0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 693 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Халл Сіті – Тоттенхем, Англія, 38 тур

Халл був близьким до порятунку, проте 4 поразки в 6 попередніх турах звели всі зусилля «тигрів» нанівець. Відтак, єдине, що залишається зробити підопічним Марку Сілви, подякувати вболівальникам за підтримку та грюкнути дверима на прощання з АПЛ. От тільки суперник – дуже не простий. Тоттенхем, попри відсутність турнірної мотивації, посеред тижня розніс на виїзді міцний Лестер – 6:1, і зовсім не проти розжитись перемогою і в заключному турі. На що поставити в цьому протистоянні?

2. Суонсі – Вест Бромвіч, Англія, 38 тур

На фініші сезону Суонсі демонструє прекрасний хід. «Лебеді», набравши 10 очок в 4 попередніх турах, гарантували собі збереження прописки в АПЛ, тож у заключному турі можуть грати виключно у власне задоволення. Те ж саме стосується і Вест Бромвіча, який вже давно втратив турнірну мотивацію. 2 останні вояжі в гості до валлійців завершувалися для «дроздів» поразками. Чи вдасться їм уникнути сумної долі цього разу?

3. Саутгемптон – Сток Сіті, Англія, 38 тур

Протистояння міцних середняків АПЛ, які вже давно втратили турнірну мотивацію і, банально, дограють сезон. Поєдинок між Саутгемптоном та Стоком у першому колі завершився невиразною нульовою нічиєю. Цього разу, зважаючи на господарський статус, фаворитами виглядають «святі». Чи вдасться їм подужати впертих «гончарів», чи все ж гості піднесуть сюрприз?

4. Бернлі – Вест Хем, Англія, 38 тур

Востаннє Бернлі перемагав Вест Хем 6 років тому і сталося це ще в Чемпіоншипі. Відтоді в різних турнірах суперники зіграли 5 матчів, 4 останні з яких «бордові» програли. Команда Шона Дайча прагне перервати цю малоприємну серію і спробує сповна скористатися фактором переваги власного поля, аби засмутити гостей з Лондона. Чи знайдуться в «молотобійців» контраргументи?

5. Лаціо – Інтер, Італія, 37 тур

Інтер провалив кінцівку сезону, а Стефано Піолі був відправлений у відставку. Воно й не дивно, адже остання перемога міланців в Серії «А» датована ще початком березня. Відтоді «змії» не можуть виграти ось уже 8 матчів поспіль, 5 з яких були програні. Чи вдасться Інтеру перервати цю ганебну серію, чи все ж Лаціо продовжить невдачі «синьо-чорних»?

6. Дженоа – Торино, Італія, 37 тур

Вояжі до Генуї, традиційно, даються Торино дуже не просто. Востаннє в лігві «грифонів» туринська команда перемагала аж у 2003 році і було це в рамках Кубка Італії. Відтоді на полі Дженоа суперники зіграли 9 матчів – 5 перемог у генуезців і ще 4 зустрічі завершились миром. Чи до снаги «бикам» перервати безвиграшну серію у виїзних протистояннях із «грифонами»?

7. Удінезе – Сампдорія, Італія, 37 тур

Сампдорія на фініші сезону втратила темп. Генуезці не можуть виграти від початку квітня, коли на виїзді несподівано здолали Інтер. Нині безвиграшна серія «блакитно-білих» нараховує вже 6 матчів, 3 з яких були програні, а попереду – не простий вояж до Удіне. Чи вдасться фріульцям продовжити невдачі Сампи?

8. Емполі – Аталанта, Італія, 37 тур

Емполі та Аталанта в заключних турах вирішують кардинально різні завдання. Якщо тосканці з останніх сил намагаються врятуватися від вильоту, то бергамці – за крок від потрапляння в Лігу Європи. Аби здійснити мрію, гостей цілком влаштує і нічия. Натомість, Емполі потрібно лише вигравати. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

9. Валенсія – Вільяреал, Іспанія, 38 тур

Аби гарантовано фінішувати в зоні єврокубків, Вільяреалу потрібно перемагати на «Местальї». Втім, виконати це завдання, вочевидь, буде не просто. По-перше, «жовта субмарина» не може виграти вже 2 тури поспіль, а по-друге – «кажани» нині виглядають надзвичайно боєздатним колективом і без бою точно не здадуться. Тим більше, що в матчі першого кола Валенсія вже перемагала Вільяреал на виїзді. Чи вдасться виграти вже на власному полі?

10. Сельта – Реал Сосьєдад, Іспанія, 38 тур

Сельту продовжує лихоманити. В 9 попередніх турах галісійці здобули лише одну перемогу. Натомість, поразок було одразу 8. Скористатися не кращою формою «небесних» налаштований Реал Сосьєдад, який рветься в єврокубки. Чи вдасться сан-себастьянцям взяти 3 очки у Віго, чи все ж Сельта реабілітується за останні невдачі?

11. Янг Бойз – Базель, Швейцарія, 34 тур

Базель, уже традиційно для себе, достроково став чемпіоном Швейцарії і в заключних турах грає вже без особливої мотивації. І це позначається на результатах. Приміром, у 5 попередніх турах «червоно-блакитні» здобули лише одну перемогу при 4 нічиїх. Чи вдасться Янг Бойз скористатися відсутністю турнірної мотивації в гостей, завдавши Базелю 2 поразки в нинішньому чемпіонаті?

12. Рапід Відень – Штурм, Австрія, 34 тур

Як Штурм не старався, проте по-справжньому вклинитись в чемпіонську гонку не зумів. А попереду – традиційно не простий виїзд у Відень на побачення з Рапідом. Віденці з 3 матчів нинішнього чемпіонату проти Штурму жодного не виграли – 2 поразки та одна нічия. Чи вдасться їм виграти цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 21 травня.


Ми у Viber!