0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 688 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ювентус – Монако, Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Здолавши Монако в гостях з рахунком 2:0 у першій півфінальній грі, Ювентус довів, що є одним з головних претендентів на перемогу в Лізі чемпіонів. Тепер «стрій синьйорі» потрібно підтвердити в рідному Турині свою перевагу над монегасками. Але підопічні Леонарду Жардіма не здаються. Вони зовсім не проти стати першою командою, якій вдалося забити у ворота Ювентуса в плей-офф Ліги чемпіонів. Чи під силу Монако гучно гримнути дверима на прощання?

2. Атлетико (Мадрид) – Реал (Мадрид), Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Тиждень тому мадридський Реал розгромив своїх земляків із Атлетико на власному полі – 3:0, зовсім позбавивши інтриги матч-відповідь. Та й взагалі, «вершкові» знаходяться на підйомі, вигравши 7 з 8 попередніх матчів різних змагань. З іншого боку, на «Вісенте Кальдероні» «королівському клубу» грати завжди важко, та й мадридський Атлетико прагнутиме помститися команді Зінедіна Зідана за приниження тижневої давнини. Чим завершиться чергове мадридське дербі?

3. Ліон – Аякс, Ліга Європи, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Усі попередні раунди плей-офф Ліги Європи Ліон долав у першу чергу завдяки успішній грі в домашніх матчах. Але цього разу перед «ткачами» постало надзвичайно складне завдання – їм слід відігратися після поразки 1:4 від Аякса в гостях. Зважаючи на нестабільні виступи французів у останніх поєдинках, віриться у це важко. А от молода амстердамська команда продовжує приємно дивувати. Чого тільки вартий прохід Аяксом німецького Шальке в 1/4 фіналу. Як зіграють «червоно-білі» в Ліоні?

4. Саутгемптон – Арсенал, Англія, 26 тур

Хоча середняк англійського чемпіонату Саутгемптон в матчах, що залишилися, зовсім позбавлений турнірної мотивації, «святим» дуже подобається відбирати очки в грандів. Так кілька днів тому підопічні Клода Пюеля зіграли унічию з Ліверпулем в гостях. Тепер до Саутгемптона завітає Арсенал, який ще не втратив остаточно надій зачепитися за місце в зоні Ліги чемпіонів. У цьому поєдинку «канонірів» влаштує лише перемога. Але чи погодяться на подібний результат «святі»?

5. Абердин – Селтик, Шотландія, 36 тур

Як Абердин, так і Селтик вже вирішили усі свої завдання на сезон. «Червоні» впевнено посідають 2 місце турнірної таблиці і навряд чи ним поступляться, а «кельти» - достроково гарантували собі чергове чемпіонське звання. Проте зупинятися на досягнутому футболісти з Глазго не збираються. Вони прагнуть завершити чемпіонат без єдиної поразки в пасиві. Зважаючи на календар заключний матчів, Абердин – єдиний, хто зможе засмутити підопічних Брендона Роджерса. Як зіграють між собою лідери шотландського футболу?

6. Стандард – Мехелен, Бельгія, плей-офф, 8 тур

Стандард переживає серйозну кризу. Льєжці виграли лише один матч чемпіонату з попередніх 11, знаходячись на останньому місці власної групи плей-офф за вихід до Ліги Європи. А от Мехелен – один з реальних претендентів на путівку до 2 за престижністю єврокубка. От тільки останнім часом «малинці» дещо пригальмували. Здобувши тільки очко в 2 попередніх турах, вони втратили лідерство у своїй шістці. Чи до снаги Мехелену відсвяткувати перемогу в Льєжі?

7. Газелек (Аяччо) – Ланс, Франція, Ліга 2, 37 тур

Ще в минулому сезоні Газелек виступав у найвищому дивізіоні французького футболу. Зараз же команда перетворилася на середняка Ліги 2. Навіть потужний фініш «червоно-синіх» навряд чи їм допоможе піднятися вище, ніж вони зараз знаходяться. А от Ланс шанси на підвищення у класі усе ще зберігає. Для цього «криваво-золотим» потрібно брати максимум очок в матчах, що залишилися і розраховувати на осічки головних конкурентів. Наскільки успішним виявиться візит Ланса до Аяччо?

8. Тур – Гавр, Франція, Ліга 2, 37 тур

Тур у відмінному стилі проводить кінцівку чемпіонату. Ефектна безпрограшна серія тривалістю в 10 матчів дозволила «блакитно-чорним» залишити компанію головних аутсайдерів. Перемога ж в грі з Гавром дозволить Туру офіційно гарантувати собі збереження прописки в Лізі 2 на наступний сезон. Що ж стосується «небесних і темно-синіх», то їм очки в матчах, що залишилися, не дуже потрібні. Чи вдасться Туру достроково вирішити усі свої завдання?

9. Ред Стар – Сошо, Франція, Ліга 2, 37 тур

Зазнавши цілої серії болючих поразок, Ред Стар, який перебуває в зоні вильоту, надто пізно кинувся виправляти становище. Хоча в останніх турах «зірки» й намагаються чіплятися за очки, уже далеко не все залежить від них самих. Ред Стару потрібно не лише здобувати 2 перемоги, але й очікувати на те, що Осер, що знаходиться сходинкою вище, усім програватиме. «Зіркам» пощастило, що Сошо, яке їм протистоятиме, уже дограє нинішній чемпіонат. Чи здолає Ред Стар суперника, якому нічого не потрібно?

10. Орлеан – Клермон, Франція, Ліга 2, 37 тур

Підвищившись у класі рік тому, нині Орлеан докладає усіх зусиль, щоб закріпитися у Лізі 2. Команда впевнено виграла 2 попередні матчі і наразі знаходиться за межами зони вильоту. Але заспокоюватися «жовто-червоним» вочевидь рано – у спину продовжують дихати аутсайдери. За таких умов, ключовим має стати поєдинок Орлеана з Клермоном, який має тільки на один пункт більше і також дуже потребує турнірних очок. Чи визначать суперники переможця в цій дуелі?

11. Англія (до 17) – Нідерланди (до 17), Євро-2017 (до 17, Хорватія)

Впевнено вигравши обидва попередні поєдинки, юнацька збірна Англії достроково оформила вихід до чвертьфіналу чемпіонату Європи. Але щоб вийти туди з першого місця, «трьом левам» слід грати як мінімум унічию в заключній зустрічі – з Нідерландами. «Помаранчева молодь», у свою чергу, здобула 4 очки в 2 стартових турах, не зумівши переграти Норвегію і тепер змушена битися за результат з британцями. Як зіграють між собою головні фаворити групи «D» юнацького Євро?

12. Україна (до 17) – Норвегія (до 17), Євро-2017 (до 17, Хорватія)

Виступ юнацької збірної України в фінальній частині чемпіонату Європи перетворився на суцільне розчарування. «Жовто-сині» поступилися Нідерландам та Англії, не забивши жодного м’яча та достроково втративши будь-які шанси на продовження боротьби. А от Норвегія, що має у своєму активі одне очко, ще має можливість піднятися на 2 сходинку. Для цього «червоно-біло-синім» слід перемагати українців з якомога більшим рахунком і очікувати на поразку нідерландців. Чи зіпсує команда Сергія Попова плани скандинавів?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 9 травня.


Ми у Viber!