0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 684 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Евертон – Челсі, Англія, 35 тур

Видавши серію з 4 матчів без поразок, Евертон впритул наблизився до зони єврокубків. Тепер суперником «ірисок» буде лідер турнірних перегонів – Челсі. Зазнавши кількох поразок у квітні, підопічні Антоніо Конте впритул підпустили до себе головного конкурента в боротьбі за чемпіонство – Тоттенхем, тож ще одна осічка лондонців може коштувати їм дуже дорого. Евертон перемагав у кожному з 8 останніх домашніх матчів у рамках Прем’єр-ліги. Чи зможуть мерсисайдці здолати ще й Челсі?

2. Тоттенхем – Арсенал, Англія, 35 тур

На фініші сезону Тоттенхем набрав відмінну ходу. «Шпори» виграли 8 попередніх матчів у рамках чемпіонату і не збираються на цьому зупинятися. Від лідера турнірних перегонів – Челсі – команду Маурісіо Почеттіно відділяє усього 4 очки, тож боротьба за чемпіонство триває. А от Арсенал лише починає вибиратися з кризи, в яку «каноніри» потрапили не так давно. Щоправда, повернути собі місце в зоні Ліги чемпіонів підопічним Арсена Венгера буде дуже важко. Чим завершиться один із різновидів лондонського дербі?

3. Інтер – Наполі, Італія, 34 тур

Інтер продовжує засмучувати власних прихильників. Команда, яка за своїм потенціалом мала б вести боротьбу за чемпіонство, не може перемогти вже впродовж 5 матчів поспіль, здобувши у них усього 2 очки. Інша річ – Наполі. «Партенопеї» міцно тримаються в зоні Ліги чемпіонів, не програючи вже 7 турів. Щоправда, тиждень тому неаполітанці недорахувалися 2 очок, зігравши лише унічию з Сассуоло. Чи вдасться проблемному Інтеру повернутися на шлях перемог, здолавши одного з лідерів Серії «А»?

4. Болонья – Удінезе, Італія, 34 тур

Демонструючи провальні результати, Болонья опускається усе нижче щаблями турнірної таблиці. В попередніх 4 матчах «червоно-сині» спромоглися здобути усього одне очко, і їх щастя, що в Серії «А» є низка клубів ще слабших, яким команду Роберто Донадоні вже не наздогнати. Значно більш переконливі результати демонструє останнім часом Удінезе. В 7 останніх турах «зебри» програли тільки раз, перетворившись на міцного середняка. На що поставити у цій дуелі?

5. Емполі – Сассуоло, Італія, 34 тур

Опинившись на межі потрапляння до зони вильоту, Емполі вчасно оговтався. У вирішальний момент «сині» здобули 7 очок в 3 попередніх турах, дещо покращивши власне становище. Але заспокоюватися ще вочевидь рано – завдання збереження прописки у еліті поки не вирішене. Значно спокійніше почуває себе Сассуоло, якому вже нічого не загрожує. «Чорно-зелені» також перервали власну смугу невдач, не програючи вже впродовж 3 турів поспіль. 2 попередні візити до Емполі завершувалися для Сассуоло поразками. Як буде цього разу?

6. Брага – Спортінг (Лісабон), Португалія, 31 тур

7-матчева безпрограшна серія Браги перервалася в минулому турі, коли «зброярі» поступилися в гостях скромному Пасуш Феррейрі. «Червоно-білі» намагаються втриматися в зоні Ліги Європи, але для цього їм потрібно демонструвати більш стабільні результати. У той же час лісабонський Спортинг продовжує демонструвати відмінний  футбол. Після низки ефектних перемог, в минулому турі «леви» зіграли унічию з лідером Прімейри – Бенфікою. Як і раніше, лісабонці міцно тримаються на 3 місці, де, швидше за все, і завершать чемпіонат. Чи візьмуть «леви» реванш за домашню поразку від Браги у першому колі?

