0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 677 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ворскла – Карпати, Україна, 25 тур

Поразка від Чорноморця у першому матчі весняної частини сезону так і залишається для Карпат єдиною в 2017 році. Львів’яни не програють в УПЛ ось уже 6 матчів поспіль, 3 з яких були виграні. Завдяки останнім успіхам «леви» суттєво збільшили власні шанси на збереження прописки в елітному дивізіоні. Чи вдасться Карпатам продовжити безпрограшну серію у виїзному протистоянні з Ворсклою, яка серйозно завинила своїм уболівальникам?

2. Дніпро – Сталь, Україна, 25 тур

Якщо Дніпро ще хоче врятуватися від пониження в класі, починати потрібно негайно. В домашній зустрічі проти Сталі дніпряни зобов’язані грати виключно на перемогу, адже будь-який інший результат суттєво зменшує і без того не високі шанси команди на збереження прописки в УПЛ. І все б нічого, але в 7 попередніх турах Дніпро здобув лише одну перемогу. І це при тому, що нічиїх було одразу 6. Чи варто очікувати на компромісний результат і в дуелі проти команди з Кам’янського, чи все ж дніпряни нарешті зуміють виграти? 

3. Інтер – Мілан, Італія, 32 тур

Інтер залихоманило. Команда не може перемогти ось уже 3 тури поспіль. І якщо виїзна нічия з Торино ще піддається логічному поясненню, то поразки від Сампдорії та Кротоне стали величезними сенсаціями. І ось тепер – міланське дербі. Чи вдасться «червоно-чорним» продовжити невдачі своїх сусідів, чи все ж Інтер візьметься за голову та згадає, що за потенціалом це одна з найсильніших команд Італії?

4. Палермо – Болонья, Італія, 32 тур

Криза Палермо продовжується і, схоже, лише набирає обертів. Остання перемога сицилійців датована ще початком лютого і відтоді «орли» не можуть виграти ось уже 8 матчів поспіль, 7 з яких були програні. Втім, шанси врятуватися від вильоту команда ще не втратила, а 3 очки в зустрічі проти вже немотивованої Болоньї повернуть Палермо в боротьбу за збереження прописки. От тільки чи до снаги «острів’янам» нарешті перервати безвиграшну серію?

5. Кальярі – К’єво, Італія, 32 тур

Ось уже 6 років минуло відтоді як Кальярі востаннє перемагало К’єво в рамках Серії «А». Відтоді суперники зіграли 9 матчів, 6 з яких виграли веронці і ще тричі була зафіксована нічия. Чи до снаги сардинійцям нарешті перервати безвиграшну серію в дуелях із К’єво, чи все ж «літаючі віслюки» здобудуть 5 поспіль перемогу над Кальярі?

6. Сассуоло – Сампдорія, Італія, 32 тур

Сампдорія на ходу. В 10 попередніх турах генуезці зазнали лише однієї поразки, яка сталася в протистоянні з Ювентусом, що назвати великою ганьбою язик не повертається. Натомість, перемог було одразу 6, а серед жертв «блакитно-білих» – Рома, Мілан та Інтер. Натомість, Сассуоло переживає глибокий спад, а безвиграшна серія команди нараховує вже 6 матчів. Чи вдасться «зелено-чорним» покінчити з невдачами в дуелі із Сампою?

7. Саутгемптон – Манчестер Сіті, Англія, 33 тур

Англійська Прем’єр-Ліга виявилась для Хосепа Гвардіоли надто міцним горішком, розкусити який екс-наставнику Барселони та Баварії поки що не вдається. Як наслідок, Манчестер Сіті під орудою каталонця вже давно випав з чемпіонської гонки і ще далеко не гарантував собі місце в топ-четвірці АПЛ. А попереду – не простий вояж до Саутгемптона. Чи вдасться «святим» здивувати зіркових «містян»?

8. Крістал Пелас – Лестер, Англія, 33 тур

Крістал Пелас розійшовся не на жарт. «Орли», яких ще не так давно відправляли  в Чемпіоншип, у 6 попередніх турах здобули 5 перемог, а серед їх останніх жертв – Арсенал та Челсі. Чи вдасться лондонцям зняти ще й скальп з лестерських «лисиць», які будуть втомлені після вояжу до Мадрида в Лізі чемпіонів?

9. Сандерленд – Вест Хем, Англія, 33 тур

Шанси Сандерленда врятуватися від вильоту тануть наче сніг під весняним сонцем. Воно й не дивно, адже «чорні коти» не можуть виграти в АПЛ ось уже 7 матчів поспіль, 6 з яких були програні. Як результат, від рятівної позиції команду відділяє прірва у 10 очок. Чи вдасться її скоротити в домашній дуелі проти міцного, але нестабільного Вест Хема?

10. Майнц – Герта, Німеччина, 29 тур

Криза Майнца посилюється. Востаннє «карнавальники» вигравали ще в лютому і відтоді не можуть перемогти ось уже 6 матчів поспіль, 5 останніх з яких були програні. Як наслідок, команда ризикує попрощатися з БундесЛігою. Чи вдасться Майнцу перервати смугу невдач у протистоянні з Гертою, яка катастрофічно виглядає в гостьових поєдинках?

11. Аугсбург – Кельн, Німеччина, 29 тур

Падіння Аугсбурга продовжується. Після 4 поразок у 6 попередніх турах, «фюггери» опинилися в зоні перехідних матчів і ризикують опуститися ще нижче. Втім, домашня дуель проти Кельна – шанс для баварців виправити становище. Чи скористається Аугсбург цією нагодою, чи все ж «козли» знову продемонструють свій впертий характер?

12. Байер – Баварія, Німеччина, 29 тур

Баварія впевнено мчить до свого чергового чемпіонства. За 6 турів до завершення сезону мюнхенці мають 10-очковий гандикап і важко уявити, що може завадити підопічним Карлдо Анчелотті завоювати «срібну салатницю». Чого очікувати від лідера чемпіонської гонки в протистоянні з нестабільним, але від того не менш небезпечним Байером?

Зробити свої ставки Ви можете до 13.25 суботи, 15 квітня.


Ми у Viber!