0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 685 тиражу

1.Реал Мадрид – Атлетико Мадрид, Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу, перший матч

Реал тріумфував у 2 з 3 попередніх розіграшів Ліги чемпіонів і в обох випадках у фіналах «вершкові» перемагали Атлетико. Тепер суперники зустрінуться на стадії півфіналу і «королівський клуб» збирається знову залишити «матрацників» ні з чим. Чи вдасться підопічним Зінедіна Зідана підтвердити статус фаворита і з перемоги розпочату дуель проти «індіанців»?

2. Монако – Ювентус, Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу, перший матч

Два роки тому Монако та Ювентус уже зустрічалися в плей-офф Ліги чемпіонів. Це було на стадії чвертьфіналу і тоді перемогла «стара синьйора», яка мінімально виграла вдома та зіграла в нульову нічию на виїзді. Тепер суперники розпочинатимуть дуель у Франції, а монегаски сподіваються на реванш. Чи погодяться на це туринці, які налаштовані проти до фіналу та нарешті виграти омріяний трофей?

3. Аякс – Ліон, Ліга Європи, 1/2 фіналу, перший матч

Досі Аякс та Ліон зустрічалися лише в Лізі чемпіонів. З 4 матчів між суперниками «ткачі» не виграли жодного – 2 поразки та 2 нічиї. Не просто, вочевидь, «дітям» доведеться і цього разу, адже амстердамці в нинішній Лізі Європи виграли всі свої домашні поєдинки, а в плей-офф – і взагалі не пропустили ще жодного м’яча. Чи вдасться Аяксу покласти на лопатки і впертий Ліон?

4. Сельта – Манчестер Юнайтед, Ліга Європи, 1/2 фіналу, перший матч

Манчестер Юнайтед – головний фаворит Ліги Європи. Втім, розраховувати на легку прогулянку в протистоянні із Сельтою «червоним дияволам» навряд чи варто. Тим більше, що в Жозе Моуріньо – переповнений лазарет, а галісійці, традиційно, в рідних стінах виглядають надзвичайно переконливо. Чи вдасться манкуніанцям перемогти на негостинному «Балаїдосі»?

5. Волинь – Ворскла, Україна, 28 тур

Криза Волині продовжується. У 15 попередніх турах УПЛ лучани зазнали 13! поразок проти лише однієї перемоги. І домашня зустріч проти Ворскли нічого хорошого «хрестоносцям» не віщує. Хоча б з огляду на те, що Волинь програла полтавчанам 3 останні очні дуелі. Чи все ж підопічні Віталія Кварцяного піднесуть сюрприз?

6. Вест Хем – Тоттенхем, Англія, 36 тур

Тоттенхем продовжує гонитву за Челсі. Щоб зберегти шанси на титул, «шпорам» у виїзному протистоянні з Вест Хемом потрібно обов’язково брати 3 очки.  Втім, «молотобійці» – горішок надзвичайно міцний і розкусити його буде дуже не просто. Чи вдасться гостям підтвердити статус фаворита зустрічі і тим самим перервати 4-матчеву безпрограшну серію Вест Хема в АПЛ?

7. Сент-Етьєн – Бордо, Франція, 36 тур

На фініші сезону Бордо набрав прекрасний темп. Здобувши 6 перемог у 10 попередніх турах, жирондинці увірвались в зону єврокубків і саме тут прагнуть завершити чемпіонат. Попереду – не простий вояж до Сент-Етьєна. Перемогти на полі «зелених» Бордо не вдається з 2012 року, а це – 4 матчі поспіль, 3 з яких завершились внічию. Чи варто очікувати на мирову і в цій зустрічі?

8. Шарлеруа – Брюгге, Бельгія, плей-офф, 7  тур

Це буде вже 4 побачення команд у нинішньому сезоні. В регулярному чемпіонаті суперники обмінялися домашніми перемогами, а в плей-офф на полі Брюгге, це було три тижні тому, все завершилось миром – 1:1. Як усе складеться в лігві Шарлеруа, яке прагне потіснити «синьо-чорних» з 3 місця?

9. Морейренсе – Брага, Португалія, 32 тур

Неприємності Браги продовжуються. У 14 попередніх турах «зброярі» спромоглися здобути лише 3 перемоги і, як результат, скотилися на 4 місце в турнірній таблиці. А попереду – не простий поєдинок проти Морейренсе, яке веде відчайдушну боротьбу за виживання. Чи вдасться аутсайдеру продовжити невдачі «архієпископів»?

10. Кельн – Вердер, Німеччина, 32 тур

Ще два місяці тому Вердер був серед претендентів на виліт, але безпрограшна серія тривалістю в 11 матчів, 9 з яких були виграні, перетворила бременців на борців за зону єврокубків. Перемога в Кельні, фактично, гарантує «музикам» путівку в Лігу Європи, але подужати «козлів» у їхньому лігві Вердеру не вдається ось уже 12 років поспіль.  Чим усе завершиться цього разу?

11. Кайзерслаутерн – Санкт-Паулі, Німеччина, 32 тур

Останнім часом Санкт-Паулі перетворився для Кайзерслаутерна на дуже незручного суперника. Востаннє «червоні дияволи» перемагали «піратів» ще 3 роки тому. Відтоді суперники зіграли 4 матчі, 3 з яких виграв Санкт-Паулі і ще одна зустріч, це було в першому колі нинішнього чемпіонату, завершилась внічию. Чи вдасться Кайзерслаутерну нарешті перервати безвиграшну серію в дуелях проти «корсарів»?

12. Хайденхайм – Ганновер, Німеччина, БундесЛіга 2, 32 тур

Ганновер не полишає надій завоювати пряму путівку в елітний дивізіон, тож у зустрічі проти Хайденхайма гратиме виключно на перемогу. І такий сценарій виглядає цілком реальним. Господарі, комфортно розташувавшись всередині турнірної таблиці, фактично, втратили інтерес до чемпіонату і залюбки роздають суперникам залікові бали. Чи стане відсутність турнірної мотивації у Хайденхайма запорукою успіху «96-их»?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 2 травня.

Ми у Viber!