0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 676 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Баварія – Реал (Мадрид), Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, перший матч

У першій частині нинішнього єврокубкового сезону Баварія далеко не завжди демонструвала усі свої найкращі якості. Але дві поспіль перемоги над англійським Арсеналом в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів знову змусили заговорити про мюнхенців, як про одного з реальних претендентів на престижний трофей. Але для початку підопічним Карло Анчелотті потрібно здолати діючого володаря Кубка чемпіонів – мадридський Реал. Чи вдасться «вершковим» зіпсувати плани кращої команди Німеччини останніх років?

2. Ювентус – Барселона, Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, перший матч

Ювентус – один з небагатьох клубів, які ще не знали гіркоти поразок в нинішньому сезоні Ліги чемпіонів. Більше того, «стара синьйора» завершила на власну користь кожен з 4-х попередніх матчів головного єврокубка і тепер збирається дати бій Барселоні. От тільки каталонцям, після неймовірного камбеку в протистоянні з французьким ПСЖ, схоже, уже нічого не страшно. 2 роки тому «синьо-гранатові» здолали  туринців у фіналі Ліги чемпіонів. Чи вдасться Ювентусу реваншуватися за ту невдачу?

3. Борусія (Дортмунд) – Монако, Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, перший матч

Як дортмундська Борусія, так і Монако програли свої перші матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, але це не завадили обом клубам продовжити боротьбу в турнірі. «Чорно-жовті» після мінімальної невдачі в Порту, розгромили «драконів» на власному полі. Ще важче було монегаскам, яким довелося відігравати різницю у 2 м’ячі у зустрічі з Манчестер Сіті. Але й підопічні Леонарду Жардіма довели, що знаходяться у відмінній формі. Чим завершиться німецько-французьке протистояння?

4. Андерлехт – Манчестер Юнайтед, Ліга Європи, 1/4 фіналу, перший матч

У різних турнірах Антерлехт не програє ось уже 5 матчів поспіль, 4 з яких були виграні. Серед останніх «вікторій» і 2 виграші в попередньому раунді Ліги Європи, де бельгійці буи сильнішими за кіпрський АПОЕЛ. Тепер же на «пурпурово-білих» очікує побачення з головним фаворитом другого за престижністю євротурніру – Манчестер Юнайтед. Певний час манкуніанці ставилися до цього турніру не надто серйозно, але діставшись 1/4 фіналу – переглянули власні пріоритети. Чи здобудуть «червоні дияволи» сприятливий результат у Брюсселі?

5. Аякс – Шальке, Ліга Європи, 1/4 фіналу, перший матч

Поступившись в гостях данському Копенагену в 1/8 фіналу Ліги Європи, Аякс зумів реваншуватися на власному полі, пройшовши до наступного раунду змагань. Тепер на амстердамців очікує двобій з Шальке. В попередньому раунді гельзенкірхенці двічі зіграли унічию з іншим німецьким клубом – менхенгладбахською Борусією, потрапивши далі завдяки більшій кількості голів, забитих в гостях. Чи перервуть «кобальтові» 8-матчеву домашню переможну серію Аякса в усіх турнірах?

6. Сельта – Генк, Ліга Європи, 1/4 фіналу, перший матч

Останнім часом Сельта значно краще виступає в єврокубках, ніж у власному національному чемпіонаті. Якщо у Прімері за минулий тиждень «кельти» зазнали 2-х поразок поспіль, то в Лізі Європи дісталися вже 1/4 фіналу, здолавши на своєму шляху український Шахтар та російський Краснодар. Значно більш несподіваним учасником чвертьфіналу став Генк. Бельгійці стартували ще з 2-го кваліфікаційного раунду, але майже завжди їм щастило з суперниками. Що продемонструють «магістри» у Віго?

7. Уїган – Барнслі, Англія, Чемпіоншип, 42 тур

Одному з головних аутсайдерів Чемпіоншипа Уїгану таки вдалося перервати серію з 4-х поразок поспіль. Минулих вихідних «летікс» у важкій боротьбі здолали ще більш проблемний Роттерхем. Щоправда, якщо команда хоче врятуватися від вильоту – такі перемоги мають стати регулярними. А от Барнслі уже немає за що хвилюватися. Дебютант 2-го за силою англійського дивізіону впевнено тримається в середині таблиці, де й прагне завершити сезон. Чи вдасться Уїгану знову взяти максимум очок?

8. Норвіч – Фулхем, Англія, Чемпіоншип, 42 тур

У минулому турі Норвіч неабияк здивував, розтрощивши на власному полі одного з лідерів – Рединг – 7:1. Щоправда, перемагають «канарки» впродовж останніх місяців лише вдома, тому й не можуть розраховувати ні на що серйозне. Чого не скажеш про Фулхем. Не так давно лондонці втратили позицію в першій шістці, але не полишають надій знову якомога швидше туди повернутися. От тільки стабільності «дачникам» також бракує. Чи під силу лондонцям вдало виступити у зовсім негостинному Норіджі?

9. Брентфорд – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 42 тур

Міцний середняк Брентфорд у матчах, що залишилися до завершення сезону, може грати у своє задоволення. Нещодавно «бджоли» видали низку перемог, але в минулому турі вперше за тривалий час поступилися, програвши в гостях Кардиффу. А от Дербі Каунті під кінець сезону набрав серйозну ходу. «Барани» зазнали тільки однієї поразки в 7-ми попередніх турах і не полишають надій наблизитися до зони плей-офф. 3 попередні матчі Дербі Каунті завершив на власну користь. Чи зуміє Брентфорд пригальмувати «біло-чорних»?

10. Бристоль Сіті – КПР, Англія, Чемпіоншип, 42 тур

Перемога над Вулверхемптоном в минулому турі дозволила Бристоль Сіті уже на 4 очки відірватися від зони вильоту. Але заспокоюватися «малинівкам» поки не варто. Основні конкуренти в боротьбі за виживання також не збираються здаватися, тож наступні поєдинки мають стати вирішальними. У свою чергу КПР пониження у класі поки не загрожує. Але «обручі» переживають справжній спад, зазнавши 3-х поразок поспіль в чемпіонаті. Чи зуміє Бристоль Сіті скористатися проблемами суперника, здолавши лондонців?

11. Вулверхемптон – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 42 тур

За останній місяць Вулверхемптон набрав крейсерської ходи. «Вовки» видали серію з 5-ти перемог поспіль, що дозволило їм піднятися ближче до середини таблиці. Вперше за останній місяць «помаранчево-чорні» оступилися тільки минулої суботи, програвши Бристоль Сіті. Тепер на Вухверхемптон очікує побачення з лідером Чемпіоншипа – Брайтоном. «Чайки» прагнуть не лише вперше піднятися до Прем’єр-ліги, але й фінішувати першими. Чи виграє Брайтон свій 4-ий матч поспіль?

12. Бертон Альбіон – Іпсвіч, Англія, Чемпіоншип, 42 тур

На Бертон Альбіон очікує непросте завершення сезону. У 4-х останніх турах «пивовари» спромоглися здобути тільки одну перемогу і нині перебувають на відстані у 5 очок від зони вильоту. Покращити своє становище «жовто-чорні» спробують у зустрічі з Іпсвічем. «Сині» - наймиролюбніша команда чемпіонату, яка вже 16 разів розходилася миром зі своїми суперниками. Втім, в таблиці Іпсвіч знаходиться не набагато вище за Бертон Альбіон. На що поставити у цій дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 11 квітня.


Ми у Viber!