0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 696 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Болонья – Ювентус, Італія, 38 тур

В зв`язку з перенесенням матчу Болонья - Ювентус з 28 на 27 травня, згідно Умов випуску та проведення лотереї «Спортпрогноз» результат буде визначено за допомогою жеребкування.

2. Сампдорія – Наполі, Італія, 38 тур

Середняк італійської Серії «А» Сампдорія не найкращим чином проводить фініш сезону. Генуезці не перемагають вже впродовж 7 матчів поспіль, втративши спортивний інтерес та дограючи нинішній сезон. А от у Наполі з мотивацією – все гаразд. «Партенопеї», які виграли кожен з 4 своїх попередніх поєдинків, вже гарантували собі 3 місце, але можуть піднятися і на одну сходинку вище в разі власної перемоги та втрати очок Ромою. Чи зуміють підопічні Мауріціо Саррі виконати хоча б першу з цих умов?

3. Кальярі – Мілан, Італія, 38 тур

Кальярі не втомлюється доводити, що є типовим домашнім клубом. «Червоно-сині» вже дуже довго чергують домашні перемоги з виїзними поразками, що дозволило їм закріпитися в Серії «А» після повернення до еліти. Значно вищими є турнірні завдання Мілану, від якого за звичкою чекають серйозних здобутків. Розгромивши в минулому турі Болонью на власному полі, «червоно-чорні» достроково гарантували собі путівку до Ліги Європи. Чи підтвердять міланці цей успіх ще однією перемогою?

4. Кротоне – Лаціо, Італія, 38 тур

Доля Кротоне, який з усіх сил чіпляється за шанси врятуватися від пониження у класі, вирішиться лише в заключному турі. Тиждень тому «акули» розгромно поступилися в гостях Ювентусу, що завадило команді вибратися із зони вильоту. Тепер Кротоне потрібно перемагати Лаціо, та очікувати на осічку Емполі, що знаходиться сходинкою вище. От тільки римлянам очки теж дуже потрібні, оскільки «орли» прагнуть фінішувати на 4 сходинці таблиці, напряму потрапивши до групового турніру Ліги Європи. Чим завершиться ця дуель?

5. Палермо – Емполі, Італія, 38 тур

Палермо достроково втратило усі шанси залишитися в класі найсильніших. Лише під кінець чемпіонату команда почала демонструвати пристойні результати, але виявилося вже надто пізно. Для Емполі ж гра проти «рожево-чорних» стане вирішальною. «Сині» поки знаходяться поза зоною вильоту і перемога в заключному турі гарантує їм збереження прописки в Серії «А». От тільки 2 попередні матчі чемпіонату Емполі програло. Чи перервуть тосканці власну смугу невдач?

6. Грассхопперс – Базель, Швейцарія, 35 тур

У порівнянні з минулим сезоном, нинішній чемпіонат Грассхопперс проводить значно гірше. «Коники» опустилися в нижню частину турнірної таблиці, де, швидше за все, і завершать нинішній чемпіонат. У 3 попередніх турах представники Цюриха здобули тільки очко. Тепер на Грассхопперс очікує побачення з Базалем, який достроково оформив чемпіонство. Ставши недосяжними для суперників, «червоно-сині» збавили оберти, не вигравши жодного разу в 4 останніх турах. Чи повернеться Базель на шлях перемог?

7. Тун – Янг Бойз, Швейцарія, 35 тур

Навіть потужний фінішний спурт, який нині демонструє Тун, уже не дозволить команді розраховувати на щось серйозне. «Червоно-жовті» надто багато втратили раніше, тож тепер змушені задовольнятися звичним для себе статусом середняка Суперліги. Свою передостанню гру в чемпіонаті Тун проведе з Янг Бойзом, який знову, як і рік тому, здобув «срібло». «Бджоли» перемагали Тун в кожній з 8 попередніх особистих зустрічей між командами. Чи під силу «червоно-жовтим» підправити статистику на власну користь?

8. Санкт-Галлен – Сьон, Швейцарія, 35 тур

В 4 попередніх турах Санкт-Галлен відсвяткував одразу 3 перемоги. Подібні результати дозволили колишньому аутсайдеру піднятися одразу на 7 місце і це – не межа. Цього разу «зелено-білі» розраховують дати бій Сьону, що знаходиться у зоні єврокубків. От тільки в «червоно-білих» - свої плани на цей матч. Команда надто рідко здобуває перемоги останнім часом, ризикуючи втратити путівку до Ліги Європи, яка, здавалося б, вже була в Сьона у кишені. На що розраховувати «червоно-білим» у Санкт-Галлені?

9. Лозанна – Лугано, Швейцарія, 35 тур

Дебютанту Суперліги Лозанні у 2 заключних турах потрібно здобути лише одне очко, щоб офіційно залишитися в класі найсильніших. Останні результати «біло-синіх» вселяють оптимізм – 5 очок і жодної поразки в 3 попередніх турах. На ходу знаходиться і Лугано. «Чорно-білі» виграли 7 з 9 попередніх матчів і ведуть боротьбу за 3 сходинку турнірної таблиці, яку нині посідають. У спину Лугано дихає Сьон, що відстає тільки на очко. Чи вдасться «чорно-білим» втриматися на призовій позиції?

10. Адміра – Аустрія, Австрія, 36 тур

Зазнавши кількох прикрих поразок в останніх турах, Адміра втратила будь-які шанси піднятися вище 5 місця, яке вона нині обіймає. За таких умов, матч заключного туру проти Аустрії не матиме для «червоних» особливого турнірного значення. У той же час віденцям перемога у цій грі потрібна, неначе повітря. Програвши двічі поспіль, «фіалки» впритул підпустили до себе Штурм, який зовсім не проти потіснити Аустрію з 2 місця таблиці. Чи здобудуть «фіалки» максимальний результат у Медлінгу?

11. Вольфсбергер – Штурм, Австрія, 36 тур

4 очки, здобуті в 2 попередніх турах, не лише зупинили падіння Вольфсбергера, але й гарантували «чорно-білим» дострокове збереження прописки в Бундеслізі на наступний сезон. Свій заключний поєдинок чемпіонату Вольфсбергер зіграє зі Штурмом, який веде відчайдушну боротьбу за «срібло» з Аустрією. Футболістам з Грацу потрібно обов’язково вигравати, але вони невиразно діють за межами рідного міста, де програли 6 з 7 попередніх матчів. Чи зіпсує Вольфсбергер плани Штурму?

12. Рід – Маттерсбург, Австрія, 36 тур

На сьогодні Рід – найслабша команда Бундесліги, що посідає останнє місце. Але шанси врятуватися від вильоту в «зелено-чорно-білих» ще є. Для цього потрібно в заключному турі здолати Маттерсбург та розраховувати на поразку Санкт-Пельтена, що має у своєму активі на 2 очки більше. Що стосується «зелено-білих», то вони достроково вирішили усі свої завдання, тож результат матчу останнього туру не матиме для них принципового значення. Чи допоможе вища мотивація відсвяткувати Ріду дуже потрібну перемогу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 неділі, 28 травня. 


Ми у Viber!