0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 678 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Чорноморець – Олександрія, Україна, 25 тур

Найгіршій команді верхнього плей-офф української Прем’єр-ліги Чорноморцю нарешті вдалося перервати серію з 4 матчів без перемог. Причому обіграли одесити не будь-кого, а лідера турнірних перегонів – Шахтар, та ще й в гостях. А от Олександрії останнім часом не щастить. Підопічні Володимира Шарана не виграють з лютого цього року, хоча усе ще продовжують зберігати шанси на те, щоб 2 рік поспіль зіграти в єврокубках. Чи надихне Чорноморець успіх в матчі з «гірниками» на нові звершення?

2. Манчестер Юнайтед – Челсі, Англія, 33 тур

Манчестер Юнайтед не програє впродовж 21 матчу англійського чемпіонату. Але це не особливо тішить прихильників «червоних дияволів». Надто велика кількість нічиїх ніяк не дозволяє підопічним Жозе Моуріньо впритул наблизитися до зони Ліги чемпіонів. Тепер манкуніанцям протистоятиме лідер турнірних перегонів – Челсі. «Сині» розраховують після річної перерви повернути собі чемпіонський титул, але Тоттенхем, що йде другим, не збирається їх відпускати. Чи продовжиться безпрограшна серія «червоних дияволів»?

3. Вест Бромвіч – Ліверпуль, Англія, 33 тур

Зазнавши кількох поразок поспіль від сусідів по таблиці, Вест Бромвіч уже навряд чи зуміє піднятися вище 8 місця, яке команда нині посідає. Щоправда, для «дроздів» буде непоганим досягненням і втриматися на своїй нинішній позиції. Завдання ж Ліверпуля – фінішувати у першій четвірці і зіграти в Лізі чемпіонів. «Червоні» йдуть без поразок впродовж 6-ти турів поспіль. От тільки у Вест Бромвіча в 4 останніх особистих поєдинках вони виграли тільки раз. Чи здолають підопічні Юргена Клоппа не надто зручного суперника?

4. Валенсія – Севілья, Іспанія, 32 тур

Вперше з початку сезону Валенсія спромоглася здобути 3 поспіль перемоги в чемпіонаті. Це дозволило «кажанам» остаточно піднятися в середину турнірної таблиці Прімери. Зупинятися на цьому левантійці не збираються і тепер спробують засмутити ще й Севілью. От тільки «норвіонцям» турнірні очки потрібні значно більше. «Червоно-білі» виграли тільки раз в 6 останніх турах, втративши 3 місце, але продовжують претендувати на потрапляння до Ліги чемпіонів. Чим завершиться побачення команд на «Местальї»?

5. Бетис – Ейбар, Іспанія, 32 тур

Бетис виглядає просто жахливо. Вперше за дуже довгий час «біло-зелені» зазнали 3 поразок поспіль. Від зони вильоту севільців відділяє 9 очок, тож їм потрібно якомога швидше покращувати власні результати. Інша річ – Ейбар. «Зброярі» проводять свій найкращий сезон в історії. Нині «червоно-сині» не програють вже впродовж 5 матчів, вигравши 3 останні з них, і знаходяться неподалік від групи лідерів. Чи продовжиться переможна хода Ейбара у Севільї?

6. Гранада – Сельта, Іспанія, 32 тур

Здобувши тільки одне очко в 6 попередніх турах, Гранада невпинно рухається у напрямку Сегунди. Від рятівної 17 сходинки «насрідів» відділяє уже 7 пунктів і наразі незрозуміло, де і за рахунок чого «червоно-біло-сині» можуть відіграти це відставання. Зовсім не вражає останнім часом і Сельта. Усі свої сили «кельти» кинули на Лігу Європи, де продовжують виступати, а от у Прімері значно збавили оберти. Футболісти з Віго перемагали Гранаду в 3 попередніх особистих матчах. Чи здолають вони знову одного з аутсайдерів?

7. Вердер – Гамбург, Німеччина, 29 тур

Вердер переживає справжнє піднесення. Після жахливо проведеного першого кола, за підсумками якого бременці перебували в компанії головних аутсайдерів, з приходом весни «зелено-білі» вийшли на пік форми і не програють вже у 8 матчах чемпіонату поспіль. Лише трохи гірші результати демонструє нині Гамбург. «Динозаври» зробили суттєвий ривок, намагаючись врятуватися від пониження у класі і тепер відстають від Вердера усього на 3 очки. Чи вдасться «музикам» знову здобути сприятливий результат?

8. Дармштадт – Шальке, Німеччина, 29 тур

Чорна смуга Дармштадта ніяк не скінчиться. «Лілії» програли 7 з 8 попередніх матчів чемпіонату, безнадійно посідаючи останнє місце таблиці. Прощання з елітою – неминуче. За таких умов, поєдинок проти Шальке – непогана можливість гучно гримнути дверима на прощання. От тільки «кобальтові» навряд чи збираються дарувати очки у цій грі. Гельзенкірхенці зберігають шанси повернутися до зони єврокубків і спробують їх використати. Чи під силу Дармштадту нав’язати боротьбу учаснику Ліги Європи?

9. Нант – Бордо, Франція, 33 тур

Більше місяця чергуючи перемоги з нічийними результатами, Нант зумів дещо покращити своє турнірне становище, піднявшись на 8 місце. От тільки на щось серйозніше «канарки» в нинішньому сезоні вже навряд чи зможуть розраховувати. Чого не скажеш про Бордо. «Жирондинці» ведуть відчайдушну боротьбу з Марселем за одну з путівок до Ліги Європи і поки виграють цю суперечку. Але за межами рідного міста команда Жослена Гурвеннека 2 свої останні матчі програла. Чого очікувати від Бордо у Нанті?

10. Бастія – Ліон, Франція, 33 тур

Перемога над Діжоном у гостях, здобута в минулому турі, стала першою для Бастії за останніх 14 матчів Ліги 1. Як і раніше, корсиканці продовжують йти останніми, але тепер у них з’явилися реальні шанси на збереження прописки у еліті. Щоб зробити їх ще вищими, Бастії потрібно брати очки ще й з Ліоном. «Ткачі» міцно тримаються на 4 місці таблиці, основну ставку в даний момент роблячи на успішний виступ в Лізі Європи. Чи знайдеться Бастії чим здивувати одну з кращих команд Франції?

11. Остенде – Андерлехт, Бельгія, плей-офф, 3 тур

Нічийна епідемія ніяк не полишить Остенде. «Зелено-червоно-жовті» розходилися миром зі своїми суперниками у кожному з 4 попередніх матчів чемпіонату. Але наступний їх суперник – лідер турнірних перегонів – Андерлехт. «Пурпурово-білі» на 4 очки випереджають свого найближчого переслідувача і мріють повернути собі чемпіонський титул. З іншого боку, кілька днів тому брюссельці провели складний поєдинок Ліги Європи проти Манчестер Юнайтеда. Чи встигнуть вони відновити свої сили?

12. Спартак (Москва) – Зеніт, Росія, 23 тур

Московський Спартак підібрався дуже близько до того, щоб вперше за останні 16 років стати чемпіоном Росії. «Червоно-білі» не програють впродовж 6 матчів Прем’єр-ліги, відірвавшись від найближчих переслідувачів вже на 8 очок. Одним з клубів, які ще зберігають шанс наздогнати спартаківців, є Зеніт. От тільки домашня нічия із Анжі може дорого коштувати пітерцям. Московський Спартак не перемагає «синьо-біло-блакитних» уже 5 поєдинків поспіль. Як буде цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 16 квітня.


Ми у Viber!