0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 695 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Арсенал (Лондон) – Челсі, Кубок Англії, фінал (нейтральне поле)

Навіть не зважаючи на серію перемог на фініші, Арсенал провалив нинішній сезон. Вперше за багато років «каноніри» не зуміли за його підсумками потрапити до Ліги чемпіонів, фінішувавши в чемпіонаті за межами першої четвірки. Але у підопічних Арсена Венгера ще залишається надія на Кубок Англії, у фіналі якого команда зустрінеться з новоспеченим чемпіоном – Челсі. «Сині» виграли 7 попередніх матчів різних змагань і зовсім не проти оформити дубль. Кому з лондонських клубів дістанеться почесний кубок?

2. Айнтрахт (Франкфурт) – Борусія (Дортмунд), Кубок Німеччини, фінал (нейтральне поле)

Франкфуртський Айнтрахт впродовж останніх місяців неабияк лихоманить. В основний час попередніх 13 поєдинків різних турнірів «орли» здобули тільки одну перемогу. Разом з тим, у Кубку Німеччини франкфуртцям щастило з суперниками, що дозволило команді дістатися фіналу. Але вже тут на Айнтрахт очікує іспит дортмундською Борусією. Чи складуть його «банкіри», чи все ж підопічні Тухеля легко підтвердять статус фаворитів?

3. Селтик – Абердин, Кубок Шотландії, фінал (нейтральне поле)

Вже багато років Селтик не знає собі рівних у шотландському футболі. В нинішньому сезоні «кельти» не просто стали чемпіонами, але й встановили унікальне досягнення, не зазнавши жодної поразки в Прем’єршипі. Продовжити свою переможну ходу підопічні Брендана Роджерса спробують у фіналі кубка, де їх суперником буде Абердин, який впродовж 3 останніх сезонів незмінно фінішує в чемпіонаті другим. Селтик перемагав «червоно-білих» в кожній з 6 попередніх особистих зустрічей. Як буде цього разу?

4. Ворскла – Дніпро, Україна, 31 тур

Під кінець сезону Ворскла набрала непогану ходу. В 4 турах полтавчани втратили тільки 2 очки. «Зелено-білі» прагнуть втриматися на вершині нижнього плей-офф, але для цього потрібно витримати конкуренцію з боку Сталі та Зірки. А от Дніпро, що знаходиться в жахливому фінансовому стані, продовжує вести боротьбу за виживання. Стабільністю «синьо-біло-блакитні» похвалитися не можуть, тож і надалі перебувають в зоні вильоту. На що розраховувати «дніпрянам» у Полтаві?

5. Зірка – Сталь, Україна, 31 тур

Завдяки серії з 4 матчів без поразок, Зірка на безпечну відстань відірвалася від трійки головних аутсайдерів Прем’єр-ліги. Але зупинятися на цьому «червоно-жовті» не збираються. Наступний їх суперник – Сталь, що має в таблиці на 3 очки більше, але за останній час дещо пригальмувала. Тиждень тому футболісти з Кам’янського поступилися вдома Дніпру, втративши лідерство у нижньому плей-офф. В нинішньому році Сталь уже двічі була сильнішою за Зірку. Чи вдасться «червоно-жовтим» помститися за ті невдачі?

6. Волинь – Карпати, Україна, 31 тур

Втративши будь-які шанси на збереження прописки в найвищому дивізіоні українського футболу, Волинь просто дограє нинішній чемпіонат. Виглядають лучани при цьому жахливо – 12 поразок в 13 останніх матчах. Більше того, впродовж 5 поєдинків поспіль «червоно-білим» не вдається забити навіть гол. Серйозні проблеми переживають і Карпати, які програли 3 з 4 своїх попередніх поєдинків. Та все ж, «леви» поки знаходяться за межами зони вильоту. Чи здобудуть львів’яни максимальний результат у західноукраїнському дербі?

7. РоПС – КуПС, Фінляндія, 9 тур

Уже більше місяця РоПС чергує домашні перемоги з виїзними поразками. Подібні результати дозволяють «синьо-білим» знаходитися в середині таблиці, хоча від групи лідерів їх відділяє усього кілька очок. А от КуПС за останній час здійснив потужний ривок догори. 3-матчева переможна серія «жовто-чорних» перервалася лише в минулому турі, коли представники Куопіо вдома розійшлися миром із СІКом. Чи під силу КуПСу перервати переможну домашню ходу команди з Рованіемі?

8. ЯЮК (Ювяскюля) – Ільвес, Фінляндія, 9 тур

Дебютант Вейккаусліги ЯЮК з Ювяскюлі виявився зовсім не готовим до поєдинків з кращими клубами Фінляндії. У стартових 8 матчах «лиси» здобули усього 2 очки, перетворившись в головного аутсайдера вищого дивізіону країни. Перервати власну смугу невдач ЯЮК спробує в поєдинку проти Ільвеса. От тільки зробити це буде непросто. Після кількох невдало проведених матчів, «жовто-зелені» повернулися на шлях перемог і знаходяться у верхній частині таблиці. Чи обіграє Ільвес найгіршу команду ліги?

9. СІК (Сейнайокі) – ІФК (Марійхамн), Фінляндія, 9 тур

Найгірші часи СІКа лишилося позаду. Впродовж останніх тижнів команді з Сейнайокі нарешті вдалося знайти свою гру, про що свідчать 7 очок, здобутих в 3 попередніх турах. Цього разу «чорно-білим» протистоятиме діючий чемпіон Фінляндії – ІФК з Марійхамна. У новому сезоні «острів’яни» надто часто грають унічию, що заважає їм вибратися з низин турнірної таблиці і демонструвати результати зразка 2016 року. Чи стане для ІФК візит до Сейнайокі початком виходу з кризи?

10. Саннефьорд – Одд, Норвегія, 11 тур

Після річної перерви Саннефьорд повернувся до Тіппеліги, розпочавши сезон досить непогано. Щоправда, в останніх 2 зустрічах, кожну з яких «червоно-сині» проводили на виїзді, команда програла. А от за підтримки власних трибун Саннефьорд не поступається вже досить довго. Цього разу в гості до дебютанта завітає Одд. Шиєнці – найбезкомпромісніший клуб ліги, який ще жодного разу не грав унічию. На що поставити у цій дуелі?

11. Вальядолід – Хетафе, Іспанія, Сегунда, 40 тур

Завдяки серії з 5 матчів без поразок, Вальядолід увірвався до зони плей-офф за вихід до Прімери, де й прагнутиме закріпитися. Конкурентів у «біло-фіолетових» - дуже багато, тож оберти не можна збавляти в будь-якому разі. У дещо вигіднішому становищі знаходиться Хетафе. «Сині» програли лише раз за останні 9 турів, знаходяться на 3 місці, а за сприятливих умов можуть позмагатися і за прямий вихід до еліти. Чим завершиться протистояння команд, кожна з яких уже встигла скучити за Прімерою?

12. Севілья-Б – Кадис, Іспанія, Сегунда, 40 тур

Севілья-Б – типовий середняк Сегунди. «Норвіонці» однакову кількість разів перемогли, зіграли унічию та програли, не відзначаючись при цьому стабільністю. Наступним суперником «червоно-білих» стане Кадис, який демонструє, як для себе, відмінні результати. Лише піднявшись у Сегунду, «жовта субмарина» одразу ж увірвалася до групи лідерів, яку не збирається покидати. От тільки наразі Кадис охопила нічийна епідемія – команда зіграла унічию 7 з 8 попередніх зустрічей. Чи визначать суперники сильнішого в Севільї?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 27 травня.


Ми у Viber!