0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 679 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Споротпрогноз».

1. Реал Мадрид – Баварія, Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матч-відповідь

У Мюнхені «вершковим» пощастило. Після першого пропущеного м’яча та призначеного пенальті на останніх хвилинах першого тайму, здавалося, що Баварія свого вже не відпустить, але спершу Артуро Відаль схибив з позначки, а в другому таймі дублем вистрелив Кріштіано Роналдо, який забезпечив Реалу перемогу – 2:1. Тепер у мюнхенців немає іншого вибору, окрім як вигравати на «Сантьягу Бернабеу». Чи до снаги чемпіону Німеччини впоратися із цим завданням?

2. Лестер – Атлетико Мадрид, Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матч-відповідь

За увесь матч в Мадриді Лестер не спромігся жодного разу влучити у створ воріт Атлетико. І «лиси» мають радіти, що після такого все закінчилось для них лише мінімальною поразкою. Взяти реванш команда Крейга Шекспіра спробує в рідних стінах, але чи вистачить у них сил і натхнення, аби зламати прекрасно організовану оборону «матрацників» і заодно втримати неперевершеного Антуана Грізманна?

3. Барселона – Ювентус, Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Щоб проблему вирішити, спочатку її потрібно створити. Це все про нинішню Барселону. В 1/8 фіналу каталонцям вдалося майже неможливе – після поразки від ПСЖ у Парижі – 0:4, «блаугранас» взяли реванш на власному полі – 6:1 і пройшли далі. На щось подібне підопічні Луїса Енріке розраховують і сьогодні, адже в першому чвертьфінальному матчі проти Ювентуса в Турині отримали в свої ворота 3 м’ячі без відповіді. Чи спроможна Барселона на ще один історичний камбек, чи все ж «стара синьйора» легко доведе справу до кінця?

4. Монако – Борусія Дортмунд, Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матч-відповідь

У Дортмунді Монако вдалося приголомшити Борусію і, як результат, перемогти – 3:2. Після цього саме монегаски виглядають фаворитами на вихід у півфінал Ліги чемпіонів. Утім, в одному можна не сумніватися – дортмундці здаватися не будуть і спробують переломити хід протистояння. На що очікувати від команди Томаса Тухеля на «Луї ІІ»?

5. Шальке – Аякс, Ліга Європи, 1/4 фіналу, матч-відповідь

Схоже, везіння Шальке скінчилося. Принаймні, поки що важко уявити, що може завадити Аяксу після переконливої перемоги вдома – 2:0, вийти в наступний раунд Ліги Європи. Втім, гельзенкірхенці, та ще й за підтримки рідних трибун, обов’язково спробують щось придумати, аби змінити хід дуелі. Чи спроможні «гірники» відіграти 2 м’ячі в Аяксу та, попри прогнози скептиків, вийти у півфінал турніру?

6. Бешикташ – Ліон, Ліга Європи, 1/4 фіналу, матч-відповідь

У першому матчі у Франції Ліон пропустив першим, але зумів зібратися та здобути вольову перемогу – 2:1. Втім, такий результат залишає суперникам приблизно рівні шанси на вихід у наступний раунд. Вдома Бешикташ, безперечно, буде надзвичайно зарядженим, а шалена підтримка несамовитих турецьких уболівальників створить для них необхідний емоційний фон. Чи вистачить цього, аби зламати опір «ткачів» та здобути путівку в півфінал Ліги Європи?

7. Генк – Сельта, Ліга Європи, 1/4 фіналу, матч-відповідь

В Іспанії, попри прогнози скептиків, Генк не здувся і зумів дати Сельті справжній бій. І це при тому, що після першого тайму «магістри» горіли 1:3. Втім, у другій половині гри бельгійці зуміли ефективніше зіграти біля власних воріт і один м’яч відіграти. Поразка 2:3, безперечно, залишає Генку достатньо високі шанси на вихід у наступний раунд. Але чи скористаються ними «гірники» в матчі-відповіді вже на власному полі?

8. Кельн – Хоффенхайм, Німеччина, 30 тур

Програму чергового туру німецької БундесЛіги відкриватиме протистояння Кельна та Хоффенхайма. «Козли», попри 3 поразки в 4 попередніх турах, продовжують претендувати на путівку в Лігу Європи, а перемога в дуелі проти «селян» може повернути «червоно-білих» в зону єврокубків. От тільки чи погодиться з цим Хоффенхайм, який веде боротьбу за «бронзу» БундесЛіги і, до слова, нині, на відміну від Кельна, перебуває в прекрасній формі?

9. Кайзерслаутерн – Мюнхен 1860, Німеччина, БундесЛіга 2, 30 тур

Битва за виживання! Обидві команди – прямі конкуренти за місце в БундесЛізі 2, а той, хто програє, суттєво погіршить свої шанси на збереження прописки в дивізіоні. Фаворитом, зважаючи на господарський статус, виглядає Кайзерслаутерн. Та чи вистачить цього, аби взяти гору в дуелі проти Мюнхена 1860, який в 5 попередніх турах зазнав лише однієї поразки?

10. Гройтер Фюрт – Динамо Дрезден, Німеччина, БундесЛіга 2, 30 тур

У матчі першого кола в Дрездені Динамо вдалося скористатися фактором переваги власного поля та перемогти – 2:1. Утім, зробити те ж саме у Фюрті дрезденцям буде дуже не просто. Хоча б з огляду на те, що вдома в 2017 році франконці ще не програвали, а 3 останні вояжі Динамо на «Троллі Арену» завершились для команди поразками. Чи вдасться Гройтер Фюрту здобуту 4 поспіль домашню перемогу над дрезденццями?

11. Норвіч – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 44 тур

Брайтон набрав відмінний хід, а 6 перемог у 7 попередніх турах зробили з «чайок» лідерів Чемпіоншипу. Ще одна «вікторія» – і путівка в АПЛ буде у команди в кишені. От тільки чи вдасться її здобути в Норвічі, де Брайтон не може виграти з 2002 року?

12. Гент – Остенде, Бельгія, плей-офф, 4 тур

Це буде вже четверта дуель суперників у нинішньому сезоні. І в жодному з них Гент не переміг. У чемпіонаті Остенде виграв вдома і зіграв внічию на виїзді, після чого вибив «буйволів» з Кубка Бельгії. Чи вдасться Генту взяти реванш уже в плей-офф і заодно зберегти шанси здобути чемпіонський титул?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 18 квітня.

Ми у Viber!