер на «ла роху» очікує побачення з діючими чемпіонами світу – німцями. «Бундестім» лише в півфіналі продемонстрував свою справжню силу, розгромивши Мексику. Хто стане тріумфатором турніру?

2. Португалія – Мексика, Кубок конфедерацій, за 3 місце

Переможець групи «А» Кубка конфедерацій збірна Португалії позмагається лише за 3 підсумкове місце. У півфіналі проти Чилі Кріштіану Роналду та компанія не зуміли реалізувати свої нагоди в основний та додатковий час, а в серії пенальті поступившись супернику. Іншим невдахою 1/2 фіналу стала команда Мексики, яка відмінно виглядала в стартових матчах, але нічого не зуміла вдіяти проти Німеччини. Кому вдасться підсолодити гіркоту поразки в півфіналі успіхом в матчі за «бронзу»?

3. Швеція (до 19) – Чехія (до 19), Євро-2017 (до 19, Грузія)

У матчі-відкритті юнацького Євро зустрінуться збірні Швеції та Чехії. «Синьо-жовті» потрапили в непросту групу у елітному раунді, але, у підсумку, виявилися вище за Ірландію, Бельгію та Італію. У той же час «левенята» виграли усі 3 свої поєдинки, не маючи особливих проблем із Угорщиною, Австрією та Шотландією. Продовжити власну переможну ходу чеські юніори спробують вже безпосередньо у фінальній частині чемпіонату Європи. От тільки чи погодиться на це Швеція?

4. Грузія (до 19) – Португалія (до 19), Євро-2017 (до 19, Грузія)

Збірну Грузії, яка потрапила на чемпіонат Європи лише завдяки статусу господаря турніру, мало хто сприймає всерйоз. Але рідні трибуни гнатимуть «хрестоносців» уперед, тож вони спробують створити несподіванку вже в першому турі. Португальці ж неабияк загартувалися в матчах елітного раунду, де вони в непростій боротьбі випередили Хорватію, Туреччину та Польщу. На попередньому Євро «надія» дісталася півфіналу, лише там поступившись французам. Чи розпочнуть «зелено-червоні» з перемоги цього разу?

5. Інтер (Турку) – ХІК, Фінляндія, 15 тур

Інтер з Турку переживає не найкращі часи. У 3 попередніх турах команда спромоглася здобути тільки очко, посідаючи звичне для себе місце середняка Вейккаусліги. Цікаво, що усі свої останні перемоги «чорно-сині» здобували на виїзді, а от вдома вони не вигравали вже дуже давно. Інша річ – ХІК. 5 перемог поспіль дозволили «клубові» не просто закріпитися на вершині таблиці, але й відірватися від найближчого переслідувача вже на 8 пунктів. Чи продовжать «синьо-білі» свою переможну ходу?

6. ВПС – ІФК (Марійхамн), Фінляндія, 15 тур

Після серії нічийних результатів, ВПС нарешті повернувся на шлях перемог. Вигравши двічі поспіль, «чорно-білі» піднялися на 2 місце таблиці, що є безсумнівним успіхом для представників Вааси. Щоправда, у спину ВПС продовжує дихати діючий чемпіон Фінляндії – ІФК з Марійхамна. «Острів’яни» проводять нинішній сезон не так переконливо, як попередній, чергуючи останнім часом домашні перемоги з виїзними поразками. Чи варто «зелено-білим» розраховувати на турнірні очки у зовсім негостинній Ваасі?

7. Ільвес – КуПС, Фінляндія, 15 тур

Ільвесу поки ніяк не вдається стабілізувати власні результати. Серія з 3 матчів без поразок та пропущених голів нещодавно перервалася невдачею у грі з РоПСом, після чого «жовто-зелені» відкотилися в середину турнірної таблиці. Ще більші труднощі переживає КуПС. «Жовто-чорні» не можуть виграти впродовж 5 турів, набравши у цих іграх усього 3 очки. Ільвес перемагав КуПС в 9 попередніх матчах різних змагань. Чи здолають футболісти з Тампере знову зручного суперника?

8. ЯЮК (Ювяскюля) – Лахті, Фінляндія, 15 тур

Дебютанту Вейккаусліги ЯЮКу з Ювяскюлі важко на рівних протистояти лідерам фінського футболу. У 14 матчах чемпіонату «лиси» спромоглися здобути поки лише одну перемогу, перетворившись на головного претендента на пониження у класі. Цього разу до Ювяскюлі завітає наймиролюбніша команда ліги – Лахті. Зовсім нещодавно «чорні трутні» видали серію з 5 нічиїх поспіль, але перемога в минулому турі підняла їх у групу лідерів. Чи здолає Лахті в гостях аутсайдера?

9. Ліллестрем – Стремсгодсет, Норвегія, 15 тур

Ефектна серія Ліллестрема з 5 перемог поспіль в різних турнірах перервалася в Осло, де «канарки» нічого не зуміли вдіяти проти Волеренги. Як і раніше, «жовто-чорні» знаходяться в небезпечній близькості від зони вильоту. Щоб туди не потрапити Ліллестерму потрібно перемагати Стремсгодсет. Для «помістя» нинішній чемпіонат складається не найкращим чином. Драмменці виграли тільки раз в 9 попередніх турах чемпіонату, опускаючись все нижче щаблями таблиці. На що поставити у цій дуелі?

10. Согндал – Олесунн, Норвегія, 15 тур

Согндал ніяк не може відірватися на безпечну відстань від компанії головних аутсайдерів Тіппеліги. От і зараз, «чорно-білі» розжилися тільки очком в 2 попередніх турах, не забивши при цьому жодного м’яча. Покращити своє становище Согндал спробує у протистоянні з Олесунном, от тільки зробити це буде непросто. «Тангосорочечники» знаходяться серед лідерів, а на виїзді не програють впродовж 6 матчів поспіль. Чи під силу Согндалу перервати цю серію?

11. Одд – Сарпсборг, Норвегія, 15 тур

Після бронзових медалей, здобутих за підсумками минулого сезону, нині Одд дещо збавив оберти. Команда успішно виступає тільки в Лізі Європи та Кубку Норвегії, в той час, як в чемпіонаті не може виграти ще з середини травня. А от Сарпсборг переживає справжнє піднесення, увірвавшись до трійки лідерів Тіппеліги. Щоправда, і «біло-блакитні» трохи пригальмували, здобувши лише очко у 2 останніх матчах. 3 попередні особисті зустрічі між цими командами завершувалися унічию. Чи визначать вони сильнішого зараз?

12. Саннефьорд – Стабек, Норвегія, 15 тур

Підвищившись у класі минулої осені, Саннефьорд не розгубився і в Тіппелізі. За тур до завершення першого кола чемпіонату «хлопці» міцно тримаються на плаву, перетворившись на міцного середняка. Одним із сусідів Саннефьорда по таблиці є Стабек, який має таку ж кількість очок. От тільки «сині» переживають стрімке падіння, що ніяк не скінчиться. Берумці програють вже 4 свій матч поспіль, чого раніше вони собі не дозволяли. Чи під силу Стабеку зачепитися за очки в Саннефьорді?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 1 липня.


Ми у Viber!