0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 683 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ворскла – Сталь, Україна, 27 тур

Поразка у Львові від Карпат, схоже, пішла Сталі на користь. Команда з Кам’янського не програє в УПЛ ось уже 3 матчі поспіль, 2 з яких були виграні. Більше того, у всіх цих поєдинках «сталеварам» вдалося відіграти на нуль. Чи вдасться Ворсклі скористатися перевагою власного поля та перервати обидві серії свого суперника?

2. Вест Бромвіч – Лестер, Англія, 35 тур

Вест Бромвіч, забезпечивши собі збереження прописки в АПЛ, взявся клеїти дурня. «Дрозди» не можуть забити ось уже 4 матчі поспіль, 3 останні з яких були програні. Перервати смугу невдач підопічні Тоні П’юлісса спробують в домашній дуелі проти Лестера, в якого після 5 перемог поспіль, схоже, намітився спад. На що поставити в цьому протистоянні?

3. Сток Сіті – Вест Хем, Англія, 35 тур

Протистояння міцних середняків АПЛ. Фаворитом зустрічі, зважаючи на господарський статус, виглядає Сток Сіті. До того ж, «гончарі» не програють Вест Хему ось уже 7 матчів поспіль. Щоправда, перемог за цей час у Стока було лише 3, а ось 4 інші поєдинки завершились миром. Чи варто очікувати на компромісний результат і цього разу?

4. Сандерленд – Борнмут, Англія, 35 тур

Останній шанс для Сандерленда поборотися за збереження прописки в АПЛ. Будь-який інший результат, окрім перемоги, фактично, ознаменує для «чорних котів» прощання з елітним дивізіоном. У матчі першого кола Сандерленду вдалося перемогти Борнмут на його полі. Чи вдасться Сандерленду подужати «вишень» і в рідних стінах, тим самим перервавши власну 8-матчеву безвиграшну серію?

5. Бірмінгем – Хаддерсфілд, Англія, Чемпіоншип, 45 тур

Неприємності Бірмінгема продовжуються. «Сині» не можуть виграти ось уже 10 матчів поспіль, 6 з яких були прогнані. Як наслідок, від зони вильоту команду відділяє якихось 2 очки. Аби уникнути проблем в останньому турі, бірмінгемцям потрібно обов’язково перемагати Хаддерсфілд. От тільки чи погодяться з цим «терєри», які прагнуть захистити своє 3-тє місце від посягань конкурентів?

6. Іпсвіч – Шеффілд Уенсдей, Англія, Чемпіоншип, 45 тур

Востаннє Шеффілд Уенсдей перемагав Іпсвіч ще 5 років тому. Відтоді суперники зіграли 8 матчів і в жодному з них «сови» не виграли – 4 поразки і стільки ж нічиїх. Не просто, вочевидь, гостям доведеться і цього разу. Чи вдасться «трактористам» продовжити свою безпрограшну серію в дуелях проти Шеффілд Уесндей?

7. Блекберн – Астон Вілла, Англія, Чемпіоншип, 45 тур

Блекберн, набравши 5 очок у 3 попередніх турах, підібрався до рятівної позиції на відстань всього у 2 пункти. Втім, лише перемога в домашній зустрічі проти Астон Вілли може подарувати «бродягам» надію на продовження боротьби і, можливо, порятунок від вильоту. От тільки подужати бірмінгемців Блекберну не вдається з 2010 року, а це – 6 матчів поспіль, 5 з яких були програні. Чи до снаги господарям нарешті перервати безвиграшну серію в дуелях проти «вілланів»?

8. Вердер – Герта, Німеччина, 31 тур

Вердер продовжує творити дива. Якщо ще взимку бременці були реальними претендентами на виліт, то зараз вони змагаються за путівку в єврокубки. І причина тому – 10-матчева безпрограшна серію, під час якої «музики» набрали 26 очок. Попереду – домашня дуель проти Герти, перемога над якою виведе команду в зону Ліги Європи. Чи вдасться бременцям завдати «старій дамі» 11 виїзної поразки в сезоні?

9. Майнц – Борусія М., Німеччина, 31 тур

Після 5 поразок поспіль Майнц взявся за голову. Спершу «карнавальники» перемогли вдома Герту, а тиждень тому на виїзді сенсаційно зіграли внічию з Баварією. Завдяки останнім успіхам Майнц залишив небезпечну зону, проте осічка в зустрічі проти Гладбаха може звести всі зусилля команди нанівець. На що очікувати від «карнавальників» у домашній дуелі проти непередбачуваних «жеребців»?

10. Дармштадт – Фрайбург, Німеччина, 31 тур

Дармштадт не хоче миритися з вильотом із БундесЛіги, який уже здавався вирішеним фактом. «Лілії» виграли 2 останні зустрічі чемпіонату, однак від зони перехідних матчів їх усе одно відділяє прірва в 11 очок. Аби зберегти хоча б теоретичні шанси на порятунок, Дармштадту потрібно обов’язково перемагати Фрайбург. Але чи погодяться з цим гості, які продовжують боротьбу за вихід в єврокубки?

11. Генгам – Сент-Етьєн, Франція, 35 тур

Протистояння міцних середняків французької Ліги 1. Ні Генгаму, ні Сент-Етьєну виліт уже давно не загрожує. Втім, і вийти в єврокубки шансів у них немає. Статистика очних дуелей говорить на користь «зелених», які перемагали Генгам у 4 з 5 останніх поєдинків між собою. Як усе завершиться цього разу?

12. Бастія – Ренн, Франція, 35 тур

Бастія продовжує відчайдушну боротьбу за виживання. Нині корсиканці займають останнє місце в турнірній таблиці, але в порівнянні з конкурентами мають гру в запасі, а перемога в зустрічі проти Ренна суттєво збільшить шанси команди на порятунок. От тільки у господарів – величезні кадрові проблеми. Чи вдасться Бастії без низки гравців основи взяти гору в дуелі з уже немотивованими бретонцями?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 29 квітня.


Ми у Viber!