0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 703 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Німеччина – Чилі, Кубок конфедерацій (Росія)

Матч головних фаворитів Кубка конфедерацій, переможець якого з великою долею вірогідності виграє і групу «В». «Бундестім» приїхав на турнір у складі, далекому від оптимального, але навіть молоді німецькі виконавці здатні продемонструвати, що готові вирішувати серйозні завдання. Не менш амбіційною є і збірна Чилі, яка переживає найбільше піднесення у своїй історії, вигравши 2 попередні Кубки Америки. Представник якого з континентів виявиться сильнішим?

2. Камерун – Австралія, Кубок конфедерацій (Росія)

Збірна Камеруну знаходиться не в найкращому настрої. «Неприборкані леви» поступилися у кожному з 3 попередніх матчів різного рівня, в тому, числі – і Чилі у стартовому турі Кубка конфедерацій. Покращити своє становище африканці зможуть лише у разі перемоги над Австралією. Хоча підопічні Анге Постекоглу й є представниками «зеленого континенту», на турнір вони потрапили, як чемпіони Азії. «Жовто-зелені» аж ніяк не бажають миритися зі статусом аутсайдера. На що їм розраховувати у зустрічі з Камеруном?

3. Росія – Португалія, Кубок конфедерацій (Росія)

Свій домашній Кубок конфедерацій Росія розпочала з переконливої перемоги над Новою Зеландією. Щоправда, перший суперник «червоно-білих» був надто слабким, щоб оцінити справжню силу підопічних Станіслава Черчесова. Інша річ – діючий чемпіон Європи – Португалія. Кілька днів тому «команда обраних» оступилася, не зумівши переграти Мексику. Тож права на ще одну помилку португальці більше не мають. Раніше Росія двічі приймала Португалію вдома і кожного разу була сильнішою. Як буде цього разу?

4. Чехія (до 21) – Італія (до 21), Євро-2017 (до 21, Польща)

Дебют збірної Чехії на молодіжному Євро-2017 вдалим не назвеш. «Локомотив» без особливих шансів поступився Німеччині, погіршивши власні шанси на продовження боротьби. Наступний суперник чехів – також дуже непростий. З врахуванням відбору, нинішня італійська «молодіжка» не програє вже впродовж 11 зустрічей поспіль, а в першому турі чемпіонату Європи здолала Данію. Чи під силу чехам у їх нинішньому стані пригальмувати настільки сильного опонента?

5. Словаччина (до 21) – Швеція (до 21), Євро-2017 (до 21, Польща)

Здолавши у стартовому матчі господарів турніру – поляків – молодіжна збірна Словаччини тепер має реальні шанси на вихід з групи. Але й суперники «біло-синіх» по квартету ставлять перед собою аналогічні завдання. Цього разу словаки поміряються силами з діючими чемпіонами Європи серед молодіжних команд – шведами. «Синьо-жовті» мріють захистити свій чемпіонський титул, от тільки зробити це буде дуже непросто. Чим завершиться матч заключного туру групи «А»?

6. Англія (до 21) – Польща (до 21), Євро-2017 (до 21, Польща)

Впродовж 3 попередніх Євро, молодіжній збірній Англії ніяк не вдавалося подолати стадію групового турніру. Але нині у «молодих левів» з’явився непоганий шанс, оскільки у вирішальному матчі англійцям протистоятиме посередня збірна Польщі. «Біло-червоні» вперше за останні 23 роки пробилися до фінального турніру Євро, та й то, тільки тому, що є господарями змагань. Чи допоможе полякам підтримка рідних трибун дати бій родоначальникам футболу?

7. Динамо (Брест) – Неман, Білорусія, 13 тур

Брестське Динамо з усіх сил намагається вибратися з нижньої частини таблиці. Певні успіхи у «синьо-білих» є. Так в 4 попередніх турах вони зазнали лише однієї поразки. Особливо переконливо динамівці виступають на власному полі, де в нинішньому чемпіонаті ще не програвали. Цього разу брестці поміряються силами з Неманом, який проводить нинішній чемпіонат значно переконливіше, ніж попередній. Команда з Гродно знаходиться на відстані усього 4 очок від зони єврокубків. Чи продовжать «жовто-зелені» своє сходження догори?

8. Славія (Мозир) – Дніпро (Могильов), Білорусія, 13 тур

Чим далі, тим гірші результати у вищій лізі демонструє мозирська Славія. У 12 матчах нинішнього сезону «слов’яни» здобули тільки одну перемогу, а у 8 попередніх турах – усього 2 очки. Уникнути потрапляння до зони вильоту «червоно-чорно-білі» зможуть лише у разі перемоги над могильовським Дніпром. «Синьо-білих» також серйозно лихоманить, але завдяки успіхам на старті сезону вони усе ще утримуються в середині таблиці. Чи визначать суперники переможця у цій дуелі?

9. Інтер (Турку) – КуПС, Фінляндія, 13 тур

Хоча Інтер з Турку і не вирізняється особливою стабільністю, «чорно-сині» й за таких умов мають усі шанси втрутитися у боротьбу за високі турнірні позиції. Команда провела кілька успішних поєдинків поспіль і лише в минулому турі поступилася РоПСу в гостях. Ще не так давно в компанії лідерів чемпіонату знаходився і КуПС. От тільки усього 2 очки, здобуті в 4 попередніх турах, відкинули «жовто-чорних» за межі першої трійки таблиці. Чи під силу КуПСу повернутися за шлях перемог у Турку?

10. ПС Кемі – Лахті, Фінляндія, 13 тур

Після не зовсім виразного старту, ПС Кемі нарешті вдалося знайти свою гру. Так в останніх 4 поєдинках «королі» виграли тричі, ще раз зігравши унічию. Подібні результати дозволили «червоно-синьо-білим» перетворитися на міцного середняка Вейккаусліги. А от Лахті охопила справжня нічийна епідемія. «Чорні трутні» не лише розходилися миром з усіма своїми суперниками в 4 попередніх матчах, але й незмінно робили це з однаковим рахунком – 0:0. Чи відбере Лахті очки ще й у ПС Кемі?

11. ЯЮК (Ювяскюля) – ХІФК, Фінляндія, 13 тур

Дебютант Вейккаусліги ЯЮК з Ювяскюлі не надто комфортно почувається в еліті фінського футболу. Так в 13 матчах нинішнього чемпіонату «лиси» спромоглися здобути тільки одну перемогу, тож не дивно, що саме вони посідають останній рядок таблиці. Не менш серйозно лихоманить і ХІФК. Представники Хельсінкі не виграють вже впродовж 8 матчів, у яких здобули тільки 3 очки. В таблиці ХІФК випереджає ЯЮК усього на 2 пункти. Як зіграють між собою головні аутсайдери?

12. Ільвес – СІК (Сейнайокі), Фінляндія, 13 тур

Здобувши 4 очки у 2 попередніх виїзних матчах та не пропустивши у них жодного м'яча, Ільвес піднявся одразу на кілька сходинок догори в турнірній таблиці. Причому, однією з команд, які вдалося випередити тамперцям, став саме СІК з Сейнайокі. «Чорно-білі» виглядають нині зовсім невиразно. Вони виграли тільки раз в 6 останніх турах і, якщо найближчим часом нічого не зміниться, ризикують втягнутися у боротьбу за виживання. На який результат варто очікувати у Тампере?

Зробити свої ставки Ви можете до 17.55 середи, 21 червня.


Ми у Viber!