0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 697 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Динамо (Київ) – Чорноморець, Україна, 32 тур (Одеса)

Чорна смуга київського Динамо підійшла до завершення. Після 3 поспіль поразок в різних змаганнях, «біло-сині» нарешті повернулися на шлях перемог. Причому, обіграли підопічні Сергія Реброва не будь-кого, а новоспеченого чемпіона – Шахтар. В заключному турі чемпіонату кияни зіграють з головним аутсайдером верхнього плей-офф – Чорноморцем. Одесити впродовж останнього місця регулярно розчаровують, здобувши тільки очко в 5 попередніх турах. Чи доведуть «біло-сині» свою перевагу в класі над «моряками»?

2. Олександрія – Шахтар (Донецьк), Україна, 32 тур

Для того, щоб 2 сезон поспіль здобути путівку до Ліги Європи, Олександрії слід втриматися на 5 місці, яке команда нині обіймає. «Олені» вже дуже давно не перемагали, хоча кожен з 2 попередніх матчів чемпіонату звели унічию. Що ж стосується Шахтаря, то після виграшу першого «золота» за останні 3 роки, «гірники», схоже надто розслабилися. Вже у статусі чемпіонів вони не змогли здолати Олімпік та поступилися київському Динамо. Чи зуміє команда Паулу Фонсеки завершити сезон на мажорній ноті?

3. Зоря – Олімпік, Україна, 32 тур

Нинішній сезон став для Зорі найуспішнішим за часів незалежної України. За його підсумками луганчани вперше у своїй історії вибороли бронзові нагороди, причому, зробили це достроково. «Біло-чорні» перемагали в кожному з 3 попередніх турів і не збираються на цьому зупинятися. Цілком можуть бути задоволеними своїм нинішнім становищем і футболісти Олімпіка. Донецький клуб здобув місце в єврокубках, чого раніше з «олімпійцями» не траплялося. Чи перервуть «синьо-білі» переможну ходу Зорі?

4. Сталь – Ворскла, Україна, 32 тур

В заключному турі чемпіонату Сталь та Ворскла в особистій зустрічі визначать, хто стане переможцем нижнього плей-офф. Наразі полтавчани виглядають краще. Вони втратили тільки 2 очки в 5 попередніх турах, що дозволяє команді випереджати «сталеварів» на один пункт. Перемогли «зелено-білі» кам’янців і у 2 попередніх особистих зустрічах, маючи психологічну перевагу над суперником. Разом з тим, перемога Сталі може все змінити. Хто посяде у підсумку 7 місце, за яке іде боротьба?

5. Карпати – Зірка, Україна, 32 тур

Завдяки виїзній перемозі над Волинню в минулому турі, Карпати достроково гарантували собі збереження прописки у Прем’єр-лізі. Цікаво, що за останній час усі свої успішні матчі львів’яни проводили за межами власного міста, в той час, як вдома – розчаровували. Не має уже гра останнього туру жодного турнірного значення і для Зірки, що знаходиться сходинкою вище за «зелено-білих». В нинішньому чемпіонаті «червоно-жовті» вже тричі виявлялися сильнішими за Карпати в особистих матчах. Як буде цього разу?

6. Інтер (Турку) – Лахті, Фінляндія, 10 тур

Впродовж травня Інтер з Турку значно комфортніше почуває себе на виїзді, чергуючи гостьові перемоги з домашніми поразками. Але навіть подібна нестабільність не заважає «чорно-синім» триматися неподалік від групи лідерів. Одним з суперників, яких Інтер випередив за останній час, став Лахті. «Чорні трутні» також виглядають непогано, здобувши 4 очки у 2 попередніх турах і не пропустивши при цьому жодного м’яча. Наскільки успішним виявиться візит Лахті до Турку?

7. ІФК (Марійхамн) – РоПС, Фінляндія, 10 тур

ІФК з Марійхамна – лідер Вейккаусліги за кількістю нічийних результатів. А от перемагає діючий чемпіон Фінляндії вкрай рідко, тому й знаходиться у нижній частині таблиці. Інша річ – РоПС. «Синьо-білі» - найбезкомпромісніша команда ліги, яка ще жодного разу не розходилася миром зі своїми суперниками. Разом з тим, стабільністю футболісти з Рованіемі не відзначаються, регулярно чергуючи перемоги з поразками. Зараз згідно графіку РоПС має вигравати. Але чи погодиться на це ІФК з Марійхамна?

8. ЯЮК (Ювяскюля) – КуПС, Фінляндія, 10 тур

Свою першу перемогу в нинішньому чемпіонаті ЯЮК з Ювяскюлі здобув тільки в 9 грі. Таким чином «лиси» перервали серію з 4 перемог поспіль, але навіть подібний успіх не дозволив команді полишити останнє місце турнірної таблиці. Тепер на ЯЮК очікує побачення з одним із лідерів чемпіонату – КуПСом. «Жовто-чорні» приємно дивують, втративши тільки 2 очки в 5 попередніх турах. Безумовно, у Ювяскюлі представники Куопіо налаштовуватимуться тільки на перемогу. Чи вдасться їм здолати головного аутсайдера?

9. Остенде – Генк, Бельгія, плей-офф за вихід до Ліги Європи, фінал

Хоча Остенде і не зумів скласти серйозної конкуренції лідерам бельгійського футболу, у плей-офф за вихід до Ліги Європи команда пробилася, де тепер поміряється силами з Генком. Що стосується «шахтарів», то вони в нинішньому сезоні відмінно виступили у 2 за престижністю єврокубку, діставшись 1/4 фіналу і нині розраховують знову до нього потрапити. В півфіналі плей-офф Генк розгромив Сент-Трюйден. Чи зуміють «синьо-білі» розвинути свій успіх?

10. Динамо (Загреб) – Рієка, Кубок Хорватії, фінал (нейтральне поле)

Нинішній сезон загребське Динамо аж ніяк не може віднести собі до активу. Вперше за останні 11 років «сині» втратили титул чемпіона Хорватії, пропустивши вперед Рієку. За таких умов, єдиним трофеєм, на який ще можуть розраховувати загребці, залишається кубок країни. От тільки для його здобуття динамівцям у фіналі потрібно взяти реванш у своїх нещодавніх кривдників. В активі Рієки – серія з 6 перемог поспіль. Чи перервуть «сині» переможну ходу новоспеченого чемпіона?

11. Домжале – Олімпія (Любляна), Кубок Словенії, фінал (нейтральне поле)

До фіналу кубка Домжале відверто щастило з суперниками, чим і скористалися «жовті», успішно подолавши кілька раундів кубкових змагань. Але щоб здобути почесний трофей, команді потрібно продемонструвати усю свою майстерність у зустрічі з люблянською Олімпією, яка впродовж 2 сезонів поспіль фінішує в числі призерів словенського чемпіонату, а в півфіналі кубка здолала його попереднього володаря – Марібор. Аргументи кого з суперників виявляться більш переконливими?

12. Коньяспор – Істанбул Башакшехір, Кубок Туреччини, фінал (нейтральне поле)

Склад учасників фіналу Кубка Туреччини цього року – дуже незвичний. Тут немає жодного представника великої трійки. Але Коньяспор та Істанбул Башакшехір довели, що гідні виступати у вирішальному поєдинку. Так «зелено-білі» основну ставку в сезоні зробили саме на кубкові змагання і вона поки спрацьовує. Що ж стосується Істанбул Башакшехіра, то «помаранчево-чорні» вибили з турніру Фенербахче у півфіналі. Кому дістанеться Кубок Туреччини?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 середи, 31 травня.


Ми у Viber!