0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 694 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Аякс – Манчестер Юнайтед, Ліга Європи, фінал (нейтральне поле)

Аякс став справжнім відкриттям нинішнього сезону Ліги Європи. Молода команда Петера Боша вперше за 21 рік пробилася до фіналу єврокубка і не збирається цим обмежуватися. «Біло-червоні» розраховують компенсувати програну боротьбу за чемпіонство в Ередивізі здобуттям іншого трофею – значно престижнішого. Що ж стосується Манчестер Юнайтеда, то для «червоних дияволів» перемога в Лізі Європи важлива, як перепустка до Ліги чемпіонів на наступний сезон. Чим завершиться нідерландо-англійське протистояння?

2. Шахтар (Донецьк) – Динамо (Київ), Україна, 31 тур

Усього тиждень тому Шахтар здолав київське Динамо в фіналі Кубка України, а вже нині на нас очікує нове протистояння грандів вітчизняного футболу. Хоча «помаранчево-чорні» й вирішили достроково власні завдання, здобувши усі українські трофеї сезону, на матч проти киян вони завжди налаштовуються по-особливому. А от підопічні Сергія Реброва переживають кризу, програвши у 2 останніх турах Олімпіку та Зорі. Шахтар перемагав «біло-синіх» у кожному з 3 попередніх матчів різних загань. Як буде цього разу?

3. Чорноморець – Зоря, Україна, 31 тур

Чорноморець виявився не готовим на рівних боротися з лідерами українського футболу. Нещодавно команда зазнала 3 поразок поспіль. Перервалася ця неприємна серія лише минулих вихідних, коли «моряки» в гостях розійшлися миром із Олександрією. Значно краще себе почуває Зоря. Луганчанам вдалося подолати усі проблеми, які вони переживали не так давно, що дозволило «біло-чорним» здобути 2 перемоги і закріпитися на 3 місці. Чи під силу Чорноморцю в його нинішньому стані пригальмувати підопічних Юрія Вернидуба?

4. Олімпік – Олександрія, Україна, 31 тур

Нинішній сезон обіцяє стати найуспішнішим в поки нетривалій історії Олімпіка. Донеччани впевнено утримують 4 сходинку таблиці, а в 2 попередніх турах можуть похвалитися перемогою над київським Динамо та нічиєю з Шахтарем. Значно скромнішими є успіхи Олександрії, яка не виграє вже впродовж 4 зустрічей. Але й «олені» продовжують зберігати шанси на потрапляння до Ліги Європи за підсумками чемпіонату. Чи впорається Олімпік з «жовто-чорними», які дуже невдало проводять останні виїзні матчі?

5. Динамо (Мінськ) – Шахтар (Солігорськ), Білорусія, 10 тур

Поступившись в минулому турі на виїзді діючому чемпіону Білорусії БАТЕ, мінське Динамо не лише перервало свою 3-матчеву переможну серію, але й віддало борисівцям 2 місце таблиці. Тепер на «біло-синіх» очікує не менш серйозне випробування – поєдинок проти лідера нинішнього чемпіонату – солігорського Шахтаря. «Гірники» не втрачають очок вже впродовж 4 турів поспіль, що дозволяє їм випереджати найближчого переслідувача – БАТЕ – на 2 пункти. Чи втримаються солігорці на вершині після свого візиту до Мінська?

6. Городея – Неман, Білорусія, 10 тур

За кілька останніх років Городея перетворилася на міцного середняка вищої ліги, що, схоже, команду цілком влаштовує. Особливою стабільністю «цукровики» нині не відзначаються, але й програли за 7 попередніх матчів вони лише раз. Дещо вищими є амбіції Немана. Гродненці набрали непогану ходу і втратили тільки 2 очки в 4 останніх турах, що дозволило їм впритул наблизитися до трійки лідерів. На максимальний результат Неман налаштовується і у поєдинку проти Городеї. Чим на це відповість суперник?

