0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 704 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Мексика – Росія, Кубок конфедерацій (Росія)

Збірна Мексики може бути цілком задоволеною своїм стартом на Кубку конфедерацій. У 2 перших турах «ацтеки» здобули 4 очки, що дозволяє їм очолювати турнірну таблицю. Тепер для того, щоб пробитися до півфіналу, «зеленим» вистачить і нічийного результату в поєдинку з росіянами. Господарям же турніру потрібно обов’язково перемагати. Поки червоно-білі» зовсім не вражають, а в таблиці відстають від дуету лідерів на один пункт. Чи вдасться підопічним Хуана Карлоса Осоріо залишити за бортом плей-офф збірну Росії?

2. Італія (до 21) – Німеччина (до 21), Євро-2017 (до 21, Польща)

Поразка в минулому турі групового турніру від Чехії може дорого коштувати молодіжній збірній Італії. Після неї «маленька скуадра адзурра» опустилася на 3 місце, тож тепер змушена здобувати очки у вирішальній зустрічі з лідером квартету – німецькою «молодіжкою». От тільки зробити це буде непросто. З урахуванням відбору, «бундестім» був сильнішим за своїх суперників у кожному з 12 попередніх матчів. Чи вдасться італійцям перервати переможну ходу «біло-чорних»?

3. Чехія (до 21) – Данія (до 21), Євро-2017 (до 21, Польща)

Розпочавши молодіжне Євро з поразки, збірна Чехії повернулася у боротьбу за вихід з групи, коли в наступній своїй грі здолала Італію. Тепер усе залежить від самих «левенят», яким потрібно втримати 2 місце таблиці, котре вони нині посідають. В заключному турі чехи поміряються силами з Данією. «Червоно-білі» не лише програли 2 свої перші матчі на турнірі, але й не забили у них жодного м’яча. На що розраховувати «левенятам» у зустрічі з головним аутсайдером?

4. Волеренга – Ліллестрем, Норвегія, 14 тур

Зазнавши усього однієї поразки в 7 попередніх турах, Волеренга міцно закріпилася в середині таблиці Тіппеліги. На більше представники Осло, схоже, і не претендують. Усього на одне очко менше за столичних футболістів має Ліллестрем. Після не надто успішного старту, нині «канарки» переживають справжнє піднесення. «Жовто-чорні» виграли кожен з 5 попередніх матчів різних змагань і не збираються цим обмежуватися. Наскільки успішним видасться візит Ліллестрема до Осло?

5. Сарпсборг – Бранн, Норвегія, 14 тур

Ефектна 6-матчева безпрограшна серія Сарпсборга підійшла до завершення. В минулому турі «біло-блакитні» поступилися у гостях скоромному Саннефьорду, опустившись на 3 місце турнірної таблиці. Тим часом, в лідери чемпіонату вирвався Бранн. «Червоні» розтрощили вдома Стабек і тепер мають перевагу в одне очко над найближчими переслідувачами. В гостях Бранн далеко не завжди демонструє успішні результати. Чи втримається він на вершині після дуелі з безпосереднім конкурентом?

6. Олесунн – Одд, Норвегія, 14 тур

Олесунн, який ще місяць тому виглядав дуже потужно, нині пригальмував. «Тангосорочечники» спромоглися здобути тільки 2 очки в 3 попередніх турах, віддалившись уже на 5 пунктів від зони єврокубків. Далеко не все вдається і бронзовому призеру минулого сезону Одду. Шиєнці не перемагають в рамках Тіппеліги з середини травня, а кожен з 3 своїх попередніх поєдинків звели унічию з однаковим рахунком 0:0. Чи вдасться одному з суперників повернутися на шлях перемог?

7. Тромсе – Саннефьорд, Норвегія, 14 тур

Тромсе не позаздриш. 3 поспіль поразки в рамках Тіппеліги відкинули «хлопців» у зону вильоту. Щоб залишити компанію головних невдах чемпіонату, «червоно-білим» тепер слід обов’язково перемагати нестабільний Саннефьорд. «Китобої», досить непогано, як для дебютанта, проводять першу частину нинішнього сезону. Певний спад, який переживали «червоно-сині», вже залишився в минулому, а перемога над Сарпсборгом додала Саннефьорду впевненості. На що поставити у цій дуелі?

8. Вікінг – Хеугесунн, Норвегія, 14 тур

Інакше, ніж провальним, виступ Вікінга в першому колі нинішнього чемпіонату Норвегії не назвеш. У 13 матчах ставангерці здобули тільки 2 перемоги, безнадійно посідаючи останнє місце таблиці. Важко буде розраховувати на сприятливий результат Вікінгу і у зустрічі з Хеугесунном. З настанням літа «арабам» нарешті вдалося знайти свою гру, про що свідчать 2 поспіль їх мінімальні перемоги в Тіпепелізі. Без сумніву, на максимальний результат Хеугесунн розраховує і у Ставангері. Чи під силу Вікінгу зіпсувати плани «арабів»?

9. Торпедо-БелАЗ – Шахтар (Солігорськ), Білорусія, 14 тур

Хоча Торпедо-БелАЗ й програло тільки один матч чемпіонату з останніх 11, команда продовжує посідати місце в середині таблиці. Причина усьому – надмірна миролюбність жодинців. От і у 3 попередніх поєдинках «автозаводці» зіграли унічию. А от солігорський Шахтар всерйоз налаштований позмагатися за чемпіонський титул. Втративши у 8 попередніх турах усього 2 очки, «гірники» впевнено очолюють турнірну таблицю. Чи зуміє Торпедо-БелАЗ пригальмувати лідера?

10. Вітебськ – Слуцьк, Білорусія, 14 тур

3 перемоги, здобуті в 4 попередніх турах, дозволили Вітебську значно покращити своє турнірне становище. Звісно, до зони єврокубків «синім» ще далеко, але й місце в першій шістці для них – непоганий результат. Цього разу Вітебськ поміряється силами з сусідом по турнірній таблиці – Слуцьком. «Біло-сині» мають у своєму активі на один пункт більше, але останнім часом зовсім не вражають, втрачаючи багато важливих очок. Вітебськ перемагав Слуцьк на власному полі у кожному з 2 попередніх сезонів. Як буде цього разу?

11. Городея – Динамо (Брест), Білорусія, 14 тур

Пробившись 2 роки тому до вищої ліги, Городея одразу ж перетворилася на міцний колектив, здатний створити проблеми будь-якому супернику. Нині «цукровики» можуть похвалитися серією з 5 матчів без поразок, хоча й завершили 3 останні з цих поєдинків лише унічию. Дещо гірше наразі почувається брестське Динамо. «Синьо-білі» виглядають дуже нестабільно. Особливо ж невдало брестці проводять виїзні зустрічі, здобувши тільки очко в 5 попередніх з них. Чи перерве Городея свою нічийну серію?

12. Неман – БАТЕ, Білорусія, 14 тур

Після провального минулого чемпіонату, наразі Неман переживає справжнє піднесення. Здобувши кілька впевнених перемог в останніх турах, гродненці впритул наблизилися до трійки призерів. Черговим серйозним випробуванням для «жовто-зелених» стане побачення з чемпіоном Білорусії 11 попередніх років БАТЕ. Нинішній сезон складається для борисівців непросто. Вони регулярно втрачають очки і йдуть в таблиці лише третіми. Наскільки переконливими будуть «батони» у Гродно?

Зробити свої ставки Ви можете до 17.55 суботи, 24 червня.


Ми у Viber!