0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 690 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Дніпро – Карпати, Україна, 29 тур

Футболісти Дніпра намагаються врятуватися від пониження в класі. Підопічні Дмитра Михайленка не програють впродовж 12 матчів поспіль, але надто часто грають унічию, тож поки не можуть залишити зону вильоту. Усього на 2 очки «дніпрян» випереджають Карпати, які програли 2 попередні свої поєдинки. Кожен з 3 матчів нинішнього чемпіонату між «синьо-біло-блакитними» та львів’янами приносив нічийний результат. Чи визначать суперники сильнішого з 4 спроби?

2. Тоттенхем – Манчестер Юнайтед, Англія, 37 тур

Ефектна 9-матчева переможна серія Тоттенхема підійшла до завершення у найнезручніший для цього момент. Поступившись в гостях Вест Хему, «шпори» практично втратили усі шанси на чемпіонство і змушені будуть обмежитися «сріблом» чемпіонату. Що стосується Манчестер Юнайтеда, то команда сконцентрувалася на успішному виступі в Лізі Європи, де дісталася фіналу, а от в Прем’єр-лізі не може перемогти вже впродовж 3 матчів поспіль. Чи повернеться Тоттенхем на шлях перемог після осічки в Лондоні?

3. Брюгге – Андерлехт, Бельгія, плей-офф, 8 тур

За останні тижні Брюгге вдалося скоротити відставання від Андерлехта в чемпіонській гонці до 4 очок, але цього вочевидь не достатньо. До завершення змагань залишається лише 3 тури, а «пурпурово-білі» продовжують спокійно почуватися на вершині турнірної таблиці. За таких умов, «чорно-сині» зобов’язані перемагати безпосереднього конкурента в особистій зустрічі і розраховувати після цього на втрату очок брюссельцями ще й в одному з 2 заключних матчів. Чи встоїть Андерлехт під натиском поки ще діючого чемпіона?

4. Рома – Ювентус, Італія, 36 тур

Тиждень тому Ювентус втратив можливість достроково здобути чергове скудетто, оскільки обмежився лише нічийним результатом в домашньому дербі з Торино. Тепер «стара синьйора» розраховує оформити чемпіонство в протистоянні зі своїм найближчим переслідувачем – Ромою. От тільки «вовкам» очки потрібні не менше. Римляни ведуть відчайдушну боротьбу з Наполі за 2 місце і наразі випереджають неаполітанців усього на один пункт. Чим завершиться протистояння лідерів Серії «А»?

5. Торино – Наполі, Італія, 36 тур

Середняк італійського чемпіонату Торино не знає гіркоти поразок впродовж 7 матчів поспіль. От тільки виграли «бики» лише 2 з цих поєдинків, усі інші зустрічі звівши унічию, в тому числі – і кожен з 4 попередніх домашніх матчів у рамках Серії «А». Цього разу туринці поміряються силами з Наполі, який сподівається напряму пробитися до групового турніру Ліги чемпіонів. Але для цього «партенопеї» потрібно випереджати Рому, що знаходиться сходинкою вище. Наскільки успішно підопічні Мауріціо Саррі виступлять у Турині?

6. Палермо – Дженоа, Італія, 36 тур

Навіть 4 очки, здобуті у 2 попередніх турах, не врятували Палермо від вильоту в Серію «В». Тож матчі заключних 3 турів уже не матимуть для «рожево-чорних» жодного турнірного значення. А от Дженоа продовжує боротьбу за збереження прописки в еліті ще на один сезон. Після несподіваної домашньої перемоги над Інтером, шанси «грифонів» врятуватися  розглядаються, як досить непогані. Чи зуміють значно більш мотивовані генуезці здолати одного з головних аутсайдерів ліги?

7. Кротоне – Удінезе, Італія, 36 тур

З початку квітня Кротоне неначе підмінили. Раніше безпорадний аутсайдер Серії «А» не програє вже впродовж 6 матчів поспіль, вигравши 4 з цих поєдинків. Але навіть такі оптимістичні результати не дозволяють поки «акулам» вибратися із зони вильоту. Цього разу Кротоне поміряється силами з середняком ліги – Удінезе. «Зебри» останнім часом ні на що не претендують і рідко тішать власних прихильників перемогами. Чи продовжать «акули» свою тривалу безпрограшну серію?

8. Бордо – Марсель, Франція, 37 тур

Переможна серія Бордо підійшла до завершення. В 2 попередніх турах «жирондинці» обмежилися лише нічийними результатами, не зумівши здолати Діжон та Сент-Етьєн. Таким чином, команда втратила місце в зоні Ліги Європи, пропустивши вперед Марсель. «Провансальці», у свою чергу, знаходяться на ходу. Вони не знають гіркоти поразок впродовж 9 матчів Ліги 1 поспіль і не збираються цим обмежитися. Як зіграють між собою безпосередні конкуренти в боротьбі за одну з путівок до Ліги Європи?

9. Монпельє – Ліон, Франція, 37 тур

Кінцівку чемпіонату Монпельє проводить просто жахливо. «Паладіни» не лише програли кожен з 3 попередніх матчів чемпіонату, але й не спромоглися забити у них хоча б один гол. Тепер у 2 турах, що залишилися, команді потрібно набрати одне очко, щоб гарантувати собі мсце в Лізі 1 на наступний сезон. Завдання ж Ліона – значно серйозніші. «Ткачі» не зуміли пробитися до фіналу Ліги Європи і тепер в заключних турах змагатимуться за збереження 4 місця у чемпіонаті Франції. Чим завершиться дуель команд з різних полюсів таблиці?

10. Мец – Тулуза, Франція, 37 тур

До свого особистого протистояння Мец та Тулуза підійшли з однаковою кількістю очок у активі, але в різному психологічному стані. «Темно-бордові» після тривалої смуги невдач, здобули 2 перемоги поспіль, у той же час Тулуза виглядає дуже невиразно. «Фіолетово-білі» не можуть виграти впродовж 5 турів поспіль, здобувши за цей час лише 2 очки. У нинішньому сезоні Мец вже двічі був сильнішим за Тулузу – в Кубку ліги та чемпіонаті. Чи здолають «темно-бордові» знову зручного суперника?

11. Кан – Ренн, Франція, 37 тур

Тиждень тому Кан здобув одну зі своїх найважливіших перемог в сезоні. Успіх у виїзній грі з Тулузою допоміг «червоно-синім» не лише перервати 8-матчеву безпрограшну серію, але й залишити зону перехідних матчів між дивізіонами. Наразі для Кана важливо не збавляти оберти, щоб знову не опинитися в небезпеці. Натомість Ренн уже ні на що не претендує. «Червоно-чорні» міцно тримаються в середині таблиці, де й завершать чемпіонат у будь-якому разі. Чи під силу Кану обіграти такого суперника?

12. Бастія – Лор’ян, Франція, 37 тур

За 2 тури до завершення чемпіонату Бастія продовжує посідати останнє місце таблиці, але ще має певні шанси врятуватися від пониження у класі. Для цього корсиканцям потрібно брати максимальну кількість очок самим і очікувати на осічку конкурентів. От тільки Лор’яну, який цього разу протистоятиме Бастії, очки потрібні не менше. «Мерлузові» хоча й знаходяться поза зоною вильоту, але також ризикують туди потрапити у разі невдалих результатів у останніх матчах. Аргументи кого з опонентів виявляться вагомішими?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 14 травня.


Ми у Viber!