0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 680 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Челсі – Тоттенхем, Кубок Англії, 1/2 фіналу («Уемблі»)

На фініші сезону між Челсі та Тоттенхемом очікується захоплююча боротьба за титул чемпіона Прем'єр-ліги. Цього ж разу суперники зійдуться між собою в півфіналі Кубка Англії. «Сині» за останні тижні дещо збавили оберти, зазнавши кількох болючих поразок. Приміром, тиждень тому вони поступилися Манчестер Юнайтеду в чемпіонаті. У той же час «шпори» видали вражаючу серію з 8 поспіль перемог в різних турнірах. Чи вдасться команді Антоніо Конте пригальмувати «пурпурово-білих»?

2. Вест Хем – Евертон, Англія, 34 тур

Вест Хем починає приходити до тями після 5 поспіль поразок в чемпіонаті. У 2 попередніх турах «молотобійці» зустрічалися із аутсайдерами – Суонсі та Сандерлендом, набравши у матчах з ними 4 очки. Щоправда, особливо лондонцям це не допомогло – команда й надалі йде в середині таблиці і фактично дограє чемпіонат. Чого не скажеш про Евертон. Здобувши 2 перемоги поспіль, «іриски» з новою силою включилися в боротьбу за єврокубки. Чи до снаги більш мотивованим мерсисайдцям виграти ще один матч?

3. Суонсі – Сток Сіті, Англія, 34 тур

Здобувши тільки очко в 6 попередніх матчах Прем’єр-ліги, Суонсі потрапило до зони вильоту, вибратися з якої тепер буде непросто. Та все ж, «лебеді» не полишають надій врятуватися від пониження у класі. Для початку, їм потрібно здолати Сток Сіті, який вже вирішив усі свої питання. Ще не так давно «гончари» також переживали кризу, але в останньому турі вони перервали 5-матчеву безвиграшну серію, здолавши Халл Сіті. Наскільки переконливо Сток Сіті виглядатиме в Уельсі?

4. Халл Сіті – Уотфорд, Англія, 34 тур

На початку квітня, доклавши неймовірних зусиль, Халл Сіті зумів залишити зону вильоту, до цих пір тримаючись за її межами. Але 2 поспіль поразки в останніх турах знову погіршили становище «тигрів». Тепер на Халл Сіті очікує побачення з Уотфордом. «Шершні» виграли 3 з 4 попередніх зустрічей чемпіонату, впевнено закріпившись в середині таблиці. В останніх 6 домашніх матчах чемпіонату представники Кінгстон-апон-Халла втратили тільки 2 очки. Чи вдасться їм і цього разу скористатися перевагою власного поля?

5. Борусія (Менхенгладбах) – Борусія (Дортмунд), Німеччина, 30 тур

Навіть не зважаючи на нестабільні результати та поразку в минулому турі від Хоффенхайма, менхенгладбахська Борусія продовжує зберігати шанси на потрапляння до зони Ліги Європи, від якої «жеребців» відділяє усього кілька очок. Цього разу «чорно-біло-зелені» зустрінуться зі своїми одноклубниками з Дортмунда. Підопічні Томаса Тухеля переживають складні часи, програвши 3 з 4 попередніх матчів різних змагань та вилетівши з Ліги чемпіонів. Чи зуміють вони повернути собі психологічну впевненість, обігравши «жеребців»?

6. Інгольштадт – Вердер, Німеччина, 30 тур

Інгольштадт з останніх сил намагається зачепитися за першу Бундеслігу. Нещодавно «чорні» здобули 3 перемоги поспіль, але зону вильоту залишити поки ще не зуміли. В минулому турі ця серія перервалася, коли Інгольштадт розгромно поступився Вольфсбургу. В компанії аутсайдерів свого часу знаходився і Вердер. Але серія з 9 матчів без поразок зуміла перетворити «зелено-білих» на одного з борців за єврокубкові місця. Чи вдасться бременцям видати свій черговий успішний поєдинок?

