0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 687 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Арсенал – Манчестер Юнайтед, Англія, 36 тур

Вперше за багато років Арсенал ризикує залишитися без Ліги чемпіонів. Команда Арсена Венгера посідає аж 6 місце турнірної таблиці Прем’єр-ліги, незвично часто, як для себе, поступаючись суперникам. Сходинкою вище за «канонірів» розташувався Манчестер Юнайтед, який також не може похвалитися стабільністю. «Червоні дияволи» нікому не програють в чемпіонаті ще з жовтня минулого року, але при цьому надто часто грають унічию. Чи під силу Арсеналу перервати тривалу безпрограшну серію манкуніанців?

2. Мілан – Рома, Італія, 35 тур

Мілан виглядає не найкращим чином. У 3 попередніх турах «червоно-чорні» здобули усього 2 очки, а тиждень тому не зуміли здолати в гостях навіть одного з аутсайдерів – Кротоне. Таким чином, команда Вінченцо Монтелли значно ускладнила свої шанси на потрапляння навіть до зони єврокубків. Розчарувала тиждень тому і Рома. «Вовки» поступилися в римському дербі Лаціо, хоча усе ще продовжують утримувати 2 місце таблиці. У 2 попередніх особистих зустрічах Рома перемагала Мілан. Як буде цього разу?

3. Дженоа – Інтер, Італія, 35 тур

Дженоа продовжує розчаровувати власних прихильників. Команда не перемагає вже впродовж 7 матчів, здобувши у цих поєдинках усього одне очко. Якщо найближчим часом нічого не зміниться – «грифонам» загрожує боротьба за виживання, адже від зони вильоту їх відділяє всього 6 очок. Не менш серйозні ігрові проблеми переживає і Інтер. Безвиграшна серія «чорно-синіх» сягнула 6 поєдинків, тож про путівку до єврокубків уже можна забути. Чи вдасться міланцям повернутися на шлях перемог?

4. Сассуоло – Фіорентина, Італія, 35 тур

Прогрес у грі Сассуоло – очевидний. «Чорно-зелені», які ще місяць тому виглядали просто жахливо, не програють вже впродовж 4 поєдинків поспіль, по 2 рази перемігши та зігравши унічию. Тепер на Сассуоло, що наразі не вирішує жодних турнірних завдань, очікує побачення з нестабільною Фіорентиною. «Фіалки» виграли тільки один матч чемпіонату з попередніх 4, передчасно вибувши з боротьби за високі турнірні позиції. Чим завершиться протистояння 2 не надто мотивованих суперників?

5. Емполі – Болонья, Італія, 35 тур

Головне завдання Емполі – врятуватися від пониження в класі. Не так давно «сині» здивували багатьох, впродовж 2 турів обігравши Фіорентину та Мілан. Але поступившись в минулому турі Сассуоло, вони знову наблизилися до зони вильоту на відстань у 4 очки. Значно спокійніше почуває себе Болонья, яка вже давно гарантувала собі збереження прописки у Серії «А». Тиждень тому «червоно-сині» перервали 4-матчеву безвиграшну серію, розгромивши Удінезе. Чи до снаги Емполі здолати такого суперника?

6. Пескара – Кротоне, Італія, 35 тур

Рік тому ці команди разом вийшли до Серії «А», а зараз так же дружно можуть знову опуститися до 2 за силою італійського дивізіону. Пескара, що йде останньою, уже втратила будь-які шанси залишитися в еліті. А от Кротоне, що також знаходиться в зоні вильоту, чіпляється за будь-яку можливість вижити. У квітні «акул» немов підмінили. Вони видали серію з 5 матчів без поразок, яка триває й нині. Чи здобуде Кротоне максимальний результат ще й у зустрічі з головним невдахою Серії «А»?

7. Фрайбург – Шальке, Німеччина, 32 тур

Фрайбург належить до чисельної групи команд, які ведуть боротьбу за місця в зоні Ліги Європи. Останнім часом команда Крістіана Штрайха чергує домашні перемоги з виїзними поразками, тож поки знаходиться за межами першої шістки. Цього разу Фрайбургу протистоятиме Шальке, що в нинішньому сезоні перетворився на звичайного середняка першої Бундесліги. 2 попередні поєдинки між цими суперниками завершувалися унічию. Як буде цього разу?

8. Гамбург – Майнц, Німеччина, 32 тур

На початку весни Гамбург доклав максимум зусиль, щоб залишити зону вильоту і відірватися від неї на безпечну відстань. Однак нещодавно у «динозаврів» розпочалася чергова криза. Вони програють впродовж 3 матчів поспіль, знову опинившись в зоні перехідних матчів. Стільки ж очок, як і Гамбург, має у своєму активі Майнц. «Карнавальники» виступають вкрай нестабільно, хоча й зіграли не так давно унічию з самою Баварією. Чи вдасться Гамбургу перемогти та заодно випередити Майнц в турнірній таблиці?

9. Ліон – Нант, Франція, 36 тур

Практично втративши шанси на вихід до фіналу Ліги Європи, Ліон саме має нагоду згадати про національний чемпіонат Франції, де «ткачам» ще доведеться поборотися за те, щоб втриматися на 4 місці. 2 свої попередні домашні поєдинки Ліон програв і зараз налаштовується взяти максимальний результат у матчі з Нантом. «Канарки», у свою чергу, позбавлені турнірної мотивації, але в останніх турах виглядають досить непогано. Очевидно, що перемога значно більше потрібна Ліону. Чи зможуть «ткачі» її здобути?

10. Марсель – Ніцца, Франція, 36 тур

Завдяки серії з 8 матчів без поразок, Марсель впритул наблизився до зони єврокубків. Команда виглядає дуже переконливо і повна рішучості потіснити Ліон з 4 сходинки таблиці. А от Ніцца усі свої завдання на сезон уже виконала. «Червоно-чорні» достроково гарантували собі путівку до Ліги чемпіонів, а в минулому турі вдома ефектно розібралися з діючим чемпіоном – ПСЖ. Марсель не може перемогти Ніццу впродовж 4 особистих матчів поспіль. Чи під силу «біло-блакитним» змінити статистику на свою користь?

11. Депортиво – Еспаньол, Іспанія, 36 тур

Уболівальники Депортиво аж ніяк не можуть бути задоволеними результатами, які демонструють їх улюбленці. Ла-корунці здобули тільки очко в 3 попередніх турах, не зумівши переграти навіть головного аутсайдера – Осасуну. Та все ж, перемога над Еспаньолом в нинішньому турі офіційно гарантує Депортиво збереження прописки в Прімері на наступний сезон. Каталонці, які є міцними середняками чемпіонату, також наразі зовсім не вражають. На що розраховувати «папугам» в Ла-Коруньї?

12. Зірка – Дніпро, Україна, 28 тур

Впродовж весняної частини сезону Зірка зарекомендувала себе як типово домашня команда. Футболісти з Кропивницького виграли кожен з 3 попередніх поєдинків чемпіонату, здолавши за підтримки рідних трибун навіть київське Динамо. Тепер в гості до «червоно-жовтих» завітає Дніпро. «Синьо-біло-блакитні» не програють впродовж 11 матчів Прем’єр-ліги поспіль, але надто часто грають при цьому унічию, тож продовжують знаходитися на передостанньому місці. На що поставити в цій дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 7 травня.


Ми у Viber!