0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 681 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Реал Мадрид – Барселона, Іспанія, 33 тур

Нинішнє ель-классіко може вирішити долю чемпіонства в Іспанії. Якщо виграє Реал, «вершкові», фактично, стануть недосяжні для Барселони. А ось якщо на «Сантьяго Бернабеу» тріумфують каталонці, інтрига в боротьбі за титул оживе з новою силою. Поєдинок між одвічними ворогами в першому колі завершився миром – 1:1. Як усе складеться цього разу?

2. Сельта – Бетіс, Іспанія, 33 тур

Сельта після виходу у півфінал Ліги Європи перебуває в піднесеному настрої і в домашній зустрічі Прімери проти Бетіса спробує знову порадувати своїх уболівальників. От тільки подужати севільців галісійцям не вдається ось уже 3 матчі поспіль, які, що важливо, завершились внічию. Чи буде продовжена компромісна серія в дуелях цих суперників до 4 поєдинків?

3. Шальке – Лейпциг, Німеччина, 30 тур

Шальке, попри всі старання, вилетів з Ліги Європи, а наставник команди Маркус Вайнцирль опинився перед загрозою звільнення. Воно й не дивно, адже в БундесЛізі гельзенкірхенці, відверто, не вражають і задовольняються лише статусом середняка чемпіонату. Натомість, Лейпциг продовжує претендувати на своє перше в історії «срібло» БундесЛіги. Чи вдасться «бикам» скористатися втомою «плутів» після виснажливого поєдинку проти Аякса в Лізі Європи?

4. Фрайбург – Байер, Німеччина, 30 тур

Падіння Байера продовжується. У 8 попередніх турах леверкузенці спромоглися здобути лише одну перемогу, яка сталася в протистоянні із головним аутсайдером БундесЛіги Дармштадтом. Щоправда, тиждень тому «фармацевтам» вдалося не програти вдома лідеру чемпіонської гонки Баварії – нічия 0:0. На що очікувати від нестабільної команди Тайфуна Коркута у виїзному протистоянні із Фрайбургом, який продовжує претендувати на путівку в єврокубки?

5. Ліон – Монако, Франція, 34 тур

Посеред тижня обидві команди зі щитом повернулися зі своїх єврокубкових баталій. Ліон, здолавши в серії післяматчевих пенальті турецький Бешикташ, вийшов у півфінал Ліги Європи, а Монако – тріумфував у дуелі проти дортмундської Борусії та став півфіналістом Ліги чемпіонів. В очній дуелі фаворитами виглядають монегаски. Щоправда, в матчі першого кола команда Леонардо Жардіма «ткачам» програла. Як усе складеться для лідера Ліги 1 в Ліоні?

6. Тулуза – Ніцца, Франція, 34 тур

Ніцца, попри прогнози скептиків, продовжує переслідувати Монако та ПСЖ у чемпіонській гонці і все ще може виграти титул. Для цього «орлам» потрібно перемагати на виїзді Тулузу, а це – завдання не з легких. Хоча б з огляду на те, що «тефес» не програють вдома в Лізі 1 із січня, а це – 5 матчів поспіль. Чи вдасться Ніцці подужати такого опонента?

7. ПСВ Ейндховен – Аякс, Нідерланди, 32 тур

Момент істини для Аякса. Аби зберегти шанси на титул, амстердамцям потрібно обов’язково брати 3 очки в Ейндховені. І все б нічого, але ПСВ в нинішньому сезоні програв в Ередвізії лише 2 матчі. Чи вдасться ейндховенцям пригальмувати команду Петера Боша і тим самим зробити подарунок Фейеноорду, який отримає шанс піти у відрив?

8. Вітесс – Фейеноорд, Нідерланди, 32 тур

Тим часом на лідера Ередвізії Фейеноорд, чия перевага над Аяксом складає лише 1 очко, очікує не простий вояж до Арнема. Аби уникнути проблем на фініші сезону, роттердамцям необхідно перемагати. От тільки Вітесс – горішок доволі міцний і зовсім нещодавно арнемці вже перемагали Фейеноорд. Це було в Кубку Нідерландів, а чим усе завершиться в матчі чемпіонату?

9. Спарта Роттердам – Ден Хааг, Нідерланди, 32 тур

Битва за виживання! Спарта після 4 поразок поспіль опинилася в небезпечній зоні, тож у домашній дуелі проти Ден Хаага роттердамців влаштує лише перемога. І все б нічого, але подужати гаагців в рідних стінах «спартанцям» не вдається з 2006 року. Чи вдасться Ден Хаагу знову не програти у лігві Спарти, чи все ж господарі нарешті здобудуть таку потрібну їм перемогу?

10. Андерлехт – Брюгге, Нідерланди, 32 тур

Андерлехт був близьким до виходу у півфінал Ліги Європи, але все ж у протистоянні з Манчестер Юнайтед на «Олд Траффорд» не встояв. Що ж, тепер «пурпурово-білі» можуть зосередитися на здобуті чемпіонства на внутрішній арені, де вони впевнено лідирують, маючи 6 очок переваги над найближчими переслідувачами, серед яких і Брюгге. Чи вдасться Андерлехту викреслити «синьо-чорних» з претендентів на титул?

11. К’єво – Торино, Італія, 33 тур

Протистояння міцних середняків Серії «А», яким ні виліт не загрожує, ні боротьба за єврокубки не світить. Очевидним підсумком цієї дуелі виглядає нічия, але востаннє К’єво та Торино розписували мирову ще 2 роки тому і відтоді в 4 очних зустрічах кожна зі сторін має по 2 перемоги. На що поставити в цьому протистоянні?

12. Арсенал – Манчестер Сіті, Англія, Кубок, 1/2 фіналу (нейтральне поле)

Зовсім нещодавно суперники зустрічалися в чемпіонаті і той матч, який відбувся на полі Арсеналу, завершився внічию – 2:2. Тепер суперники зустрінуться в півфіналі Кубка Англії і в цьому поєдинку беззаперечним фаворитом виглядає Манчестер Сіті. Чи вдасться «містянам» скористатися розбалансованістю «канонірів», чи все ж команда Арсена Венгера позатикає роти всім критикам?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 23 квітня.


Ми у Viber!