0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 700 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Фінляндія – Україна, відбір на чемпіонат світу-2018

Збірна Фінляндії переживає глибоку кризу. Зазнавши 4 поспіль поразок у відборі на Мундіаль-2018, «філіни» перетворилися на одного з головних аутсайдерів групи «І». Більше того, в нещодавньому товариському матчі «біло-сині» не зуміли переграти навіть Ліхтенштейн, обмежившись нічиєю. Але й українська збірна знаходиться у формі, далекій до ідеалу. У групі «жовто-сині» - лише треті, а кілька днів тому вони шокували усіх поразкою від Мальти в контрольному поєдинку. Чи під силу українцям перемогти в Тампере?

2. Ісландія – Хорватія, відбір на чемпіонат світу-2018

Після відмінного виступу на минулорічному Євро, збірна Ісландії має шанси потрапити до фінальної частини 2 великого футбольного турніру поспіль. Принаймні, після першого кола «синьо-біло-червоні» впевнено посідають 2 місце в групі, на якому і прагнутимуть закріпитися. Вище в таблиці – лише збірна Хорватії. «Картаті» виграли кожен з 4 попередніх матчів відбірного циклу, не пропустивши у них жодного м’яча. Чим завершиться протистояння лідерів групи «І»?

3. Шотландія – Англія, відбір на чемпіонат світу-2018

Здолавши у минулому турі відбору збірну Словенії, Шотландія повернулася у боротьбу за вихід з групи. Наразі «тратанова армія» посідає тільки 4 місце, але від 2 сходинки таблиці її відділяє усього 2 очки. Значно стабільніші і переконливіші результати демонструють англійці. «Три леви» втратили лише 2 очки за усе перше коло і не пропустили при цьому жодного м’яча у власні ворота. Англія перемагала Шотландію в 3 попередніх особистих зустрічах. Чи виявляться підопічні Гарета Саутгейта сильнішими і цього разу?

4. Литва – Словаччина, відбір на чемпіонат світу-2018

Початок нинішнього відбору виявився для Литви досить оптимістичним. У 3 стартових турах прибалтійці здобули 5 очок, не програвши жодного матчу. Але вже згодом «жовто-зелені» посипалися, опустившись на звичне для себе місце внизу таблиці. А от збірна Словаччини навпаки – додавала поступово. Видавши серію з 3 перемог поспіль, підопічні Яна Козака посіли 2 сходинку, поступаючись за очками лише Англії. Чи продовжать словаки свою переможну ходу?

5. Казахстан – Данія, відбір на чемпіонат світу-2018

2 очки у 5 матчах – таким скромним є доробок збірної Казахстану в першому колі відбору на Мундіаль-2018. Взагалі ж «яструби» не перемагають вже впродовж 7 поєдинків поспіль і коли ця серія перерветься – спрогнозувати важко. На максимальний результат у зустрічі з аутсайдером розраховує і Данія. «Червоно-білі» виступають не надто стабільно, але продовжують претендувати на 2 місце, поступаючись Чорногорії, що нині його посідає, лише за додатковими показниками. Чи обіграють данці найслабшу команду групи?

6. Азербайджан – Північна Ірландія, відбір на чемпіонат світу-2018

Збірна Азербайджану у відмінному стилі розпочала нинішній відбірний цикл. Команда здобула 7 очок в 3 турах, певний час перебуваючи навіть у групі лідерів. Але на довго «країни вогнів» не вистачило. Кілька наступних поразок відкинули азербайджанців у середину таблиці. Інша річ – Північна Ірландія. За перше коло «зелено-біла армія» програла тільки Німеччині, посідаючи 2 місце таблиці. В листопаді минулого року Північна Ірландія розгромила Азербайджан на власному полі. Чи зміниться щось цього разу?

7. Норвегія – Чехія, відбір на чемпіонат світу-2018

Збірна Норвегії – головне розчарування групи «С» відбору на наступний чемпіонат світу. «Свердла» програли 4 з 5 своїх поєдинків, здолавши лише скромне Сан-Марино. За таких умов, про боротьбу за високі місця норвежцям можна забути. Але відібрати очки в когось з лідерів вони зовсім не проти. Значно вищими є амбіції Чехії. «Локомотив» продовжує боротьбу з Північною Ірландією за 2 місце, яке дає право зіграти у плей-офф за вихід на Мундіаль. Чи вдасться «свердлам» пригальмувати чехів?

8. Молдова – Грузія, відбір на чемпіонат світу-2018

Матч головних аутсайдерів групи «D». За усю першу половину змагань як Молдова, так і Грузія не спромоглися здобути жодної перемоги, тож усе, на що ще можуть претендувати команди – це боротьба за 5 місце між собою. Поки вище знаходяться грузини, що крім нічиєї з Молдовою, зуміли ще відібрати очки і в Уельсу. Здобули «хрестоносці» кілька перемог і в останніх контрольних поєдинках. Але й «синьо-жовто-червоні» не збираються складати зброї передчасно. Чи визначать суперники сильнішого?

9. Ірландія – Австрія, відбір на чемпіонат світу-2018

Пройшовши усе перше коло нинішнього відбору без єдиної поразки, Ірландія вважається одним з головних претендентів на пряме потрапляння до фінальної частини Мундіалю-2018. «Зелена армія» сперечається за перше місце з Сербією, якій поступається за додатковими показниками. Що стосується збірної Австрії, то вона виглядає нестабільно, відстаючи від дуету лідерів одразу на 4 очки. Поразка в Дубліні практично поховає шанси «червоно-білих» на вихід з групи. Чи зуміє Ірландія «відчепити» одного з конкурентів?

10. Сербія – Уельс, відбір на чемпіонат світу-2018

Впродовж останніх років збірній Сербії не вдавалося кваліфікуватися до фінальних частин чемпіонатів світу та Європи. Але нині у «білих орлів» є усі шанси перервати цю неприємну традицію. У нинішньому відборі серби ще не програвали, лише двічі зігравши унічию. Цього разу в гості до лідера групи завітає відкриття минулорічного Євро – Уельс. Валлійців охопила нічийна епідемія. 4 рази поспіль розійшовшись миром зі своїми суперниками, вони дещо відстали від лідерів. На що розраховувати «драконам» у Белграді?

11. Ізраїль – Албанія, відбір на чемпіонат світу-2018

Поступившись як Італії, так і Іспанії, збірна Ізраїлю навряд чи зможе конкурувати з цими суперниками за вихід з групи. А от 3 місце таблиці «біло-сині» тримають досить міцно. На 3 очки менше за ізраїльтян має збірна Албанії. На старті відбору «червоно-чорні» впоралися з Македонією і Ліхтенштейном. Але вже впродовж 5 поєдинків, враховуючи також і товариські, албанці лише поступаються своїм опонентам. У першому колі Ізраїль здолав Албанію в гостях – 3:0. Чи варто розраховувати на ще один розгром?

12. Мексика – США, відбір на чемпіонат світу-2018

Збірна Мексики не має жодних проблем у фінальному турнірі зони КОНКАКАФ. В 5 турах «триколірні» здобули 4 перемоги, що одного разу зігравши унічию. Найближчі переслідувачі – далеко позаду, тож є усі шанси здобути путівку на Мундіаль достроково. А от команді США ще потрібно довести своє право поїхати на чемпіонат світу. Американці розпочали відбір з 2 поразок поспіль, лише після цого почавши набирати очки. На що поставити в дуелі принципових суперників?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 суботи, 10 червня.


Ми у Viber!