0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 692 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпроноз».

1. Ренн – Монако, Франція, 38 тур

Вже в офіційному статусі чемпіона Франції, Монако вирушить до Ренна, де зустрінеться з місцевим однойменним клубом. «Червоно-чорні» - звичайний середняк чемпіонату, який, втім, непогано проводить фініш сезону. Але Ренну не зрівнятися з монегасками, які виграли кожен з 11 попередніх матчів Ліги 1 і тепер збираються завершити змагання на мажорній ноті. В 6 останніх виїзних матчах проти Ренна Монако здобуло лише одну перемогу. Чи вдасться підопічним Леонарду Жардіма отримати 3 очки тут в чемпіонському для себе сезоні?

2. Ліон – Ніцца, Франція, 38 тур

Як для Ліона, так і для Ніцци матч заключного туру не має жодного турнірного значення. Команди вирішили усі завдання ще раніше: «ткачі» гарантували собі 4 місце, а «орлята» фінішують сходинкою вище, вперше в історії здобувши путівку до Ліги чемпіонів. Значно краще свої останні матчі проводить Ліон, який здобув 3 перемоги поспіль, у той же час «червоно-чорні» пригальмували, зазнавши в 2 попередніх турах такої ж кількості поразок. Чи продовжать ліонці свою переможну ходу?

3. Лор’ян – Бордо, Франція, 38 тур

Здобувши лише одне очко в 3 попередніх турах, Лор’ян опинився у дуже неприємній для себе ситуації. «Мерлузові» опустилися в зону перехідних матчів між дивізіонами, а в разі невдачі в заключному турі – можуть впасти ще нижче. Ситуацію врятує лише перемога над Бордо, якому, втім, очки потрібні не менше. «Жирондинці» звели лише унічию 3 свої останні поєдинки, але усе ще сподіваються випередити Марсель в боротьбі за місце в єврокубках. Хто виявиться переконливішим у цій дуелі?

4. Нансі – Сент-Етьєн, Франція, 38 тур

Демонструючи жахливі результати, за останній місяць Нансі не лише потрапив до зони вильоту, але й опустився на останнє місце таблиці. Ця подія трапилася тиждень тому, коли «біло-червоні» поступилися в гостях Діжону. За таких умов, врятувати команду від пониження в класі може лише диво. Серйозно здав власні позиції за останній час і Сент-Етьєн, який здобув тільки очко в 3 попередніх турах. Що зуміють продемонструвати «зелені» у виїзному матчі проти головного аутсайдера Ліги 1?

5. Тулуза – Діжон, Франція, 38 тур

Кінцівку нинішнього чемпіонату Тулуза проводить не найкращим чином. В попередніх 12 турах «фіолетово-білі» спромоглися здобути тільки одну перемогу. Втім, очок, здобутих раніше, команді цілком вистачає, щоб спокійно перебувати в середині таблиці. А от Діжону спокійного життя ніхто не обіцяє. «Червоно-чорно-білі» вибралися із зони вильоту, здобувши 7 очок в 4 останніх матчах, але ризикують знову туди потрапити в разі поразки в заключному турі. Чи врятується Діжон від пониження у класі?

6. Лілль – Нант, Франція, 38 тур

Лілль значно збавив оберти у порівнянні з попереднім сезоном, перетворившись на звичайного середняка Ліги 1. Програли «доги» і 2 свої попередні матчі, нічого не зумівши протиставити Мецу та Монако і навіть не забивши жодного м’яча цим командам. Цього разу Ліллю протистоятиме Нант, який тільки зараз знайшов свою гру. «Канарки» виграли 3 з 4 попередніх матчів, однак претендувати на щось серйозне вже не встигнуть. Чим завершиться протистояння, яке можна назвати напівтовариським?

7. Айнтрахт – Лейпциг, Німеччина, 34 тур

Відвертий спад, який переживає Айнтрахт – ніяк не скінчиться. Франкфуртці виглядають зовсім невиразно, зазнавши 3 поразок поспіль. Тепер в останній грі сезону «орли» поміряються силами з головним відкриттям Бундесліги – Лейпцигом. «Бики» уже вирішили усі свої завдання, достроково посівши 2 місце, а разом з ним – здобувши і путівку до групового турніру Ліги чемпіонів. Тиждень тому Лейпциг поступився чемпіону – Баварії. Чи повернуться «бики» на шлях перемог?

8. Гамбург – Вольфсбург, Німеччина, 34 тур

Безвиграшна серія тривалістю в 5 матчів може дорого коштувати Гамбургу. У цих зустрічах «динозаври» здобули тільки 2 очки і наразі знаходяться в зоні перехідних матчів. Щоправда, «чорно-сині» ще можуть піднятися вище, якщо здолають свого сусіда по таблиці – Вольфсбург. «Вовки» мають усього на 2 пункти більше. Вони непогано проводять останні зустрічі чемпіонату, з усіх сил намагаючись врятуватися від пониження у класі. У Гамбургу «зелено-білих» влаштує і нічия. Чи зуміють підопічні Андріса Йонкера її здобути?

9. Інгольштадт – Шальке, Німеччина, 34 тур

Після 2 років перебування у першій Бундеслізі, Інгольштадт достроково залишив клас найсильніших. Кожен з 3 своїх попередніх поєдинків «чорні» завершили унічию, але вище передостаннього місця таблиці їм уже не піднятися. Аж ніяк не може бути задоволений своїм нинішнім становищем і Шальке. Діючи дуже нестабільно, гельзенкірхенці провалили нинішній сезон, перетворившись на середняка чемпіонату. Яким виявиться прощання Інгольштадта з елітою німецького футболу?

10. Депортиво – Лас-Пальмас, Іспанія, 38 тур

Депортиво докладає усіх зусиль, щоб зупинити власне падіння, але виходить поки це у ла-корунців не найкращим чином. Команда не може перемогти вже більше місяця, набравши тільки 2 очки в 5 попередніх турах. Якби чемпіонат тривав трохи довше – на «біло-блакитних» очікувала б боротьба за виживання, але зараз їм уже нічого не загрожує. Невдалий фініш видає і Лас-Пальмас, в пасиві якого – 4 поразки поспіль. Який результат принесе нам зустріч у Ла-Коруньї?

11. Спортинг (Хіхон) – Бетис, Іспанія, 38 тур

Навіть 2 перемоги поспіль на фініші сезону не врятували хіхонський Спортинг від вильоту з Прімери. Свої можливості «червоно-білі» втратили значно раніше, коли провалювали один поєдинок за іншим. Останнім суперником астурійців у еліті стане Бетис, який вже давно втратив інтерес до чемпіонату. Серію з 3 поразок поспіль «біло-зелені» перервали лише в минулому турі, коли вдома розійшлися миром з мадридським Атлетико. Чи зможе хіхонський Спортинг гучно гримнути дверима на прощання?

12. Леганес – Алавес, Іспанія, 38 тур

Леганесу та Алавесу, які рік тому синхронно пробилися до Прімери з Сегунди, вдалося втриматися у класі найсильніших. Перші це зробили завдяки потужному фінішу, коли програли тільки раз в 4 попередніх турах. А от «славні» весь чемпіонат провели дуже впевнено і переконливо. Нині вони можуть похвалитися серією з 6 матчів без поразок і місцем у першій десятці таблиці. Безумовно, і фінішувати віторійці прагнуть на мажорній ноті. Чи дозволить їм це зробити Леганес?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 20 травня.


Ми у Viber!