0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 698 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ювентус – Реал М., Ліга чемпіонів, фінал (нейтральне поле)

Ювентус вдруге за останні 3 роки потрапив до фіналу Ліги чемпіонів. Причому, у 2015-му в півфіналі «стара синьйора» за сумою 2 матчів здолала саме мадридський Реал. Звісна річ, «вершкові» прагнуть реваншу за ту невдачу. «Королівський клуб» має усі шанси стати першим клубом, якому вдалося захистити титул переможця Ліги чемпіонів. Проблема лише в тому, що мадридці не можуть перемогти Ювентус впродовж 3 особистих зустрічей поспіль. Хто стане володарем найпрестижнішого європейського клубного трофею?

2. Луго – Леванте, Іспанія, Сегунда, 41 тур

Матч Луго – Леванте перенесено з 4 на 2 червня. Відповідно до Умов випуску та проведення лотереї, результат матчу визначить жеребкування.

3. Реус – Вальядолід, Іспанія, Сегунда, 41 тур

Для Реуса нинішній сезон видався досить успішним. Вперше у своїй історії пробившись до Сегунди, команда одразу ж міцно закріпилася в середині таблиці де, швидше за все, і завершить чемпіонат. А от Вальядолід мріє про повернення до Прімери, продовжуючи вести боротьбу за потрапляння до першої шістки, яка дає право зачепитися за матчі плей-офф. Для «фіолетово-білих» життєво необхідно перемогти в кожному з 2 заключних поєдинків регулярного чемпіонату. Чи здолає Вальядолід таррагонців?

4. Мірандес – Мальорка, Іспанія, Сегунда, 41 тур

Не зважаючи на усі свої старання на фінішу сезону, Мірандес таки достроково попрощався із Сегундою. «Червоні» виграли тільки раз в 7 попередніх турах, продовжуючи займати останнє місце турнірної таблиці. У зоні вильоту знаходиться і Мальорка. От тільки в «острів’ян» шанси врятуватися від пониження у класі поки ще зберігаються. Від рятівної 16 позиції «черовно-чорних» за 2 тури до завершення змагань відділяє 3 очки. Чи потягне Мірандес за собою до прірви і Мальорку?

5. Сарпсборг – Мольде, Норвегія, 12 тур

Видавши серію з 5 матчів без поразок, Сарпсборг піднявся на 3 місце таблиці норвезької Тіппеліги. Щоб на ньому закріпитися, команді потрібно перемагати ще й Мольде, яке починає долати власну кризу. Після тривалої смуги невдач, «синьо-білі» виграють вже вдруге поспіль, впритул наблизившись завдяки цьому до групи лідерів. Сарпсборг був сильнішим за Мольде у 2 попередніх особистих матчах, не пропустивши у них жодного м’яча. Як буде цього разу?

6. Согндал – Саннефьорд, Норвегія, 12 тур

В порівнянні зі стартом чемпіонату, Согндал значно додав. Так в 5 попередніх турах «біло-чорні» зазнали тільки однієї поразки, але навіть подібний результат поки не дозволяє команді вибратися з нижньої частини таблиці. Усього на 2 очки більше за Согндал має його нинішній суперник – Саннефьорд. Нині ж «китобійці» виглядають проблемно. Вони здобули тільки очко в 3 попередніх турах, не забивши при цьому жодного м’яча. Чи скористається Согндал негараздами суперника, щоб здобути сприятливий для себе результат?

7. Вікінг – Крістіансунд, Норвегія, 12 тур

Раніше завжди стабільний Вікінг жахливо розпочав нинішній чемпіонат. «Темно-сині» спромоглися здобути тільки одну перемогу в 11 стартових турах, безнадійно посідаючи останнє місце таблиці. Серйозні проблеми ще не так давно відчував і Крістіансунд. Але в 6 останніх поєдинках чемпіонату дебютант Тіппеліги програв лише раз, що дозволило йому дещо покращити власне становище. Чи під силу Вікінгу перервати смугу невдач у зустрічі з новачком найвищого норвезького дивізіону?

8. Одд – Бранн, Норвегія, 12 тур

4-матчева переможна серія Одда в чемпіонаті підійшла до завершення в найнезручніший для цього момент. В останніх 2 турах шиєнці здобули тільки одне очко, випавши внаслідок цього з трійки лідерів. В тому числі, випередив «біло-чорних» і Бранн, Минулої осені «червоні» посіли почесне 2 місце в чемпіонаті і нині прагнуть виступити принаймні не гірше. За останній час команда набрала непогану ходу, рідко втрачаючи при цьому очки. Як зіграють між собою призери минулого сезону?

9. РоПС – ХІК, Фінляндія, 11 тур

РоПС залишається єдиною командою Вейккаусліги, яка ще не грала унічию в нинішньому чемпіонаті. Щоправда, поступалися футболісти з Рованіемі за останній місяць значно частіше, ніж перемагали, тож їх перебування у нижній частині таблиці нікого не дивує. Що стосується ХІКа, то раніше головний гранд фінського футболу не може виграти чемпіонат уже впродовж 2 років поспіль. Нині представники Хельсінкі лідирують. Чи здобудуть вони максимальний результат в Рованіемі?

10. ХІФК – Ільвес, Фінляндія, 11 тур

Уже 2 сезон поспіль ХІФК веде боротьбу за виживання в Вейккауслізі. Столичні футболісти надто часто грають унічию, а от перемогти вони не можуть вже впродовж 5 поєдинків поспіль, посідаючи передостаннє місце таблиці. Цього разу до Хельсінкі завітає Ільвес, який також переживає далеко не найкращі часи. Успішний старт «жовто-зелених» в чемпіонаті залишився у минулому. Нині ж команда програла 4 з 5 своїх попередніх поєдинків. На що поставити в дуелі аутсайдера та середняка?

11. Ірландія – Уругвай, товариський матч

Збірна Ірландії ніяк не може відсвяткувати своєї першої перемоги в 2017 році. В попередніх 2 товариських зустрічах «зелена армія» поступилася спочатку Ісландії на власному полі, а потім – і Мексиці в гостях. Покращити власний настрій напередодні важливих офіційних поєдинків ірландці зможуть у разі успіху в матчі з Уругваєм. «Небесно-блакитні» нині також не вражають, програвши кожен з 3 попередніх поєдинків відбору на чемпіонат світу. Чи вдасться комусь з суперників повернутися на шлях перемог?

12. Нідерланди – Кот-д’Івуар, товариський матч

Непереконливі виступи збірної Нідерландів як у офіційних, так і в товариських зустрічах стали за останній час звичною справою. Так в нинішньому році «помаранчеві» вже встигли поступитися Болгарії та Італії, перервавши смугу невдач тільки у зустріч із Марокко. Тепер на нідерландців очікує побачення з іншим представником Африки – Кот-д’Івуаром. Усі пам’ятають, як «слони» здолали в гостях Росію кілька місяців тому. Чи впораються вони зі ще однією європейською збірною?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 суботи, 3 червня.


Ми у Viber!