7. Фейренсе – Марітіму, Португалія, 31 тур

Остаточно закріпившись в середині турнірної таблиці, дебютант Прімейри Файренсе дещо збавив оберти. «Синьо-білі» впродовж 3 турів поспіль не можуть не лише перемогти, але навіть забити гол. Щоправда, нульова нічия з Порту тиждень тому – безумовний успіх для новачка. Цього разу Файренсе протистоятиме Марітіму, який не полишає надій втрутитися у боротьбу за місця в єврокубках. От тільки в гостьових поєдинках «леви Мадейри» виглядають не найкращим чином. На який результат очікувати Марітіму у Фейрі?

8. Сельта – Атлетик (Більбао), Іспанія, 35 тур

Зробивши основну ставку на успішний виступ в Лізі Європи, Сельта, схоже, зовсім втратила інтерес до рідного іспанського чемпіонату. «Кельти» зазнали 4 поразок в 5 попередніх турах, використовуючи виступи у Прімері, як підготовку до матчів на євроарені. Цього разу «небесним» протистоятиме міцний Атлетик з Більбао, який наразі розійшовся не на жарт. В активі басків – 5 перемог в 6 останніх турах і місце в зоні єврокубків. «Леви» перемагали Сельту в кожній з 4 попередніх особистих зустрічей. Чи виявляться вони знову сильнішими?

9. Ніцца – ПСЖ, Франція, 35 тур

Достроково гарантувавши собі путівку до Ліги чемпіонів на наступний сезон, Ніцца навіть не думає заспокоюватися. «Червоно-чорні» не програють вже впродовж 11 матчів Ліги 1 поспіль, виглядаючи настільки ж впевнено, як і на старті сезону. Серйозним випробування для Ніцци стане поєдинок проти одного з претендентів на чемпіонство – ПСЖ. Парижани виступають не менш переконливо, вигравши 9 своїх попередніх поєдинків різних турнірів. Чи вдасться Ніцці пригальмувати команду Унаї Емері?

10. Аугсбург – Гамбург, Німеччина, 31 тур

Падіння Аугсбурга ніяк не скінчиться. Команда поступилася своїм суперникам в 4 з 5 попередніх турів, опинившись після цього в зоні перехідних матчів між дивізіонами. Усього на очко «фуггерів» випереджає Гамбург, який знаходиться сходинкою вище. «Динозаври» також зовсім не вражають, програвши в минулому турі на власному полі навіть такому безнадійному аутсайдеру, як Дармштадт. Чи зуміють «чорно-сині» взяти очки в Аугсбургу, лишившись попереду трійки головних невдах ліги?

11. ЦСКА (Москва) – Спартак (Москва), Росія, 26 тур

Матч лідерів російської Прем’єр-ліги. Не програвши жодного матчу в нинішньому календарному році, ЦСКА продовжує переслідувати Спартак, який має на 7 очок більше. «Червоно-білі», хоча й зберігають солідний відрив від головних конкурентів, не надто переконливо виступають в гостьових поєдинках. Так в 5 попередніх виїзних матчах чемпіонату «народна команда» спромоглася виграти лише раз. Чи під силу «армійцям» засмутити лідера, ще більше загостривши боротьбу за «золото»?

12. АЗ Алкмаар – Вітесс, Кубок Нідерландів, фінал (нейтральне поле)

До фіналу Кубка Нідерландів АЗ Алкмаар підходить у гарному настрої. «Сирні фермери» здобули 2 поспіль перемоги в Ередивізі і тепер всерйоз налаштовані позмагатися за почесний трофей, який раніше вигравали вже 4 рази. Значно скромнішою є історія Вітесса, котрий вже дуже давно не виступав у фіналі змагань такого рівня. От тільки не слід забувати, що в 1/4 фіналу арнемці вибили з турніру діючого на той час володаря кубка – Фейеноорд. Чи вдасться «жовто-чорним» знову здивувати?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 30 квітня.


Ми у Viber!