0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 705 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Португалія – Чилі, Кубок конфедерацій, 1/2 фіналу

Збірні Португалії та Чилі зробили те що мали – вийшли у півфінал Кубка конфедерацій і тепер в очній дулі з’ясують хто з них більш гідний зіграти у вирішальному матчі турніру. Фаворитом зустрічі виглядає «команда обраних» із Кріштіано Роналдо на чолі. Втім, амбітні «перці» мають достатньо козирів, аби зіпсувати плани португальців. Чи вдасться південно-американцям піднести сюрприз?

2. Німеччина – Мексика, Кубок конфедерацій, 1/2 фіналу

Збірна Німеччини, попри експериментальний склад, легко подолала груповий етап і тепер збирається замахнутися на більше і вийти у фінал турніру. Втім, мексиканці – хлопці не з лякливих. «Ацтеки» вміють тримати удар і, безперечно, спробують скористатися негараздами чемпіонів світу в обороні. Чи спроможна Мексика створити сенсацію?

3. Ширак (Вірменія) – Горіца (Словенія), Ліга Європи, 1 відбірковий раунд, перший матч

Рік тому Горіца безславно вилетіла з Ліги Європи, поступившись вже в 1 кваліфікаційному раунді Маккабі Тель-Авів – 0:4. Тепер суперник у словенців не такий грізний, однак легкого життя балканцям обіцяти ніхто не може. Тим більше, що Ширак нині в бойовій формі, а досвіду вірменам – на займати. Чим завершиться перший матч цього протистояння?

4. Пюнік (Вірменія) – Слован Братислава (Словаччина), Ліга Європи, 1 відбірковий раунд, перший матч

У Лізі Європи Слован стартує лише з 1 кваліфікаційного раунду, однак мета команди від цього не змінюється – це вихід у груповий етап турніру. Перший суперник на шляху до цілі – вірменський Пюнік. Чи вдасться братиславцям забезпечити собі потрібний результат уже в першому матчі?

5. Партизані (Албанія) – Ботєв (Болгарія), Ліга Європи, 1 відбірковий раунд, перший матч

У цій дуелі фаворитом виглядає болгарський клуб. Утім, виїзний статус, фактично, вирівнює шанси команд у першому матчі протистояння. Чи вдасться Партизані скористатися фактором переваги власного поля, чи все ж Ботєв забезпечить собі комфортну перевагу вже в Албанії?

6. Левадія (Естонія) – Корк Сіті (Ірландія), Ліга Європи, 1 відбірковий раунд, перший матч

Якщо в минулі сезони Левадія регулярна брала участь у кваліфікації Ліги чемпіонів і, прогнозовано, вилітала ще на перших стадіях відбору, то цього разу естонці спробують свої сили в Лізі Європи. Втім, очікувати на легку прогулянку в протистоянні із впертим Корк Сіті футболістам Левадії, напевно, не варто. Чи вдасться гостям з Ірландії зіпсувати плани естонців?

7. Динамо Батумі (Грузія) – Ягеллонія (Польща), Ліга Європи, 1 відбірковий раунд, перший матч

Ягеллонія, попри прогнози скептиків, таки виборола путівку в Лігу Європи. Втім, лише цим амбіції команди з Білостока не обмежуються. У протистоянні із Динамо Батумі польський клуб виглядає фаворитом. Та чи вдасться Ягеллонії підтвердити цей статус уже в першій зустрічі, яка відбудеться у сонячній Грузії?

8. ВПС (Фінляндія) – Олімпія (Словенія), Ліга Європи, 1 відбірковий раунд, перший матч

До протистояння з Олімпією ВПС підходить в максимально бойовій формі. Команда з Вааси не знає гіркоти поразок ось уже 6 матчів поспіль, 4 з яких були виграні. Втім, одна справа вигравати в чемпіонаті Фінляндії, і зовсім інша – в Лізі Європи. Чи вдасться фінам здивувати Олімпію, розпочавши дуель зі словенцями з перемоги?

9. Чіхура (Грузія) – Альтах (Австрія), Ліга Європи, 1 відбірковий раунд, перший матч

Альтах провалив фініш сезону в австрійській БундесЛізі. Команда не виграла жодного із 11 заключних матчів чемпіонату, однак навіть це не завадило «біло-чорним» кваліфікуватися в Лігу Європи. Чи вдасться австрійцям покінчити з невдачами в протистоянні із грузинською Чіхурою?

10. Заря Бельци (Молдова) – Сараєво (Боснія і Герцеговина), Ліга Європи, 1 відбірковий раунд, перший матч

У цьому протистоянні більшість фахівців віддає перевагу представнику Боснії та Герцеговину, в якого і класу, і досвіду буде побільше. Втім, у Зарі – достатньо амбіцій, аби присоромити скептиків і піднести сюрприз. Чи вдасться молдаванам, попри очікування, розпочати дуель проти Сараєво з перемоги?

11. Младость (Сербія) – Інтер Баку (Азербайджан), Ліга Європи, 1 відбірковий раунд, перший матч

Інтер Баку за останній час серйозно додав і нині всерйоз налаштований подолати сито кваліфікації. Втім, розраховувати на легке життя навіть у 1 раунді відбору азербайджанцям, вочевидь, не варто. Чи вдасться Младості здивувати гостей з далекого Баку?

12. Крузейдерс (Північна Ірландія) – Лієпая (Латвія), Ліга Європи, 1 відбірковий раунд, перший матч

Лієпая виглядає беззаперечним фаворитом дуелі. Втім, північно-ірландці – не ті, хто здадуться без бою. Тим більше, що перший матч відбудеться на їхньому полі. Чи вдасться Крузейдерсу потішити своїх уболівальників перемогою, чи все ж латвійці легко доведуть перевагу в класі?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.55 середи, 28 червня.


Ми у Viber!