0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 686 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ювентус – Торино, Італія, 35 тур

Навіть нічия в попередньому турі з Аталантою не особливо позначилася на лідируючому становищі Ювентуса. «Стара синьйора» не програє впродовж 15 матчів Серії «А» і знаходиться усього за крок до оформлення чергового чемпіонського титулу. Пригальмувати підопічних Массиміліано Аллегрі спробує Торино, для якого зіпсувати настрій «чорно-білим» - справа честі. 4 з 6 своїх попередніх матчів чемпіонату «бики» звели унічию. Чи здолає Ювентус принципового суперника?

2. Лестер – Уотфорд, Англія, 36 тур

Завдяки перемозі в минулому турі над Вест Бромвічем, Лестер не лише перервав власну 3-матчеву безвиграшну серію в чемпіонаті, але й піднявся одразу на кілька сходинок вгору, міцно закріпившись в середині таблиці. Однією з команд, які випередили «лиси», став Уотфорд. «Шершні» переживають не найкращі часи, програючи свій 3 поєдинок в 4 останніх турах. Щоправда, боротьба за виживання «жовтій армії» вже навряд чи загрожує. Як зіграють між собою середняки Прем’єр-ліги?

3. Борнмут – Сток Сіті, Англія, 36 тур

Якщо серію матчів із лідерами чемпіонату Бонмут провів не найкращим чином, то лиш тільки суперники «вишень» стали не такими серйозними – команда одразу ж повернулася на шлях перемог. Борнмут виграв 2 матчі поспіль, здолавши Міддлсбро та Сандерленд. А от Сток Сіті продовжує лихоманити. Особливо провальні результати «гончари» демонструють на виїзді, де у 6 попередніх матчах здобули тільки одне очко, не забивши при цьому жодного м’яча. На що розраховувати «червоно-білим» у Борнмуті?

4. Бернлі – Вест Бромвіч, Англія, 36 тур

Після кількох невдало проведених матчів, у минулому турі дуже нестабільному Бернлі таки вдалося відсвяткувати перемогу. В гостях «бордові» обіграли Крістал Пелас, відірвавшись від зони вильоту на безпечні 7 очок. Тепер Бернлі поміряється силами з Вест Бромвічем, який продовжує переживати справжній спад. В пасиві «дроздів» - 4 поразки поспіль, причому 3 останніх з них команда зазнала на власному полі з однаковим рахунком 0:1. Чи під силу Вест Бромвічу зачепитися за очки в Бернлі?

5. Суонсі – Евертон, Англія, 36 тур

Суонсі значно додав, здобувши 4 очки в 2 попередніх турах. Але навіть подібні результати не дозволили валлійцям залишити зону вильоту. Від рятівної 17 позиції таблиці «лебедів», як і раніше, відділяє 2 очки, а попереду – поєдинок з непоступливим Евертоном. Зрозумівши, що на путівку в єврокубки розраховувати годі, «іриски» дещо збавили оберти, задовольнившись 7 місцем. 4 з 5 останніх особистих матчів між нинішніми суперниками завершувалися унічию. Чи визначать команди сильнішу цього разу?

6. Герта – Лейпциг, Німеччина, 32 тур

Провальні результати, які Герта демонструвала місяць тому – лишилися в минулому. Нині вже тривалий час берлінці чергують домашні перемоги з виїзними поразками. Подібний графік дозволяє «стрій дамі» утримуватися в зоні єврокубків, але конкурентів у «біло-блакитних» - вистачає. А от Лейпциг проводить відмінний сезон. Дебютант першої Бундесліги, який достроково гарантував собі місце в Лізі чемпіонів, наразі може похвалитися серією з 6 матчів без поразок. Чи вдасться Герті пригальмувати одного з лідерів?

7. Айнтрахт – Вольфсбург, Німеччина, 32 тур

За кілька турів до завершення чемпіонату в Айнтрахта залишаються лише теоретичні шанси в боротьбі за одне з місць в зоні єврокубків. Тим більше, що «орли», які застрягли в середині таблиці, аж ніяк не відзначаються стабільністю. Але проблеми франкфуртців – ніщо у порівнянні з труднощами, які переживає Вольфсбург. Програвши 4 з 5 попередніх поєдинків чемпіонату, «зелено-білі» опинилися за півкроку до потрапляння до зони перехідних матчів між дивізіонами. Чи вдасться «вовкам» зупинити власне падіння?

8. Інгольштадт – Байер, Німеччина, 32 тур

В минулому турі Інгольштадт здивував багатьох, зігравши унічию в гостях з одним із лідерів чемпіонату – Лейпцигом. Але навіть подібний результат навряд чи допоможе «чорним» врятуватися від прощання з елітою. Команді, що знаходиться в зоні вильоту, потрібно ліквідувати відставання в 4 очки за 3 тури, що залишилося зіграти. Провальний, як для себе, сезон проводить і Байер. «Фармацевти» знаходяться в нижній частині таблиці і здобули лише очко в 4 попередніх турах. Чи обіграють леверкузенці одного з головних аутсайдерів?

9. Нансі – Монако, Франція, 36 тур

Нансі провалює фініш сезону. В останніх 13 турах команда спромоглася здобути усього одну перемогу, після чого опинилася в зоні вильоту, ризикуючи повернутися до Ліги 2. Важко буде Нансі розраховувати на сприятливий результат і в поєдинку з лідером чемпіонату – Монако. Підопічні Леонарду Жардіма не втрачають очок впродовж 8 поєдинків Ліги 1 поспіль. Якщо так буде і далі – монегаски мають усі шанси відібрати чемпіонський титул в ПСЖ. Чи продовжиться переможна хода Монако?

10. Лор’ян – Анжер, Франція, 36 тур

Ще кілька місяців тому Лор’ян здавалося б безнадійно посідав останнє місце турнірної таблиці французького чемпіонату. Але завдяки серії ефектних перемог «мерлузові» зуміли залишити зону вильоту. Щоб знову до неї не потрапити, команді тепер слід здобувати максимальний результат ще й у зустрічі з Анжером, який переживає не найкращі часи. «Чорно-біло-жовті» програли 5 своїх попередніх матчів, виглядаючи в них зовсім невиразно. Чи скористається Лор’ян проблемами суперника?

11. Спортинг (Хіхон) – Лас-Пальмас, Іспанія, 36 тур

Видавши безвиграшну серію тривалістю в 7 матчів, хіхонський Спортинг значно ускладнив свої шанси врятуватися від вильоту до Сегунди. Від рятівної 17 позиції «червоно-білих» відділяє 6 очок, а до фінішу сезону залишилося зіграти усього 3 тури. Не найкращі результати демонструє останнім часом і Лас-Пальмас. У 4 попередніх зустрічах «острів’яни» розжилися тільки одним очком. Але «жовто-сині» усі свої завдання вирішили ще раніше. Чи допоможе вища мотивація хіхонському Спортингу здобути максимальний результат?

12. Олімпік – Чорноморець, Україна, 28 тур

Фінальний етап чемпіонату України Олімпік розпочинав на 4 місці. Але довівши свою безвиграшну серію до 7 поєдинків донеччани опустилися на останню, 6 позицію верхнього плей-офф. Та все ж, шанси зачепитися за місце в зоні єврокубків у «біло-синіх» ще є. Для початку слід перемагати Чорноморець, що має лише на очко більше за «олімпійців». От тільки одесити також ставлять перед собою високі турнірні завдання. Що нам подарує чергове донецько-одеське протистояння?

Зробити свої ставки Ви можете до 13.55 суботи, 6 травня.


Ми у Viber!