0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 691 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Шахтар – Динамо Київ, Кубок України, фінал (Харків)

Донецький Шахтар без особливих проблем виграв у Динамо чемпіонську гонку в УПЛ і тепер збирається тріумфувати і в Кубку України. Підстави сподіватись на успіх у «гірників» справді є. Команда Пауло Фонсеки не програє киянам ось уже 3 матчі поспіль, 2 з яких були виграні. Чи вдасться «біло-синім», попри очікування скептиків, здивувати донеччан і взяти реванш за останні невдачі перемогою в Кубку України?

2. Саутгемптон – Манчестер Юнайтед, Англія, 28 тур

Манчестер Юнайтед, схоже, цілком і повністю сконцентрувався на перемозі в Лізі Європи, де вже дістався фіналу. Натомість, в АПЛ «червоні дияволи» не можуть виграти ось уже 4 матчі поспіль, 2 останні з яких були програні. Чи вдасться манкуніанцям перервати смугу невдач у виїзному протистоянні із впертим Саутгемптоном?

3. Лестер – Тоттенхем, Англія, 34 тур

Якщо в минулому сезоні Лестер став чемпіоном Англії, то в нинішньому – заледве врятувався від вильоту. Втім, на фініші чемпіонату команда Крейга Шекспіра набрала прекрасний темп і в домашньому протистоянні з Тоттенхемом обов’язково спробує перемогти. Тим більше, що «шпори» вже гарантували собі «срібло» та пряму путівку в Лігу чемпіонів, тож особливої турнірної мотивації вже не мають. Чи стане ця обставина додатковою перевагою «лис»?

4. Шарлеруа – Андерлехт, Бельгія, плей-офф, 9 тур

Андерлехт близький до чемпіонства, а перемога над Шарлеруа гарантує «пурпурово-білим» омріяний титул. Втім, очікувати на легку прогулянки брюссельцям, вочевидь, не варто. Хоча б з огляду на те, що «червоні» будуть надзвичайно мотивовані, адже борються за путівку в Лігу Європи. До того ж, зовсім нещодавно Шарлеруа вже перемагало Андерлехт і, вочевидь, спробує зробити це знову. Чи все ж гості легко підтвердять статус фаворита?

5. Остенде – Брюгге, Бельгія, плей-офф, 9 тур

Минулої неділі Брюгге не зумів дотиснути вдома Андерлехт – нічия 1:1 і, схоже, остаточно втратив шанси захистити чемпіонський титул. Утім, здаватися – не в характері «синьо-чорних», тож у виїзній зустрічі проти Остенде вони обов’язково спробують перемогти. Чи погодяться на це господарі, які все ще можуть фінішувати в зоні Ліги Європи?

6. Кортрейк – Локерен, Бельгія, плей-офф, 9 тур

Протистояння міцних середняків чемпіонату Бельгії, які вже ні за що особливо не борються. В нинішньому сезоні суперники встигли зіграти вже 3 матчі. Якщо в регулярному сезоні вони обмінялися домашніми перемогами, то перший поєдинок в плей-офф на полі Ловерена завершився нульовим миром. Як усе складеться в Кортрейку?

7. Ейпен – Мускрон, Бельгія, плей-офф, 9 тур

Якщо в регулярному сезоні Мускрон двічі розгромив Ейпен – 3:0 вдома та 4:0 на виїзді, то в плей-офф ситуація кардинально змінилась. Місяць тому льєжці зуміли взяти реванш, подужавши «червоних» в гостях – 2:0. Чи вдасться Ейпену знову взяти гору в дуелі проти Мускрона?

8. Зеніт – Краснодар, Росія, 29 тур

На фініші сезону головне завдання Зеніту – завоювати путівку в Лігу чемпіонів. Аби досягти бажаного, пітерцям у матчах, що лишились, необхідно перемагати самим та сподіватись на осічку московського ЦСКА. Втім, навіть із виконанням першого завдання у підопічних Мірчі Луческу можуть виникнути проблеми. Хоча б з огляду на те, що в 5 попередніх очних дуелях проти Краснодару Зеніт здобув лише одну перемогу. Як усе складеться для пітерців цього разу?

9. Анжи – Ростов, Росія, 29 тур

Ростов, здобувши 4 перемоги в 5 попередніх турах, повернувся в боротьбу за путівку в Лігу Європи. Втім, розслаблятися «синьо-жовтим» протипоказано, адже будь-яка осічка може стати фатальною. Чи вдасться «комбайнерам» взяти 3 очки в Махачкалі, чи все ж Анжи зупинить команда Івана Данільянця?

10. Арсенал Тула – Амкар, Росія, 29 тур

Амкар, гарантувавши собі збереження прописки в РПЛ, взявся клеїти дурня. Команда з Пермі не може перемогти ось уже 9 матчів поспіль, 5 з яких були програні. Чи варто очікувати на чергову невдачу Амкара в Тулі, де місцевому Арсеналу, аби отримати шанс врятуватись від вильоту, потрібна лише перемога?

11. Урал – Локомотив Москва, Росія, 29 тур

Урал втратив хід. Набравши лише 1 очко в 5 попередніх турах, «джмелі» зависли над небезпечною зоною. Якщо так продовжиться і далі, у команди з Єкатеринбурга можуть виникнути серйозні проблеми – як то перехідні матчі за право залишитись в РПЛ. Чи вдасться їх вирішити в протистоянні з московським Локомотивом, який останнім часом виглядає вкрай нестабільно?

12. Оренбург – Уфа, Росія, 29 тур

Оренбург не хапає зірок з неба, проте шанси врятуватися від вильоту, або ж, як мінімум, фінішувати в зоні перехідних матчів ще має. Аби виконати поставлене завдання, «газовикам» необхідно перемагати вдома Уфу, яка програла 2 останні виїзні зустрічі чемпіонату. Чи варто очікувати на 3 поспіль гостьову поразку «містян»?

Зробити свої ставки Ви можете до 17.25 середи, 17 травня.


Ми у Viber!