0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 682 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед, Англія, 26 тур

Ця битва має стати ключовою в боротьбі за місця у зоні Ліги чемпіонів. Поки заповітну 4 позицію посідає Манчестер Сіті, випереджаючи «червоних дияволів» на одне очко. «Містяни», після смуги невдач, виграли 2 останні свої матчі чемпіонату. Що стосується Манчестер Юнайтед, то підопічні Жозе Моуріньо не програють впродовж 23 поєдинків Прем’єр-ліги, але надто часто при цьому граючи унічию. Чим завершиться манкуніанське дербі, в якому «червоні дияволи» зіграють без травмованого Златана Ібрагімовича?

2. Крістал Пелас – Тоттенхем, Англія, 28 тур

В останніх 8 турах Крістал Пелас зазнав лише однієї поразки, що свідчить про непогану форму, в якій знаходяться «орли». В попередньому турі «червоно-сині» здолали в гостях Ліверпуль і прагнуть піднятися ще на кілька місць догори в середині таблиці. Значно серйознішими є амбіції Тоттенхема. Вигравши 7 матчів чемпіонату поспіль, «шпори» не полишають надій здобути чемпіонський титул, відстаючи від лідера – Челсі – усього на 4 пункти. Чи вдасться «пурпурово-білим» продовжити свою переможну ходу?

3. Міддлсбро – Сандерленд, Англія, 28 тур

Падіння Міддлсбро ніяк не скінчиться. «Смоггі» лишаються без перемог впродовж 16 поєдинків Прем’єр-ліги поспіль, лише зрідка при цьому граючи унічию. Гірші результати за «червоно-білих» в чемпіонаті демонструє лише одна команда, і це – Сандерленд. «Чорні коти» взяли тільки 2 очки у 8 попередніх матчах, хоча й скоротили відставання від Міддлсбро за останній час до 3 пунктів. Чи визначиться переможець у протистоянні 2 головних аутсайдерів ліги?

4. Спортинг (Хіхон) – Еспаньол, Іспанія, 34 тур

Минулого сезону хіхонському Спортингу з великими труднощами таки вдалося зберегти місце у Прімері. Але нині на «червоно-білих» знову очікує випробування у вигляді боротьби за виживання. Астурійці не перемагають впродовж 5 матчів, знаходячись у зоні вильоту. Покращити своє становище хіхонці спробують у протистоянні з Еспаньолом. Каталонці – типовий середняк Прімери, який, втім, за сприятливих умов, може піднятися і вище. Чи під силу хіхонському Спортингу перервати власну смугу невдач?

5. Гранада – Малага, Іспанія, 34 тур

Чим далі, тим менше шансів залишається у Гранади, щоб зберегти прописку в Прімері на наступний рік. «Насріди» виглядають просто жахливо, здобувши тільки очко у 8 попередніх турах. В таблиці Гранада йде передостанньою, з кожним наступним матчем усе більше розчаровуючи. Серйозні проблеми ще не так давно переживала і Малага. Але 3 перемоги в 4 останніх матчах остаточно убезпечили «медуз» від боротьби за виживання. 3 попередні  особисті зустрічі між собою Гранада та Малага завершили унічию. Як буде цього разу?

6. Валенсія – Реал Сосьєдад, Іспанія, 34 тур

Піднявшись з низин турнірної таблиці в її середину, Валенсія дещо заспокоїлася, набравши у 2 минулих турах усього одне очко і не забивши при цьому жодного м’яча. Тепер «кажанам» протистоятиме надзвичайно мотивований Реал Сосьєдад, який веде відчайдушну боротьбу за одну з позицій у зоні Ліги Європи. Баски вже тривалий час чергують домашні перемоги з виїзними поразками. Цього ж разу «біло-блакитні» просто зобов’язані здобувати сприятливий результат в гостях. Чи впораються вони з подібним завданням?

7. Леганес – Лас-Пальмас, Іспанія, 34 тур

З початку березня Леганес ніяк не може відсвяткувати перемогу в Прімері. Після 3 нічиїх поспіль, 4 наступні свої матчі «синьо-білі» програли. Подібний спад призвів до того, що команда опинилася на межі потрапляння до зони вильоту. Дещо покращити власне становище Леганес зможе у випадку перемоги над Лас-Пальмасом. «Острів’янам» уже немає за що хвилюватися, тож вони грають в своє задоволення. Чи вдасться «біло-синім» здолати команду, яка програла кожен зі своїх 4 попередніх матчів у гостях?

8. Алавес – Ейбар, Іспанія, 34 тур

Кілька місяців тому Алавес здобув путівку до фіналу Кубка Іспанії, тож матчі Прімери, що залишилися, розцінює, як один з етапів підготовки до свого головного поєдинку сезону. Нині «славні» виглядають непогано, здобувши 4 очки у 2 попередніх турах. На кілька сходинок вище в турнірній таблиці знаходиться Ейбар. Нещодавно «зброярі» виграли 3 матчі поспіль, впритул наблизившись до зони єврокубків, але в минулому турі вони поступилися Бетісу. Як зіграють між собою середняки Прімери?

9. ЦСКА (Москва) – Локомотив (Москва), Росія, 25 тур

Діючий чемпіон Росії ЦСКА не втрачає надій і цього року фінішувати першим. Поки «армійці» поступаються московському Спартаку, але скоротили відставання від «червоно-білих» вже до 7 очок. Значно менш скромніші завдання вирішує Локомотив. «Залізничники» - надто миролюбна команда, яка з початку чемпіонату вже 11 разів грала унічию. Подібні результати поки не дозволяють команді Юрія Сьоміна всерйоз претендувати на високі позиції. Чи здолає ЦСКА своїх земляків з Локомотива?

10. Амкар – Краснодар, Росія, 25 тур

Амкар охопила справжня нічийна епідемія. В кожному з 4 попередніх матчів чемпіонату «червоно-чорні» розходилися миром зі своїми суперниками. Полюбляє грати унічию і Краснодар. Щоправда, «бики» частіше перемагають, тому й знаходяться вище в таблиці, претендуючи на одну з позицій у зоні єврокубків. Краснодар перемагав Амкар в кожному з 3 попередніх особистих поєдинків у рамках Прем’єр-ліги. Чи вдасться «червоно-чорним» цього разу чимось здивувати незручного опонента?

11. Анжер – Генгам, Кубок Франції, 1/2 фіналу

Програючи один матч Ліги 1 за іншим, Анжер тим не менше має непогані шанси пробитися до єврокубків через Кубок Франції. В минулому раунді змагань підопічні Стефана Мулена здолали Бордо, після чого півфінальний поєдинок з Генгамом виглядає не таким вже й страшним. Але й у «червоно-чорних» - серйозні кубкові плани. До півфіналу Генгаму відверто щастило з суперниками, які були на голову слабшими за представника еліти. Чим завершиться візит бретанців до Анжеру?

12. ПСЖ – Монако, Кубок Франції, 1/2 фіналу

В нинішньому сезоні шляхи ПСЖ та Монако перетиналися в усіх без винятку внутрішніх французьких змаганнях. Менше місяця тому парижани розгромили монегасків у фіналі Кубка ліги, а в чемпіонаті країни нинішні суперники сперечаються за чемпіонство, маючи однакову різницю набраних очок. ПСЖ з легкістю подолав усі попередні раунди турніру, у той час, як «червоно-білі» проводили дуже непрості поєдинки з Марселем та Ліллем. Кому вдасться оформити путівку до фіналу кубка?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.25 вівторка, 25 квітня.


Ми у Viber!