0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 689 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Лейпциг – Баварія, Німеччина, 33 тур

Баварія вже в статусі чемпіона гостюватиме в Лейпцигу, де зустрінеться із сенсаційним новачком та головним відкриттям сезону в БундесЛізі. «Бикам», аби гарантувати собі 2 місце, а разом з ним – срібні медалі чемпіонату, цілком вистачить і нічиєї. Чи вдасться підопічним Ральфа Хазенхюттля підтвердити свої високі амбіції, продовжити власну безпрограшну серію до 8 матчів у дуелі проти кращою команди Німеччини?

2. Аугсбург – Борусія Дортмунд, Німеччина, 33 тур

Дортмунд, здолавши в попередньому турі Хоффенхайм, вийшов на чисте 3 місце, яке гарантує пряму путівку в Лігу чемпіонів. Утім, спочивати на лаврах футболістам Борусії ще зарано, а попереду – не простий вояж до Аугсбурга. «Фюггери» продовжують відчайдушну боротьбу за виживання, тож, безперечно, будуть надзвичайно мотивовані. Чи вистачить у баварців сил та натхнення, аби зупинити команду Томаса Тухеля?

3. Вольфсбург – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 33 тур

Вольфсбург грається з вогнем. Якщо в минулому сезоні «вовки» дісталися чвертьфіналу Ліги чемпіонів, то нині вони – лише аутсайдер БундесЛіги , який за несприятливих обставин усе ще може попрощатися з елітним дивізіоном. Аби не сталося біди, підопічним Андріса Йонкера необхідно перемагати Менхенгладбах. Та чи погодяться з цим «жеребці», які все ще мають можливість завоювати путівку в єврокубки?

4. Байер – Кельн, Німеччина, 33 тур

Кельн продовжує претендувати на єврокубкову зону, тож до Леверкузена їде виключно за перемогою. Втім, розраховувати на теплий прийом «козлам», вочевидь, не варто. Байер, хоч і переживає глибокий спад, мотивації не позбавлений, а перемога, фактично, гарантує «фармацевтам» збереження прописки в БундесЛізі. Чи буде у Байера спокійне життя через тиждень у заключному турі?

5. Вердер – Хоффенхайм, Німеччина, 33 тур

Вердер не програвав в БундесЛізі 11 матчів поспіль, 9 з яких були виграні. Втім, у попередньому турі ця прекрасна серія перервалася – на виїзді бременці поступилися Кельну. Щоправда, шанси завоювати путівку в єврокубки «музики» ще зберігають, тож у домашній зустрічі проти Хоффенхайма спробують записати до свого активу повноцінні 3 очки. Втім, «селяни» від перемоги також не відмовляться, адже все ще можуть потіснити Дортмунд з 3 місця, а це – гарантія участі в груповому етапі Ліги чемпіонів. Кому посміхнеться удача в цьому протистоянні?

6. Майнц – Айнтрахт Франкфурт, Німеччина, 33 тур

Майнц, набравши 5 очок в 4 попередніх турах, залишив небезпечну зону, проте розслаблятися поки що зарано – конкуренти зовсім поруч. Аби уникнути вильоту, або ж то зайвих клопотів у вигляді перехідних матчів, «карнавальникам» необхідно здолати опір уже немотивованого Айнтрахта. Чи впораються господарі із цим завданням?

7. Дармштадт – Герта, Німеччина, 33 тур

Дармштадт – команда парадоксів. Коли ще була можливість врятуватися від вильоту, «лілії» програвали матч за матчем. Натомість, втративши навіть теоретичні шанси на порятунок, гессенці здобули 3 перемоги поспіль, а в попередньому турі заледве не відібрали очки на виїзді в самої Баварії, не реалізувавши пенальті на останніх хвилинах зустрічі. Тепер на Дармштадт очікує домашнє побачення із Гертою, яка, попри останні невдачі, продовжує претендувати на путівку в Лігу Європи. Чи вдасться берлінцям роздобути 3 очки в дуелі із аутсайдером, який, схоже, прагне грюкнути дверима на прощання з БундесЛігою?

8. Сток Сіті – Арсенал, Англія, 37 тур

Востаннє Арсенал перемагав на «Британії» ще 7 років тому. Відтоді «каноніри» 6 разів гостювали в лігві «гончарів» і жодного разу не виграли – 3 поразки і стільки ж нічиїх. Зіпсувати життя лондонцям Сток налаштований і цього разу. Чи знайдуться в підопічних Арсена Венгера, які рвуться в Лігу чемпіонів, ефективні контраргументи?

9. Міддлсбро – Саутгемптон, Англія, 37 тур

Після поразки від Челсі Міддлсбро втратив навіть теоретичні шанси на порятунок. Тепер «боро» не залишається нічого іншого, окрім як спробувати грюкнути дверима на прощання з АПЛ і заодно – подякувати вболівальникам за підтримку протягом сезону. Чи вдасться господарям «Ріверсайду» реалізувати свої плани на гру, чи все ж Саутгемптон завдасть Міддлсбро чергової поразки?

10. Сандерленд – Суонсі, Англія, 37 тур

У попередньому турі Сандерленд нарешті перервав гнітючу 10-матчеву серію без перемог – на виїзді «чорні коти» перейшли дорогу «тиграм» з Халл Сіті. Втім, успіх прийшов надто пізно – команда Девіда Мойеса втратила всі шанси на збереження прописки в АПЛ. Натомість, Суонсі близький до порятунку. За 2 тури до фінішу валлійцям вдалося залишити зону вильоту, а 3 очки на «Стедіум оф Лайт» наблизять «лебедів» до мети ще ближче. Чи стане немотивований Сандерленд легкою жертвою для Суонсі?

11. Фіорентина – Лаціо, Італія, 36 тур

В останні роки Фіорентина стала однією з улюблених жертв для Лаціо. Римляни перемагали «фіалок» у 5 з 6 попередніх очних дуелей. На 3 очки «орли» можуть розраховувати і цього разу. Флорентійці на фініші сезону розгубили форму і недавні поразки від аутсайдерів Емполі та Палермо – найкраще тому підтвердження. Чи вдасться гостям зі столиці виграти на «Артеміо Франкі»?

12. Аталанта – Мілан, Італія, 36 тур

Казка Аталанти продовжується і, схоже, бергамці таки завоюють путівку в Лігу Європи. Аби спробувати себе в єврокубках, «синьо-чорним» буде достатньо не програти Мілану. І такий сценарій, зважаючи на жахливу форму «червоно-чорних», виглядає цілком реальним. Чи вдасться Аталанті підтвердити статус фаворита зустрічі, продовживши без виграшну серію Мілана до 5 матчів?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 13 травня.


Ми у Viber!