0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 701 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Франція – Англія, товариський матч

До очної дуелі в товариській зустрічі збірні Франції та Англії підходять в кардинальному різному настрої. Якщо «триколірні» кілька днів тому зазнали першої поразки у відборі Чемпіонату світу-2018, пропустивши від шведів вирішальний гол уже в доданий арбітром час – 1:2, то «три леви», навпаки, зуміли врятуватися на останніх хвилинах поєдинку проти Шотландії, продовживши свою безпрограшну серію у кваліфікації до 6 матчів. Чи вдасться команді Дідьє Дешама реабілітуватися за останню невдачу в протистоянні з англійцями?

2. Норвегія – Швеція, товариський матч

Скандинавське дербі! Фаворитом, зважаючи на господарський статус, виглядає Норвегія. Втім, останнім часом «свердла», відверто, не вражають. Приміром, у 8 попередніх матчах різного рівня норвежці здобули лише одну перемогу, яка сталася в протистоянні зі скромним Сан-Марино. Натомість, поразок було одразу 6, а серед кривдників команди – скромні Азербайджан та Білорусь. На що очікувати від Норвегії у протистоянні з міцною та непоступливою Швецією?

3. Румунія – Чилі, товариський матч

Збірна Румунії на спаді. Минулих вихідних «карпатські хлопці» без шансів програли у Варшаві, поступившись Польщі, що серйозно ускладнило завдання команди із виходом на Мундіаль. Більше того, безвиграшна серія «жовтих» нараховує вже 5 матчів, 3 з яких були програні. Чи вдасться румунам перервати її у протистоянні із амбітними чилійськими «перцями»?

4. Камерун – Колумбія, товариський матч (нейтральне поле)

Востаннє збірні Колумбії та Камеруну зустрічалися 5 років тому і тоді, також у товариському матчі, впевнено перемогли південно-американці – 3:0. Фаворитами «кавники» виглядають і зараз. От тільки чи вдасться колумбійцям підтвердити цей статус на футбольному полі?

5. Катар – Південна Корея, відбір Чемпіонату світу-2018

Збірна Катару, фактично, втратила шанси кваліфікуватися на Чемпіонат світу. Принаймні, за 3 тури до завершення відбору «бордові» відстають від 3 місця на 8 очок, відіграти які майже нереально. До того ж, попереду – поєдинок проти Південної Кореї. В матчі першого кола «азійські тигри» здобули вольову перемогу – 3:2. Однак, це було в Сеулі, а як усе складеться в Досі?

6. Панама – Гондурас, відбір Чемпіонату світу-2018

Можливо, вирішальний матч для обох збірних. Панама та Гондурас – прямі конкуренти в боротьбі за путівку в плей-офф і від результату їх очної дуелі багато в чому залежатиме хто з них отримає шанс поїхати на Мундіаль. В матчі першого кола панамцям вдалося несподівано подужати Гондурас на його полі – 1:0. Однак, відтоді «червоний прилив» у відборі не вигравав, а це – 4 матчі поспіль, 3 з яких завершилися миром. На що очікувати від панамо-гондураського протистояння цього разу?

7. КуПС – ВПС, Фінляндія, 14 тур

Протистояння конкурентів за місце в єврокубковій зоні. КуПС, який гратиме вдома, виглядає фаворитом зустрічі. Втім, для господарів ВПС – дуже незручний суперник. Приміром, у 8 останніх матчах проти команди з Вааси КуПС здобув лише одну перемогу. Натомість, поразок було 3, а ще 4 зустрічі завершилися миром. Як усе складеться цього разу?

8. ХІФК – СІК (Сейнайокі), Фінляндія, 14 тур

Дуель команд, які нині на спаді. ХІФК не може перемогти ось уже 6 матчів поспіль, 3 з яких були програні. А безвиграшна серія СІКа нараховує 4 поєдинки. Котрому із суперників вдасться покінчити з невдачами в очному протистоянні?

9. ПС Кемі – ІФК Марійхамн, Фінляндія, 14 тур

ІФК, схоже, вдалося знайти свою гру і тим самим здолати нічийний синдром. Команда з Марійхамну виграла 2 матчі поспіль і нині знову серед претендентів на єврокубкову зону. Втім, розслаблятися поки що зарано, адже попереду - не простий вояж до Кемі. Чи вдасться місцевому ПС зупинити переможну ходу гостей?

10. Неман – Мінськ, Білорусь, 12 тур

Мінськ помалу виходить на пік форми. Після 3 поразок поспіль столичний клуб не програє і не пропускає ось уже в 3 турах – одна перемога та 2 нічиї. Як результат, мінчани дещо відірвалися від небезпечної зони, однак їхній найближчий суперник – дуже не простий. Неман в нинішньому сезоні всерйоз націлився на єврокубки, а перемога над Мінськом наблизить гродненців до мети. От тільки чи вдасться її здобути?

11. Городея – Гомель, Білорусь, 12 тур

Після 2 поразок на старті Городея набрала прекрасний темп. З 9 попередніх матчів чемпіонату «цукровики» програли лише один. Натомість, перемог було одразу 4. А ось Гомель дещо розгубив форму, зазнавши в 7 попередніх турах 4 поразок. На що очікувати від цього протистояння?

12. Крумкачи – Слуцьк, Білорусь, 12 тур

Слуцьк продовжує дивувати. В 11 турах «біло-сині» здобули 6 перемог і зараз лише на 5 очок відстають від лідируючого солігорського Шахтаря. На 3 очки гості розраховують і в дуелі проти Крумкачи. Статистика нічого проти такого сценарію не має. У 4 попередніх матчах проти цього опонента Слуцьк здобув 3 перемоги при лише одній нічиїй. Чи вдасться Крумкачи перервати безвиграшну серію в протистояннях із «біло-синіми»?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.40 вівторка, 13 червня.


Ми у Viber!