0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 699 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Швеція – Франція, відбір Чемпіонату світу-2018

Протистояння лідерів групи «А». Своєї єдиної поразки в нинішньому відборі збірна Швеції зазнала саме в зустрічі проти французів на виїзді – 1:2. Тепер у скандинавів є шанс взяти реванш, а заодно – очолити турнірні перегони. Та чи погодяться на це «півні», яким перемога, фактично, відкриє шлях на Мундіаль?

2. Боснія і Герцеговина – Греція, відбір Чемпіонату світу-2018

Історія протистоянь збірних Боснії і Герцеговини та Греції нараховує 8 матчів. Поки що попереду «елліни», які мають 4 перемоги. Втім, остання з них була здобута ще в 2007 році, а відтоді команди зіграли один проти одного вже 4 поєдинки. Один з них виграли боснійці і ще тричі була зафіксована нічия. До слова, миром закінчилася і дуель між суперниками в першому колі на полі Греції. На що очікувати від другого побачення суперників уже в Боснії?

3. Білорусь – Болгарія, відбір Чемпіонату світу-2018

Збірна Болгарії не хапає зірок з неба, проте після сенсаційної перемоги над Нідерландами отримала реальний шанс зіграти на Чемпіонаті світу. Аби здійснити мрію, «левам» необхідно перемагати на виїзді Білорусь. Завдання, враховуючи нинішній рівень білорусів, нібито не надто складне, але чи впораються з ним болгари?

4. Австралія – Саудівська Аравія, відбір Чемпіонату світу-2018

Момент істини для Австралії. Аби уникнути проблем на фініші кваліфікації і виграти пряму путівку на Мундіаль, «кенгуру» необхідно перемагати Саудівську Аравію. Статистика нічого проти такого сценарію не має, адже австралійці перемагали саудівців у 3 з 4 попередніх очних дуелей між суперниками. Чи вдасться збірній Зеленого континенту виграти, можливо, вирішальний матч відбору?

5. Данія – Німеччина, товариський матч

Збірна Німеччини, попри виїзний статус, виглядає фаворитом у протистоянні з Данією. Втім, розраховувати на теплий прийом «бундестім», напевно, не варто. Хоча б з огляду на те, що в 5 попередніх матчах проти данців німці здобули лише одну перемогу проти 3! поразок. Чи вдасться «динаміту» піднести сюрприз і вже вкотре засмутити Німеччину?

6. Італія – Уругвай, товариський матч, нейтральне поле

Останнє побачення збірних Італії та Уругваю відбулося 3 роки тому на Чемпіонаті світу в Бразилії. Тоді мінімальну перемогу відсвяткували південно-американці, а сам поєдинок запам’ятався інцидентом між Луїсом Суаресом та Джорджо К’єлліні, коли уругвайський форвард мало не загриз оборонця «скуадри адзурри». Про той прикрий випадок футболісти вже забули і навіть помирилися, а у італійців є нагода поквитатися з уругвайцями за ту поразку. Чи скористається команда Джамп’єро Вентури цим шансом?

7. Іспанія – Колумбія, товариський матч

Після завершення ЄВРО-2016 збірна Іспанії ще не програвала. «Червона фурія», вилетівши з Чемпіонату Європи, зіграла 8 матчів різного рівня, здобувши 6 перемог і ще двічі зігравши внічию. Втім,у Колумбії – достатньо і класу, і бажання, аби перервати безпрограшну серія іспанців. Чи вдасться південно-американцям завдати іспанцям першої поразки під керівництвом Хулена Лопетегі?

8. Ірак – Південна Корея, товариський матч

Збірна Південної Кореї – за крок від кваліфікації на Чемпіонат світу. Втім, для початку «азійські тигри» зіграють контрольний поєдинок проти міцної та непоступливої команди Іраку. Шанси суперників на перемогу виглядають як приблизно рівні. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

9. Перу – Парагвай, товариський матч

Збірна Парагваю – одна з улюблених жертв для перуанців. «Інки» подужали «гуарані» в обох матчах відбору Чемпіонату світу-2018, довівши тим самим переможну серію в протистояннях із парагвайцями до 4 поєдинків. Чи вдасться її продовжити, чи все ж команда Франциско Арсе візьме реванш за останні невдачі?

10. Бразилія – Аргентина, товариський матч

Протистояння головних фаворитів майбутнього Мундіалю в Росії. Зовсім нещодавно суперники зустрічалися в рамках відбору Чемпіонату світу і тоді «селесао» здобула більш, ніж переконливу перемогу – 3:0. Більше того, під орудою Тіто «пентакампеони» лише виграють, а їхня переможна серія нараховує вже 9 поєдинків. Чи до снаги «небесно-блакитним» її перервати?

11. Росія – Чилі, товариський матч

Збірна Росії як господар Мундіалю позбавлена клопотів кваліфікації, тож до Чемпіонату світу готується виключно в товариських матчах. У зустрічі проти чилійців «ведмеді», зважаючи на господарський статус, виглядають фаворитами. Втім, рівень гри, який демонструє команда Станіслава Черчесова, відверто, залишає бажати кращого. Чи до снаги росіянам зламати опір впертих чилійських «перців»?

12. Україна (до 21) – Чорногорія (до 21), Кубок Лобановського, 1/2 фіналу

У протистоянні із чорногорцями молодіжна збірна України виглядає безапеляційним фаворитом. Воно й не дивно, адже Кубок Лобановського – домашній турнір для «синьо-жовтих». Чи допоможе господарський статус українцям взяти гору в дуелі проти балканців?

Зробити свої ставки Ви можете до 17.55 вівторка, 6 червня.


Ми у Viber!