7. Еспаньол – Атлетико (Мадрид), Іспанія, 33 тур

З року в рік Еспаньол незмінно посідає місце в середині турнірної таблиці Прімери. Але завдяки 3 перемогам в 4 останніх турах, в «папуг» з’явилися реальні шанси поборотися за місце в зоні Ліги Європи. Цього разу каталонцям протистоятиме один з лідерів чемпіонату – мадридський Атлетико, який набрав відмінну форму. У 7 попередніх матчах чемпіонату «матрацники» втратили тільки 2 очки, а днями – здобули путівку до півфіналу Ліги чемпіонів. Чи під силу Еспаньолу пригальмувати суперника такого рівня?

8. Осасуна – Спортинг (Хіхон), Іспанія, 33 тур

Осасуні дуже не хочеться прощатися з Прімерою. Нещодавно памплонці здобули 2 перемоги поспіль, що більше, ніж за усю попередню тривалу турнірну дистанцію нинішнього чемпіонату. Але невдача у виїзній зустрічі з мадридським Атлетико тиждень тому все зіпсувала. Тепер «червоні» зустрінуться з іншим борцем за виживання – хіхонським Спортингом. Астурійці зазнали 3 поразок поспіль, віддалившись від рятівної 17 сходинки на відстань у 5 очок. Чим завершиться двобій аутсайдерів?

9. Фіорентина – Інтер, Італія, 33 тур

6-матчева безпрограшна серія Фіорентини в Серії «А» перервалася в минулому турі. На власному полі «фіалки» відверто розчарували, поступившись більш ніж скромному Емполі. Тепер же на флорентійців очікує справжнє випробування у вигляді протистояння з Інтером. От тільки проблем у міланців також вистачає. «Чорно-сині» не можуть виграти впродовж 4 турів чемпіонату поспіль, а тиждень тому вони неймовірним чином втратили перемогу в дербі з Міланом. Чи вдасться Інтеру перервати смугу невдач?

10. Спортинг (Лісабон) – Бенфіка, Португалія, 30 тур

Під кінець сезону лісабонський Спортинг по-справжньому розігрався. В попередніх 9 турах «леви» втратили усього 2 очки, що дозволило їм впевнено закріпитися на 3 місці турнірної таблиці. Піднятися ще вище «зелено-білим» навряд чи вдасться, а от зіпсувати настрій лідеру – їм цілком до снаги. Бенфіка збирається вчетверте поспіль здобути чемпіонський титул, але у спину «орлам» продовжує дихати Порту, що відстає тільки на 3 пункти. Чи визначать суперники переможця в лісабонському дербі?

11. Ростов – Спартак (Москва), Росія, 24 тур

Ростов демонструє неабияку послідовність та миролюбність. Кожен з 5 попередніх матчів чемпіонату «жовто-сині» звели унічию з однаковим рахунком 0:0. Як наслідок, минулорічний срібний призер перетворився на звичайного середняка Прем’єр-ліги. Інша річ – московський Спартак. «Червоно-білі» продовжують перемагати, здолавши в минулому турі Зеніт на власному полі. Тепер тільки диво може завадити москвичам оформити довгоочікуване чемпіонство. Чи впорається лідер ще й з Ростовом?

12. Дніпро – Ворскла, Україна, 26 тур

Дніпро – безумовний лідер чемпіонату України за кількістю нічийних результатів. У 25  турах «синьо-біло-блакитні» 12 разів розходилися миром зі своїми суперниками. А от перемоги даються команді значно важче, тож вона продовжує посідати останнє місце таблиці. Не надто вражає останнім часом і Ворскла, яка не відзначається стабільністю. Але очок, здобутих раніше, полтавчанам поки цілком вистачає, щоб очолювати таблицю нижнього плей-офф. Аргументи кого з суперників виявляться вагомішими?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 22 квітня.

Ми у Viber!