0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 702 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Португалія – Мексика, Кубок конфедерацій (Росія)

Збірна Португалії підходить до старту Кубка конфедерацій у гарному настрої. «Команда обраних» виграла кілька своїх останніх поєдинків, і, як діючий чемпіон Європи, вважається одним з головних фаворитів турніру. Але і у мексиканців – свої козирі. «Ацтеки» вже практично гарантували собі потрапляння на чемпіонат світу, а нинішній Кубок конфедерацій стане 7, у якому братимуть участь «триколірні». 2 попередні зустрічі між нинішніми суперниками завершувалися на користь Португалії. Чи зміниться щось цього разу?

2. Камерун – Чилі, Кубок конфедерацій (Росія)

На початку цього тижня збірна Камеруну зазнала нищівної поразки від Колумбії в товариському поєдинку. Тепер же на володаря Кубка африканських націй очікує зустріч з іншим представником Південної Америки – не менш потужними чилійцями. «Ла роха» переживає справжнє піднесення. За останні роки вона виграла 2 поспіль Кубка Америки, хоча раніше збірній Чилі цього не вдавалося жодного разу. Чи зроблять «неприборкані леви» правильні висновки зі своїх останніх невдач?

3. Португалія (до 21) – Сербія (до 21), Євро-2017 (до 21, Польща)

Скориставшись тим, що суперники були не найсильнішими, молодіжна збірна Португалії на одному подиху пройшла відбір на Євро-2017. «Надія» не програла жодної зустрічі, лише двічі зігравши унічию. Значно більш тернистим виявився шлях на чемпіонат Європи збірної Сербії. «Білі орли» посіли лише 2 місце в групі, пропустивши вперед італійську «молодіжку», але потім здолали Норвегію за підсумками 2 стикових матчів. Хто виявиться краще готовим до фіналу Євро?

4. Данія (до 21) – Італія (до 21), Євро-2017 (до 21, Польща)

2 роки тому збірна Данії дійшла до півфіналу молодіжного Євро, лише там поступившись майбутнім чемпіонам – шведам. Не менш високими є амбіції «червоно-білих» і цього разу. У відбірному циклі данці були на голову сильнішими за усіх, але нині – настає черга серйозних випробувань. Впевнено подолала відбірний цикл і італійська «молодіжка». У 10 поєдинках «маленька скуадра адзурра» не зазнала жодної поразки, лише під кінець кілька разів зігравши унічию. Чи вдасться італійцям здолати опір непоступливих скандинавів?

5. КуПС – ХІК, Фінляндія, 12 тур

Навіть видавши серію з 3 матчів без перемог, КуПС все одно втримався у трійці лідерів Вейккаусліги. Щоправда, відставання від ХІКу, що очолює турнірну таблицю, сягнуло вже 6 очок. За таких умов, лише перемога над найтитулованішим клубом Фінляндії поверне «жовто-чорних» у боротьбу за чемпіонство. Але й команда з Хельсінкі, яка не може виграти «золото» вже впродовж 2 років поспіль, налаштована рішуче. ХІК не програє впродовж 6 матчів поспіль. Чи вдасться «синьо-білим» успішно виступити ще й в Куопіо?

6. РоПС – Інтер (Турку), Фінляндія, 12 тур

Для РоПСу настали дуже непрості часи. 3 поразки поспіль відкинули представників Рованіемі до нижньої частини таблиці, від якої і до зони вильоту – зовсім недалеко. Щоб втриматися на плаву, їм потрібно брати очки у протистоянні з Інтером із Турку. От тільки завдання це – не з простих. У 3 останніх турах «чорно-сині» не лише не програють, але й взагалі не пропускають голів. Інтер виграв кожен з 4 своїх попередніх виїзних поєдинків у чемпіонаті. Чи продовжиться гостьова переможна хода команди?

7. СІК (Сейнайокі) – ВПС, Фінляндія, 12 тур

Після провалів у кількох минулих турах, СІКу нарешті вдалося повернутися на шлях перемог. Команда з Сейнайокі здолала в гостях одного з головних аутсайдерів – ХІФК, що дозволило їй закріпитися в середині таблиці. Цього ж разу на «чорно-білих» очікує побачення з представником групи лідерів – ВПС. Футболістів з Вааси охопила справжня нічийна епідемія – у кожному з 3 попередніх поєдинків чемпіонату вони розходилися миром з суперниками. Наскільки переконливим ВПС буде в Сейнайокі?

8. ХІФК – ПС Кемі, Фінляндія, 12 тур

ХІФК продовжує розчаровувати власних уболівальників. Команда не перемагала вже впродовж 7 матчів поспіль. Більше того, навіть простий гол, забитий хельсінкскими футболістами, останнім часом є великою рідкістю. Серйозні труднощі ще не так давно переживав і ПС Кемі. От тільки «королям» вдалося впоратися з власними проблемами. У 3 попередніх турах вони здобули 7 очок, на пристойну відстань відірвавшись від зони вильоту. Чи під силу ПС Кемі впоратися в гостях з однією із найслабших команд Вейккаусліги?

9. Крістіансунн – Олесунн, Норвегія, 13 тур

За підсумками минулого року Крістіансунну вдалося пробитися до Тіппеліги. От тільки почуваються «синьо-білі» в компанії еліти норвезького футболу поки не надто комфортно. Демонструючи дуже нестабільні результати, команда знаходиться у зоні вильоту. Значно більш серйозні турнірні завдання вирішує Олесунн. «Тангосорочечники» набрали непогану ходу і тільки несподівана домашня поразка в минулому турі від Хеугесунна не дозволила їм впритул наблизитися до групи лідерів. Чим завершиться це протистояння?

10. Саннефьорд – Сарпсборг, Норвегія, 13 тур

Лише одне очко в 4 попередніх турах – такими невтішними є останні результати Саннефьорда в чемпіонаті. Тож, якщо найближчим часом нічого не зміниться, на дебютанта еліти очікує важка боротьба за виживання у Тіппелізі. У той же час Сарпсборг знаходиться на підйомі. Завдяки 6-матчевій безпрограшній серії, «біло-блакитні» піднялися на 2 місце і тепер лише очком поступаються лідеру чемпіонату – Русенборгу. Чи продовжить один з претендентів на медалі свою успішну ходу?

11. Согндал – Одд, Норвегія, 13 тур

Про невдалий старт нинішнього чемпіонату Согндал може забути, як про страшний сон. Впродовж останнього місяця «біло-чорним» вдалося набрати непогану форму – лише одна поразка в 6 попередніх турах. Цього разу пригальмувати Согндал спробує бронзовий призер минулого чемпіонату – Одд. Шиєнці і в поточному сезоні змагаються за найвищі позиції, хоча й не перемагали з середини травня. Одд був сильнішим за Согндал в 3 попередніх особистих зустрічах. Чи здолають шиєнці знову зручного суперника?

12. Хеугесунн – Русенборг, Норвегія, 13 тур

Серйозний спад, який переживав Хеугесунн ще не так давно, підійшов до завершення. В попередніх 2 турах «білі» здобули 4 очки, не пропустивши при цьому жодного м’яча у власні ворота. Тепер Хеугесунн розраховує дати бій діючому чемпіону і нинішньому лідеру турнірних перегонів – Русенборгу. Тронхеймці не могли перемогти впродовж 4 матчів, але в попередньому турі перервали цю неприємну серію. Чи вдасться Русенборгу втриматися на вершині таблиці, здолавши «білих»?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.55 суботи, 17 червня.


Ми у Viber!