7. Вітебськ – БАТЕ, Білорусія, 10 тур

6-матчева безпрограшна серія Вітебська перервалася у Бресті, де минулих вихідних «сині» нічого не зуміли протиставити своєму сусідові по середині таблиці – місцевому Динамо. Важко буде Вітебську розраховувати на сприятливий результат і в дуелі з грізним БАТЕ, який вигравав титул чемпіона Білорусії в кожному з 11 попередніх сезонів. Щоправда, на старті нового чемпіонату борисівці стикнулися з серйозним опором з боку одразу кількох суперників. Чи здобудуть «батони» максимальний результат у Вітебську?

8. Аустрія – Зальцбург, Австрія, 35 тур

В минулому турі Аустрія не скористалася нагодою відірватися від Штурму в боротьбі за «срібло» австрійського чемпіонату. «Фіалки» посупилися скромному Вольфсбергеру, випереджаючи, як і раніше, головного конкурента на 3 пункти. Тепер віденцям потрібно брати очки у зустрічі із Зальцбургом, який вже гарантував собі достроково чемпіонський титул. «Бики» перемагали Аустрію в кожному з 5 попередніх особистих протистоянь. Чи перервуть «фіалки» неприємну для себе традицію програвати Зальцбургу?

9. Маттерсбург – Рапід (Відень), Австрія, 35 тур

Кінцівку сезону Маттерсбург проводить досить успішно. Так в 5 попередніх турах команда програла лише раз, достроково гарантувавши собі збереження прописки в Бундеслізі. Стільки ж очок, як і Маттерсбург, має в активі віденський Рапід, який поки випереджає свого нинішнього суперника за додатковими показниками. Столичні футболісти вже тривалий час чергують домашні перемоги з виїзними поразками, що не дозволяє їм претендувати на серйозні позиції. Чи перервуть віденці власну серію гостьових невдач?

10. Санкт-Пельтен – Вольфсбергер, Австрія, 35 тур

Завдяки 4 очкам, здобутим у 2 попередніх турах, Санкт-Пельтену вдалося відірватися від зони вильоту на усе ті ж 4 пункти. За подібних умов, перемога над Вольфсбергером дозволить дебютанту Бундесліги офіційно зберегти прописку в еліті. От тільки «біло-чорні» для Сенкт-Пельтена – суперник не простий. Вольфсбергер, що також знаходиться у нижній частині таблиці, двічі поспіль обіграв «синьо-жовто-червоних» в останніх особистих зустрічах. На що поставити в цій дуелі?

11. КуПС – СІК (Сейнайокі), Фінляндія, 8 тур

Після не надто вдалого старту, КуПСу нарешті вдалося знайти свою гру. 3 перемоги поспіль дозволили «жовто-чорним» увірватися до першої трійки Вейккаусліги. Щоб закріпитися в групі лідерів, футболістам з Куопіо слід вигравати ще й в СІКа. От тільки представники Сейнайокі, які мають усього на 2 очки менше, також налаштовані рішуче. У кожному з 3 попередніх сезонів СІК фінішував у числі призерів, тож нині також розраховує повернути втрачені позиції. Чи продовжить КуПС, не зважаючи на це, свою переможну ходу?

12. ВПС – Ільвес, Фінляндія, 8 тур

Після кількох невдач в перших турах, ВПС не програє вже впродовж 6 матчів поспіль. Завдяки настільки переконливим результатам, «чорно-білі» піднялися на 2 місце таблиці і зовсім не проти посперечатися з ХІКом за лідерство. А от Ільвес – зовсім не вражає. Тамперці зазнали 2 болючих поразок поспіль, не забивши у цих зустрічах жодного м’яча. Повернути впевненість у своїх силах «жовто-зеленим» можуть тільки очки, здобуті у Ваасі. Чи зупинить Ільвес власне падіння?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.10 середи, 24 травня.


Ми у Viber!